Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
^^^^^^Ay vazgeçtim, lahana turşusu gibi olmuş yumurtalıklarınla benimle seksli meksli konuşmaya utanmıyor musun sen arsız kadın yaz.
sinirden gülmeyin,mutluluktan gülün.çok erken öğrenmişsiniz bazı gerçekleri.çabuk atlatırsınız.kadında hadsizin önde gideniymiş yalnız.ayyyyy sinirimden gülüyorummm![]()
mesajı sakla ama ağzinin payını ver. hatta imkanın varsa dava aç . böylesine hakaret edemez sana kimse. sakın yaptırma da .Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...
Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.
Sozleriniz kadina siddet iceriyor. medeni olmak varken neden bu soylenmeyecek sozleri sarfettiniz?Bu kadını 32 yerinden bıcaklayıp kafasına poşet geçirip üstüne gelinlik giydirip ormana atmak istiyorum![]()
Sevgiline annenisn sana attigi mesaji gonder.soyle o annene bidaha bana boyle mesaj atarsa yada rahatsiz ederse ona dava acacam de.Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...
Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.
Gulum bu kadin size rahat vermez.ayril oglanada soyle annen bole mesaj atti sende bu ana varken dusmana ihtiyacin yok biz artik olamayiz de.Ben o kadar şaşkın o kadar üzgünüm ki yerime kitlendim mal mal bir saattir ekrana bakıyorum.
ayrılmalı mıyım sizce? , erkek arkadaşımla bi sorunum yok hatta seviyorum.
Haaaaa hiç kimse veya hiç bir şey onurumdan gururumdan kıymetli değil.
Hala üstümden atamadım gerçekten . Kendime gelemedim.
Arkadaşım sinirden deliye döndü ben yazıcam o kadına alsın oğlunu başına çalsın filan diyor.
Oglana mesaj attimiOglundan gelecek msji deli gibi merak ediyorum![]()
KK uyeleri sizin cogunuzun onerileri kadinin yaptigi terbiyesizlekten de ote, kimisi siddet iceriyor, kimisi yazismalarini iletmesini, neden zihin sagligi supheli kisilerle yuzlesiyorsunuz, dava acsa bile bu kirilan kalp yerine gelecek mi? hayir.
O yuzden dizginleyin vahsi dusuncelerinizi biraz! Medeniyet lutfen!
Atti attiOglana mesaj attimi
KCirdim ben orayi
Ben de merak içindeyim. Ama halen mesajım görülmedi bile.cevap gelmedi mi hala ?
nasıl bir savunma gelecek merakla beklemedeyim..