Oğlum ağabey oluyor

Allah yardımcın olsun canım bende galiba seneye senin gibi olacağım :) bakmak zor olsa gerek ikisine birden

Allah yardımcın olsun canım bende galiba seneye senin gibi olacağım :) bakmak zor olsa gerek ikisine birden

Allah razı olsun tatlım...Evet bakmak gerçekten çok zor ama çok da güzel.....

Allah seninde yardımcın olsun inş. allah evlatlarımızı bize bağışlasın.

hayirli olsun fdgeng cim,o heyecani tekrar yasayacaksin demek , kolay bir hamilelik gecirirsin insallah,kolay olmayacak elbette ama ikisi bir arada buyuyecek ne guzel.Ama en azindan ilkinden deneyimlisin,arayi acmak nasil cocuk bakildigini unutmana sebep olacakti boyle daha iyi :))) bilgiler taze.:ecrin_bebek:

tebrık ederim canım..inşaalah rahat bir hamilelik gecırırsın canım..darısı tüm isteyenlerin basına..insaalah benımde olur en kısa zamanda

hayırlı olsun.benim oğlum da 6 aylık .ben de davranış bzk bölümüne konu açmıştım 2 .gebeliği istiyorum ama cesaret edemiyorum diye.çok iyi bence beraber büyümeleri.umarım sorunsuz bir hamilelik olur.
sadece şunu eklemek isterim.insanlar nasıl da kolayca kafadan demeç verebiliyor öyle.yok emzirirsen ilk bebek zehirlenirmiş.tam bir hurafe. evet emzirinceoksitosin salınır bu da rahimi kasar.ama düşüğe yol açtığı gösterilmemiş.hatta dünyada 2.ye hamile kalınca emzirmenin kesildiği nadir ülkelerden biriymiş bizimkisi.neyse zaten ilk bebişin 1yıllık temel sütü almış.ama doğumda salgılanan kolostrumdan abisine vermeni öneririm.aslında çoğu kadının arzulayıp da yapamadığını yaptın:)

teşekkürler canım inş sende hamile kalırsın Allah kalbine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…