Oğlu için sadece bir deneyim olabilirmişim.

ee ne yaptın hala ayrılmdın mı sevgılınden şurda sinir krizi geçirirdim ben olsam kızların dedği gibi mesaj yazmassan bıle gıt pzts avukata aç davanı

Kendinizi dūşūnūn õnce. Annesi bu mesajı atarken sadece kendisini düşūnmūştür. Bak şimdi böyle bir mesaj aldım diyerek başlayın. Siz kendinize değer vermezseniz kimse size o değeri vermez. Anneyi şikayet değil bu oğula. İletişimin bir parçası.

Kesinlikle dava aç ve o adamdan da mümkün olduğunca uzağa kaç o anadan çıkan ondan fazla olur eksik olmaz

Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...

Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.

Kac yasindasin ? Hangi yas araligindaki bir iliskiden soz ediyoruz burda ? Ona gore yorum yapacagim cunku.
Benim oglum ogrenci beklenti nedir falan yazmisya lise ogrencisi falanmisiniz ben anlamadim cidden.
Her yas grubunda kisiler artik flort ediyor da burda bu kadinin bu derece terbiyesizce seyler yazmasina sebep olacak ne olmus olabilir ben onu anlamadim kolay kolay durduk yere yazilacak seyler degil bence bunlar. Kadinin iliskiden haberi varmiydi ? Kadin ayrilmaniz icin baski yapti ayrilmadiniz mi ? Olayin basinda neler olduda bu kadin bu derece nefret kusmus sana ben onu anlamadim.
Tamam kadin cidden terbiyesiz ve seviyesiz seyler yazmis sanki kendi genc kiz olmamis gibi ama bu kadinin sana bu derece manyakca mesaj yazmasida durup dururken olmadi herhalde....

Yapilacak birsey yok su kadinla agiz dalasina girip temelli mi rezil olmak istiyorsun, kadin birde yazismalarinizi okudugundan bahsediyor kendini servis etme falan demis yani samimi konusmalariniz olduysa bu kadindan hersey beklenir ifsa eder ele gune rezil eder hatta iftira bile atabilir.

Mesajı şuan sevgiline gönder hiçbir yorum yapmadan. Bakalım nasıl tepki verecek. Böyle bir anneyle ilişkinizin geleceği olmamalı ama yine de onunla konuşmadan annesini muhattap alma.

Annesiyle iletişiminiz, görüşmüşlüğünüz var mı? Kendi kendine mi telefonunu bulup mesaj atmış.

Terbiyesiz kadın ne hakla seni böyle aşağılar. Bir de oğlunun bilgisayarını özelini karıştırmış seviyesiz .
Bence sevgilinden ayrıl çünkü bu kadının yetiştirdiğinden koca olmaz
Ayrıca o mesaja cevap olarak da savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle resmen Onur'una saldırı bu senin

Sen niye utanıyorsun?

Kadın neci yahu?
O ne olmuş, mesleği ne?
Bu arada kadın oğlunu senden yüksek görüyor.
O ne yapıyor sen ne yapıyorsun da ufacık beyniyle sana tavsiye veriyor?

Hayatımda kmse böyle aşağılamadı beni ya .
Kadın lise mezunu ev hanımı .
Oğlu da öyle ahım şahım aman aman bişey okumuyo yani.
İşte kadın nasıl kıskandıysa oğulcuğunu , nasıl içi içini yediyse nerden laf sokacağını şaşırmış , tavsiye süsü veriyo bide. "Teyzem"li konuşarak diyo bu lafları nicelerini...
Gerçekten utanıyorum şurda bile paylaşamıyrum ya

Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...

Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.

Kadina de ki,
Kocanda zamaninda oglunun yaptigi gibi deneyim yasamis olsaydı seni almazdi.
Acemligline gelmissin belliki.

Tevbe ya...
Ne pislik insanlar var. Kendiside kadin be!. Mesaji ogluna okut ve ben olsam nekadarda sevsem o kadinin gelini olmam. Yada oglundan emin isen, senin arkanda duracak biri ise, inadina evlenirim. Parasinida catir catir kadinin gozune soka soka yerim.

