oğlum 3 aydır sık sık hasta ne yapmalıyım

Cnm alerji testi yaptırdınız mı tam anlamadım .
Kesinlikle yaptır..
Oğlumda böyleydi anaokuluna başladığı 2 yıl doktorumuz bizi uyarmıştı
Gerçekten dediği gb oldu
Evim beylikdüzü ne yakın devlet hastanesine yinede gittik ama
Yemek molaları bitmesine rağmen kapıyı açmadılar verem ettiler bizi ya
Daha birsürü kötü olay yasadık sonuç olarak özeldeyiz onu diyeyim.

Oğlumda alerjik astım çıktı devamlı öksürük grip gbydi.
Meger herşeye alerjisi varmış.
Ilk doktorumuz bunu geç farketti ama maalesef tedavi yapamadı ve biz başka doktora gönderdi.
Şimdi 2 yıldır anaokulunda ve şuaya biraz rahatsız ama çok değil hapsuruk ve grip gb
Sana tavsiyem alerji testi yaptır.
Eğer iyileşmese doktoru değiştir
Bazen gerçekten doktor değiştirmekte fayda var

Sende zor günler geçirmissin canım alerjik astım zordur babamda var
Peki geçecekmi astımı belli bir yaşta yoksa kalıcımı
Geçenlerde duydum çocuklarda 7 8 taşından sonra geçebiliyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım çok haklısın bende istedim alerji testi gerek tok gerek yok
İyide bu çocuk kabarıyor polen zamanı hapşırık öksürük burun akıntısı benim hislerim herşeye alerjisi var diyor zaten
Dr umuz askeri Dr emeklisi ondan çok güvendim bide paragöz diil ama sağolsun olmadı bu iğnelerden sonra hastalandığı an gidiyorum başka yere
Peki alerji testi için nereye gideyim alerji uzmanınamı çocuk Dr mı
Alerji uzmanları alerjik olmayan çocuğa bile o teşhisi koyup upraştırabiliyorlarmış

Dr iyi olabilir ama yinede geçmezse değiştir bilemiyorum bazen durumu göremiyolar ..
Alerji için biz astım alerji uzmanına gittik. Hamdolsun maddi bir sıkıntımız yok diye sıkıntı çekmedik ama ücreti pahalı bizim doktorun belki dger doktorların daha uygund.ur
Bzm çok sıkıntılı dönemlerimiz oldu o yüzden en iyi doktor diye
Dalıverdik
Ilk test ise normal bir doktorda yaptır derim belki çıkmaz inş.
Çıkarsada hiç üzülme Buda bir dönem
Sende zor günler geçirmissin canım alerjik astım zordur babamda var
Peki geçecekmi astımı belli bir yaşta yoksa kalıcımı
Geçenlerde duydum çocuklarda 7 8 taşından sonra geçebiliyormuş

Çok zor eşimde astım hastası bnm de önceden açtığım konular vardı burda çok çaresizdm kk salosun hep yanımdaydılar
Kreşin ilk yılı çok zordu hep hasaydı bir yıl boyunca
Bu yıl çok iyi gidiyordu ilaçları aksattık öğretmenimizde B'nde oyuzden şimdi grip
7-8yası bekliyorum tabi ama genetik olursa astım devam edebilir
Sonuçta en kaliteli şekilde yaşasın bnm için şuna o önemli

Arkadaşlar 3 aydır hemen hemen her hafta Dr dayız kaç şişe antibiyotik bitti iğne oldu. Oğlum 4 yaşında önce soğuk algınlığı sonra bronşlarda iltihap şimdi tahlilde enfeksiyon ama nedenini bulamadı ateş 40 larda Dr umuz yine iğne verdi bu defa iğne yi değiştirdi ciğer filmi temiz Boğaz'da sorun yok tüm tahlillerimiz orda hep aynı Dr a gidiyoruz . Bu haftada iyileşmezse ne yapayım birde aynı dönemde alerji çıktı vücutta kabarmalar oluyor. Lütfen buna benzer bşr durum yaşamış ya da işin uzmanı arkadaşlar varsa yardımcı olun çok bunaldım 😥

Öncelikle geçmiş olsun tatlım.
Bende çocukluğumda 15 günde bi doktora götürülürmüşüm köy de bi tanıdık teyze bir bir karışım önermiş anneme annem her kış başında bu ilaçtan yapıp içirmiş bana sonra doktor yüzünü unutmuşlar biraz ilkel gelebilir ama denemekte fayda var diye düşünüyorum

15 tane taze köy yumurtasını kabuklarıyla birlikte karıştır iyice parçala sonra içine yarım litre kanyak koy ve soğuk yerde muhafaza et 1 hafta daha sonrada içine şimon sıkıyorsun. Çocuğuna bunu tatlı kaşığı ile içir.
İstersen dene bi derim.

