Oğlum ağabey oluyor

ayol hemen 2. yi yapan siz cesur hatunları görünce benim de hamile kalasım geliyo ama...yok..gaza gelmicem,kızcağızım bi kreş çağına gelsin bakalım:))))size hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar dilerim:))güzel haberlerinizi bekleriz:))

hamileyken emzirmeye devam edebilirsin ki. hicbir zararı yokki neden bıraktın emzirmeyi?

ben de hamileyken emzirme olmuyor diye biliyorum.. fetüs için zararlı galiba çünkü emzirme ile oksitosin hormonu salgılanıyor. bu da düşüğe neden oluyor diye biliyorum?

tebrik ederim.benim oğullarım arasında 10 yaş var.bence yaş farkının az olması daha iyi.en azından arkadaş gibi büyürler.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

canım gözün aydın olsun
inşallah çok sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin çok..

evet doktorum da yavaş yavaş bıraktırmamı söyledi zaten geceleri emiyordu sadace

hayırlı olsun :) İnş Güzel bi hamilelik geçirirsin.Allah kolaylıklar versin

hayrlı olsunn..inşş başaçıkablrsnn ikisyle..rabbim nasipetmşse saten vardrbir hayr..

canim hayirli olsun insallah rahat bir hamilelik gecirirsin...
senin ilk bebegin dogal yoldanmi olmustu?yoksa tedaviylemiydi????

hayırlı olsun cnmm .. hiç korkma ben yaşadıklarımdan ötürü çok mutluyum :) oğlum daha 6 aylıktı kızıma hamile kalmıştım ve çok korkmuştum beni neler bekliyor diye şimdi allah şükürler olsun yanımdalar iyikide böyle olmuş diyorum, ikiside birden zorda olsa büyüyorlar kısmeti böyleymiş yavrularımızın :) benimkiler arasında 14 ay var zaman zaman kavga etselerde zaman zaman birbirlerine sarılmalarını gördükçe mutluluğum bin kat daha artıyor allahım tüm evlatlarımızı korusun cnmm, sağlıklı bir hamilelik dilerim sana

canım benim çok teşekkür ederim senin gibi örneklere ihtiyacım var galiba ,yaş farkı az kardeşler aslında hep hoşuma gitmiştir belki dediğin gibi biraz zorlanacağım ama birden büyüyecekler ilk şoku atlattım şimdi biran önce kucağıma alayım bebeğimi diye sabırsızlanıyorum bile :))

Benim kızım 15 eylül 2009 doğumlu

Oğlumda 30 eylül 2010 :))

Şuan çok zorlanıyorum ama bir kaç sene sonra rahat ederim inş.

Kızım artık geceleri uyuyo gündüzleri uyumuyo oğlumda gündüzleri uyuyo geceleri uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…