Oğlu için sadece bir deneyim olabilirmişim.

Bu kadını 32 yerinden bıcaklayıp kafasına poşet geçirip üstüne gelinlik giydirip ormana atmak istiyorum:eek::63:

Yuh kocakadın utanmaz kızı yok anlaşılan yada kişi kendinden bilirmiş işi nasıl bir genç kızlık dönemi geçirdiyse :halay: dava açabiliyorsanız açın mutlaka manevi tazminat rakamını da 1 lira gibi komik bir rakam ile iyice batırın onları yerin dibine oğlu geri adım atsa bile o dava celbi o kadına gitmeli

Terbiyesiz!
Bu kadın ne kadar düzgün bir evlat yetistirebilir ki?

Çirkin bir şekilde şutla acilen. Hiç arkana dönüp bakma bile.

Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...

Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.
mesajı sakla ama ağzinin payını ver. hatta imkanın varsa dava aç . böylesine hakaret edemez sana kimse. sakın yaptırma da .
ha bu arada SADAKA VER ZİRA VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ. benim kv böylesine hakaretler etti ama aşkımdan sustum ne kadar salak ve safmışım giden yıllarım oldu.

ya da imkanın varsa cevap yazmadan dava aç. kendini dusunme sadece ilerde ne canlar yanacak. zaten uzlaşma denen bir tür dava var. para asla demiyorum ama gelip ayağına özür dilemezse vazgeçmem de. bu arada dava 3 kuruşluk olsun.

Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...

Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.
Sevgiline annenisn sana attigi mesaji gonder.soyle o annene bidaha bana boyle mesaj atarsa yada rahatsiz ederse ona dava acacam de.
Oglanida terket anasindan o sorsun hesabini.bu kadinin kv halini hayal bile edemiyorum edepsiz kadin

Ben o kadar şaşkın o kadar üzgünüm ki yerime kitlendim mal mal bir saattir ekrana bakıyorum.
ayrılmalı mıyım sizce? , erkek arkadaşımla bi sorunum yok hatta seviyorum.
Haaaaa hiç kimse veya hiç bir şey onurumdan gururumdan kıymetli değil.
Hala üstümden atamadım gerçekten . Kendime gelemedim.
Arkadaşım sinirden deliye döndü ben yazıcam o kadına alsın oğlunu başına çalsın filan diyor.
Gulum bu kadin size rahat vermez.ayril oglanada soyle annen bole mesaj atti sende bu ana varken dusmana ihtiyacin yok biz artik olamayiz de.

KK uyeleri sizin cogunuzun onerileri kadinin yaptigi terbiyesizlikten de ote, kimisi siddet iceriyor, kimisi yazismalarini iletmesini, neden zihin sagligi supheli kisilerle yuzlesiyorsunuz, dava acsa bile bu kirilan kalp yerine gelecek mi? hayir.
O yuzden dizginleyin vahsi dusuncelerinizi biraz! Medeniyet lutfen!

KK uyeleri sizin cogunuzun onerileri kadinin yaptigi terbiyesizlekten de ote, kimisi siddet iceriyor, kimisi yazismalarini iletmesini, neden zihin sagligi supheli kisilerle yuzlesiyorsunuz, dava acsa bile bu kirilan kalp yerine gelecek mi? hayir.
O yuzden dizginleyin vahsi dusuncelerinizi biraz! Medeniyet lutfen!

niye dava acmasin
yaptigi yanina mi kalsin
dusuncenize gore birisi birini öldürdügünde de dava açılmasın o zaman sanki ölen geri gelecek mi

Boyle bir materyali bir dizi hevesiyle istahla kavga seyretmeyi bekler gibi bekleyen KK uyeleri midemi bulandirdi.

cevap gelmedi mi hala ?
nasıl bir savunma gelecek merakla beklemedeyim..
Ben de merak içindeyim. Ama halen mesajım görülmedi bile.
Yaz dönemi için bi işe girmişti , uyuyakaldı sanırım. Uyandırsam mı sabah şoku mu yaşatsam bilemedim...

Back
X