Oğlum annemlere alışsın istemiyorum!

Annenizin yaptığı yanlış ama sizinki de yanlış.
Çocukla beraber uyumayın artık alıştırın ayrı yatmaya.
Kocasından ayrılan kadınlar oğluşlarına yapışıyor böyle. Sonra çocukla arasında çok sakat bir bağ kuruluyor ve çocuğun da psikolojisi bozuluyor. Burada okuduğumuz eşim çok anneci, annesi hiç bizi rahat bırakmıyor konuları burdan çıkıyor hep. Abartmayın her şeyi.
Kızda olsa aynı olurdu. Zamanla gecicek bişey inanıyorum. Şuan bu durumdan rahatsizim

Kendime ait odam yok kız kardeşimle aynı oda da uyuyoruz. Olsa öyle yapardım. Ya onu da denedim bırakayım uyusun diye ama ne biliyim üzülüyorum ayrı uyuyamıyorum. Elbette kötü bişey değil ve şuan da yardimcilik bı durum yok büyüdü zaten. Bebekken asıl yardım gerekiyordu. Çok şükür buyudu
ayrı odanız olmasa dair bi yatak atıp çocuğu ayrı yatırmalısınız.3 yaşında çocuk anneyle aynı yatakta yatmamalı.çocuğa zarar veriyosun kendi psikolojin yüzünden

ayrı odanız olmasa dair bi yatak atıp çocuğu ayrı yatırmalısınız.3 yaşında çocuk anneyle aynı yatakta yatmamalı.çocuğa zarar veriyosun kendi psikolojin yüzünden
Ne alakası var bnm psikolojimle. Çocuk gayet güzel uyuyor kışkırtan onlar. Şuan kendimde yerde yatıyorum uygun bir yer yok malesef

Ayri Eve Cikin diycektim imkaniniz Yokmuş.

Korkmayin Cocuğunuzu Kimse elinizden almaz.

Torun Evlat'dan Daha Tatlidir, Ve Çocuğun alişmasi gayet'de normal, Sağlikli şekilde bu.

Iç ice yaşadiniz zaman düşkün olur 2 tarafta.

Ben Şahsen Rahmetli babama aşiri düşkündüm ve seviyordum, Dedemi'de çok seviyordum Dede yerine Baba diyordum.

Büyük oğlum banada Annemede Anne diyor.
Hatda benim ve eşimin coğu yasak, Benim Annemde, Ve Kayinvalindemde bitiyor.
Kizsamda etsemde, bu tüm dünya capinda böyle.

Yani Sizle olan baği asla kopmaz, Ama kendi korkulariniz yüzünden cocuğu o sevgiden mahrum etmeyin.
Bir psikolağa gidin sanirim Depresyondasiniz, ve Başka psikoljikte sorunlarinizda var.
Bu Şekil gitmeseniz, üzülerek söylüyorum cocuğunuz Okulada gitse evlensede sizin için hep sorun olcak Cocuğun Ruh sağlinida bozcaksiniz.

Merhaba arkadaşlar
Lütfen kırmadan yorum yapmanızı istiyorum. 7 yıllık evliligimi noktalandirmak üzereyim. Bir oglum var 3 yaşında. 8 ay önce istemeyerek de olsa baba evine dönmek zorunda kaldım.
ben çocuğuma çok bağlıyım. Hayata tutunmamin sebebi diyebilirim. 3 yıldır onla uyuyup onla uyanıyorum. Haklarini yiyemem annem babam çok iyi bakıyorlar. Ama sorunum şu ki onlara alışsın istemiyorum. Akşam olunca zar zor uyutuyorum. Onlarla uyumak istiyor. Ağlasa annem gelip kucağımdan almaya çalışıyor. Defalarca uyardım anne ben sustururum sen girme odaya. Daha önce defalarca kavga ettik bu sebepten. Belki size basit bişey gibi gelebilir bilmiyorum. Ama beni çok etkiliyor gerçekten. Yuvam dağıldı sanki evladimdan da ayrilicam zannediyorum. İnanın agliyarak yazıyorum şuan. Sanki oğlumu benden koparacaklar. Bunu asamiyorum bir türlü. Alistirmayin diyorum benle uyusun. Yine ayni. Sahura kalkmistik ağladı çocuk geldim yanina tam sakinlesiyodu annem daldı odaya seslenince çocuk bı daha başladı ağlamaya. Anne çık diyorum yok resmen çakıldı odanın ortasına ve her zaman aynı şeyi yapio. Başka evde kalamam isim yok gucum yok. Normalde al çocuğu uyut desem uyutmaz. Bir işe girsem bakamiyom diye şikayet eder. Ne yapsam bilmiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum. Belki size basit gelebilir ama ben çok üzülüyorum bu duruma. Şimdiden teşekkürler yorumlarınız icin
Benim kızım ananesinden bana gelmiyor:) çocuk.bunlar hareketlerini o kadar ciddiye alıp kafaya takmayın. Annenin yeri her zaman farklıdır endişe etmeyin. Bırak ilgilensinler sen de kafanı toparlarsın.