Mesaji ogluna aynen kopyalayip atin ve annenle mutluluklar yazin engeli basin.

Haberi olmalı ama.. annesine kizsin diye değil bu şekil davranan bi annesi olduğunu bilsin yoksa ömür boyu mutlu olamaz.. arkasından nasıl işler çevirmiş bilsin.. hoş anne de özgüven tavan ve korkusu yok oğlu öğrenir diye.. insan evladını rencide etmemek için yazmaz zaten bunları dusunse bile.. alır oğlunu karşısına onunla konuşur. . Yazilanlari üstünüze bile alinmayin.. uzmeyin kendinizi.. değmez..
Değil mi yani , madem çok istemiyorsun kardeşim al kendi oğlunla konuş
Neden benim gururuma , onuruma kendime saygıma saldırıyosun

Hayatımda kmse böyle aşağılamadı beni ya .
Kadın lise mezunu ev hanımı .
Oğlu da öyle ahım şahım aman aman bişey okumuyo yani.
İşte kadın nasıl kıskandıysa oğulcuğunu , nasıl içi içini yediyse nerden laf sokacağını şaşırmış , tavsiye süsü veriyo bide. "Teyzem"li konuşarak diyo bu lafları nicelerini...
Gerçekten utanıyorum şurda bile paylaşamıyrum ya
Özelden bana ss alıp atabilirsin dilersen.
Sana avukat buluruz.
Aynı ildeysek yardımcı da olurum.

Hatta bana kalsa ben çoktan arayıp aklını almıştım da şu an ağlıyor olurdu, tebligata falan gerek kalmazdı.

Sen önce bir sakinleş güzelim..
Ona da yazarız ooyyy teyzem diye.

Summe Summe sakın kadına cevap yazayım deme. Bu hem o kadının içine oturur, hem de sen seviyeni bozmamış olursun.

Birisi önermiş, bence de sevgiline ayrılmak istediğini söyle ve nedenini sorduğunda ekran görüntüsünü yolla. Ben böyle bir rezilliğin içinde olamam de. Yap bunu.

Ne oldu da bu kadın araya girdi?
Ne zamandır birliktesiniz?
Hiç tanıştınız mi? Sonradan mı böyle oldu?
Ahlaksız kadin
Yok hiç tanışmadım.
2 seneye yakın oldu neredeyse bizim birlikteliğimiz .
Biraz ayrılmalı barışmalı da olsa .

bi avukat arkadastan haklarini anlatan soyle.tirsitan bi msj yazmasini istesek burdan,kadini sikayet edicem diye bi tirsitsak.. ay cok sinir oldum bisey yapalim

erkek arkadaşınla bence büyük bir sorunun var ..
ailesi çocuğa saygı duymuyor onu çiğneyip sana böyle bir mesaj atabiliyor.. kendini aile içinde kabul ettiremeyen bir adamla bir gelecek düşünme bile..
katiliyorum belki daha oncede ayni sekilde mesajlar atti ve oglunun giki cikmadi

Sayenizde ileride bir oğlum olduğunda çevresindeki bir kıza nasıl davranacağımı ve davranmayacağımı öğrendim, bininizin çook teşekkürler !

Bir de sözleriniz kişisel onuru çok zedeleyici bununiçin dava açacağım size, bilginiz olsun.

Oğlunuza gerçekten acıdım sizin gibi bir anneye sahip olduğu için...

Bir daha adınızı sanınızı duymayayım, yazmayın etmeyin.

Yaz. Tabi ayrılacaksan. Ve mutlaka oğluna gönder onun mesajını

2 senedir sevgilinin ailesi necidir merak etmedin mi valla zamanına yazık olmuş 2 sene az buz değil ne olcak şimdi kadın insan değil resmen oğlu ne olsun ki, ayrıl derhal ve hatta dava aç , mahkemelerde sürünsün , dava açmasan bile Allahın adaletı buyuk kendş kızından falan bulsun inş. terbiyesiz kadın.

Back
X