Deneyiote pişman olan yok.

Bende çocukluğumda 15 günde bi doktora götürülürmüşüm köy de bi tanıdık teyze bir bir karışım önermiş anneme annem her kış başında bu ilaçtan yapıp içirmiş bana sonra doktor yüzünü unutmuşlar biraz ilkel gelebilir ama denemekte fayda var diye düşünüyorum

15 tane taze köy yumurtasını kabuklarıyla birlikte karıştır iyice parçala sonra içine yarım litre kanyak koy ve soğuk yerde muhafaza et 1 hafta daha sonrada içine şimon sıkıyorsun. Çocuğuna bunu tatlı kaşığı ile içir.
İstersen dene bi derim.

Sağol canım biliyorum babama yapmıştık yaparım tabi hemen

Dr iyi olabilir ama yinede geçmezse değiştir bilemiyorum bazen durumu göremiyolar ..
Alerji için biz astım alerji uzmanına gittik. Hamdolsun maddi bir sıkıntımız yok diye sıkıntı çekmedik ama ücreti pahalı bizim doktorun belki dger doktorların daha uygund.ur
Bzm çok sıkıntılı dönemlerimiz oldu o yüzden en iyi doktor diye
Dalıverdik
Ilk test ise normal bir doktorda yaptır derim belki çıkmaz inş.
Çıkarsada hiç üzülme Buda bir dönem

Çok zor eşimde astım hastası bnm de önceden açtığım konular vardı burda çok çaresizdm kk salosun hep yanımdaydılar
Kreşin ilk yılı çok zordu hep hasaydı bir yıl boyunca
Bu yıl çok iyi gidiyordu ilaçları aksattık öğretmenimizde B'nde oyuzden şimdi grip
7-8yası bekliyorum tabi ama genetik olursa astım devam edebilir
Sonuçta en kaliteli şekilde yaşasın bnm için şuna o önemli

Ne gerekiyorsa yspıcaz canım çok şükür imkan sıkıntısı yok ne gerekiyorsa sadece kafamız karışık nerden başlıycaz diye
Benim babam çok çekti kaç araba parası gitti drlara en sonunda Bakırköy'de yabancı bşr Dr buldu
Kaç yıl önce onun sayesinde rahatladı alerjik astımdı şimdi gayet iyi çok şükür

Ne gerekiyorsa yspıcaz canım çok şükür imkan sıkıntısı yok ne gerekiyorsa sadece kafamız karışık nerden başlıycaz diye
Benim babam çok çekti kaç araba parası gitti drlara en sonunda Bakırköy'de yabancı bşr Dr buldu
Kaç yıl önce onun sayesinde rahatladı alerjik astımdı şimdi gayet iyi çok şükür

Rabbim şifa versin tüm hastalara
Peki babanız alerjik astımı mı yoksa astım mı
Çünkü alerjik astım geçebilir diye biliyorm
Eğer öyleyse inş hiç kalmaz geçer

Son düzenleme:

İstersen dene bi derim.

Kanyak nedir acaba nerede bulunur
benide aydınlatırsanız sevinirim

Kanyak nedir acaba nerede bulunur
benide aydınlatırsanız sevinirim

Kanyak halk arasında ki adı konyak konyak o :)) büyük marketlerde satılır tekel bayide satılır. İçkidir aslında hani şu üşüyünce içilirse çıplak bile gezdirebilecek olan içki.

Kanyak halk arasında ki adı konyak konyak o :)) büyük marketlerde satılır tekel bayide satılır. İçkidir aslında hani şu üşüyünce içilirse çıplak bile gezdirebilecek olan içki.

:))pardon başka birşey sandım köye ait
:17:

bilemiyorum canım ben genelde eğitim ve araştırmaya gidiyorum bişi olduğu zaman hemen tahlil yapıp buluyorlar
annemin de mesela 2 senedir karnından rahatsızlığı vardı o kadar hasteneye gitti ilaç verip gönderdiler bişi çıkmadı
geçen eğitim ve araştırma hastenesine götürdüm direk bi tahlille sorunu buldular
özelde de anneme zorla hiç bi şeyi yokken ameliyat etmeye kalktılar mesela.bikeresinde de babamı boşu boşuna ameliyat edeceklerdi gene.
o yüzden ben de özel hastanelere hiç mi hiç güvenmiyorum.
inşallah çocuğunun hastalığını çözersiniz de çocuğunuz sağlığına kavuşur

Valla özeller para kazanma derdinde o yüzden herkesi kesip biçiyorlar resmen. Aynı şeyi bizde yaşadık haklısınız. En iyisi eğitim araştırmalar.

Valla özeller para kazanma derdinde o yüzden herkesi kesip biçiyorlar resmen. Aynı şeyi bizde yaşadık haklısınız. En iyisi eğitim araştırmalar.

aynen bide hemen ameliyat olmalısınız gidip gün alın falan diyorlar o zaman hasta zaten panik oluyo doğru düzgün düşünemiyo gidip hemen gün alıyorlar
annem Allahtan zamanında uyandı da boşu boşuna ameliyat olmaktan kurtuldu
babamın da ağır hastalığı vardı tedavi olması gerekiyordu ilaç vermeleri için oraya yönlendirdik
ilaç vermeyi bırak tekrar ameliyata sokmaya çalıştılar sonra kendi doktoruna gittik onun haricinde 4-5 doktora gittik
ve tüm doktorların söylediği şey ameliyat diyen doktor nasıl bu kadar riske girer bu ameliyatı hiç bi doktor yapamaz dediler de ordan da öyle kurtulduk
bide annemin de babamında öyle küçük semt özel hastaneleri değil büyük özel hastanelerden isim vermek istemiyorum

aynen bide hemen ameliyat olmalısınız gidip gün alın falan diyorlar o zaman hasta zaten panik oluyo doğru düzgün düşünemiyo gidip hemen gün alıyorlar
annem Allahtan zamanında uyandı da boşu boşuna ameliyat olmaktan kurtuldu
babamın da ağır hastalığı vardı tedavi olması gerekiyordu ilaç vermeleri için oraya yönlendirdik
ilaç vermeyi bırak tekrar ameliyata sokmaya çalıştılar sonra kendi doktoruna gittik onun haricinde 4-5 doktora gittik
ve tüm doktorların söylediği şey ameliyat diyen doktor nasıl bu kadar riske girer bu ameliyatı hiç bi doktor yapamaz dediler de ordan da öyle kurtulduk
bide annemin de babamında öyle küçük semt özel hastaneleri değil büyük özel hastanelerden isim vermek istemiyorum

Geçen ay 4 yaşındaki oğlumun testislerinin yukarıda olduğunu gördü Dr umuz bu işin uzmanına yönlendirdi adam ameliyat dedi özel hastanede
Sonra işin uzmanı bşr Prof um özel muayenesine gittik adam hayır hareketli testis dedi bşr masaj öğretti ve ameliyata gerek kalmadı ikisi de özel tamamen şans kızlar drun insafi insanlığına kalmış bir durum

Geçen ay 4 yaşındaki oğlumun testislerinin yukarıda olduğunu gördü Dr umuz bu işin uzmanına yönlendirdi adam ameliyat dedi özel hastanede
Sonra işin uzmanı bşr Prof um özel muayenesine gittik adam hayır hareketli testis dedi bşr masaj öğretti ve ameliyata gerek kalmadı ikisi de özel tamamen şans kızlar drun insafi insanlığına kalmış bir durum

evet canım tamamen doktorunu bulman lazım annem bi kere egzama oldu vücudunda bir sürü yara çıktı devlete gitti (eğitim ve araştırma hastanesine değil normal semt polikiliğine) test yaptılar çıkmadı hiç bişi 2 ay uğraştı bi de çok fena kaşınıyodu
sonra özel hastanede tanıdık vardı o yönlendirdi cildiyeye gitti kadın ilk gördü test yaapmadan sen egzama olmuşsun dedi emin olmak için kontor falan etti ilaç verdi direk geçti çok şükür
her özel hastane kötü değil ama büyük bi çoğunluğu para ticareti.doktoruna denk gelmek çok önemli.

Bende aynı şeyleri yaşadım tavsiye üzerine doktorumu değiştirdim ve çok şükür iyileşti yavrum. Doktor çok önemli. Öncekindende çok memnunduk ama yok yere hastaneye yatıp dünya kadar antibiyotik kullanmışız yanlış tedaviden bu doktorumuz kurtardı çok şükür

Bende aynı şeyleri yaşadım tavsiye üzerine doktorumu değiştirdim ve çok şükür iyileşti yavrum. Doktor çok önemli. Öncekindende çok memnunduk ama yok yere hastaneye yatıp dünya kadar antibiyotik kullanmışız yanlış tedaviden bu doktorumuz kurtardı çok şükür

Dün tekrar tahlil yapıldı enfeksiyon düşmüş ama sıfırlanmamış antibiyotik iğne kullandık şimdi şuruba geçtik
Bende değiştirmek istiyorum ama eşim Dr un doğru yaptığını başka Dr da aynı şeyi yapıcak ne gerek var diyor

Katılmıyorum doktordan doktora çok fark var bizim doktorumuz enfeksiyon varken bile düşülse ilaç vermiyor vücut kendisi yensin diyor öylede oluyor kızım bir yaşında çok hastalandı ateşlendi ama daha 1 kez 3 gün antibiyotik kullandım araştırın derim

Back
X