Tahmin etmiştim ,,bende aynı şeyle karşılaşmıştım biara.travma oldu,,,,sende de aynısı olmuş ,,,korkmaa kimse evladımız bizden alamaz korkma sakin
Teşekkür ederim. Şuan babasından da korkuyorum götürür diye. Hakim ona da görme izni vericekmis. Gezdircem diye alicak kaçırır mi ne eder. Şimdiden korku sardi. Kimseside yok nereye götürür nerde bulurum. Aklımda bir sürü soru. Bir defa aldı götürdü kuran kursunda yatırmışti çocuğu

Teşekkür ederim. Şuan babasından da korkuyorum götürür diye. Hakim ona da görme izni vericekmis. Gezdircem diye alicak kaçırır mi ne eder. Şimdiden korku sardi. Kimseside yok nereye götürür nerde bulurum. Aklımda bir sürü soru. Bir defa aldı götürdü kuran kursunda yatırmışti çocuğu
Allah belasını versin.size acımadı cocugadami hiç acımadı .hakime dedinmi daha önce bunu yaptığını.

Allah belasını versin.size acımadı cocugadami hiç acımadı .hakime dedinmi daha önce bunu yaptığını.
Daha mahkeme olmadı ama avukata söyledim. Bnm gozetimimde görsün istiyorum dedim. Hakim öyle yapmaz diyo. Götürüp gezdirebilirmis. Adamın kişiliğini açıklıyorum anlamiyolar. Başına bişey gelse kim sorumlu. Hakim sorumluluk alicak mi. Mahkeme de böyle bişey yaptığını söyleriz dedi. Bakalım istediğim gibi olur insallah

Daha mahkeme olmadı ama avukata söyledim. Bnm gozetimimde görsün istiyorum dedim. Hakim öyle yapmaz diyo. Götürüp gezdirebilirmis. Adamın kişiliğini açıklıyorum anlamiyolar. Başına bişey gelse kim sorumlu. Hakim sorumluluk alicak mi. Mahkeme de böyle bişey yaptığını söyleriz dedi. Bakalım istediğim gibi olur insallah
İnşallah canım , dediğim gibi sen yinede korkma nereye kaçıracak çocuğu ,,kacirsada bulunur.hem bakamazki kendi getirir verir sana kimseside yokmuş .anlaşılan senin şahıs karısını elinde tutmak için çocuğu kullananlardan ...bikere yaptı ciddi olduğunu da ona donmucegini gördü .belki yapmaz bidaha .ha eğer hakim izin verirse .sende gizliden takip et Ogün onları ,seni görmesinler ama sen onları uzaktan izle

İnşallah canım , dediğim gibi sen yinede korkma nereye kaçıracak çocuğu ,,kacirsada bulunur.hem bakamazki kendi getirir verir sana kimseside yokmuş .anlaşılan senin şahıs karısını elinde tutmak için çocuğu kullananlardan ...bikere yaptı ciddi olduğunu da ona donmucegini gördü .belki yapmaz bidaha .ha eğer hakim izin verirse .sende gizliden takip et Ogün onları ,seni görmesinler ama sen onları uzaktan izle
İnşallah öyle bişey olmaz. Avukat iyi savunsa benim gozetimimde görmesine karar verir belki. Başka şehire götürüp gezdircekmis. Daha önce de söyledi izin vermedim. Niye bnm yanımda değilde başka şehirde farkı ne yani. Art niyet arıyorum altında. Bir iki defa gezdirir getirir güven verir sonra alır götürür bakarsın. Allah korusun

Çok tartistik aynı degismiyo. Sahurda bile kendimi zor tuttum çık diyorum çıkmıyor. Sanki inadina

Ve bütün bunlar çocuğunuzun yanında oluyor , çok yazık ediyorsunuz.

Isterseniz kelepceyle bağlayın kendinize size bağlı bir çocuk olmaz , Sadece bağımlı olur. Sönük bir çocuk yetiştirmiş olursunuz.

Ne kadar çok insanla sevgi alışverişi yapsa , Ne kadar çok kişi tarafından sevilse , size o kadar çok bağlı bir çocuk olur .

Onu belli bir süre böyle kendinize yapışık tutabilirsiniz.

Yapmayın, evdekilere de eziyet ediyorsunuz. Serbest bırakın kendinizi ve onları.

İnşallah öyle bişey olmaz. Avukat iyi savunsa benim gozetimimde görmesine karar verir belki. Başka şehire götürüp gezdircekmis. Daha önce de söyledi izin vermedim. Niye bnm yanımda değilde başka şehirde farkı ne yani. Art niyet arıyorum altında. Bir iki defa gezdirir getirir güven verir sonra alır götürür bakarsın. Allah korusun
Çok haklısınız asla müsade etmeyin başka şehire falan. Sizin gözetiminizde görsün. Allah yardımcınız olsun

sizde ayni ilgi sevgiyi gosterdiginiz surece cocuk sizden kopmaz ki annenin yeri baska siz evde olmazsiniz uzak durursunuz ozaman tabi anneanne ve dedeye asiri duskun olur ama bir arada yasiyorsaniz da bu durumlari goz ardi edin tartismak cozum degil bence daha cok stres cocuk icinde kotu

Milletçe yaftalamaya ne kadar meraklıyız birilerini:/
Canım konu sahibesi, yaşadıkların dahilinde şu ruh halin gayet normal. Annen de dengesizlik yapıp iyice senin ayarlarını bozmasa ama onlar kolay kolay değişmiyor maalesef. Annene karşı daha net ve baskın olmaya bak. Çocuğun için ilk otoritenin sen olduğunu anlatmaya çalış bi şekilde.
Kendini de daha sakin tutmaya bak. Ne geçmiyor ki insan hayatında, bu da geçer. Öyle düşün, oğlunu daha az negatif enerjiye maruz bırakırsın belki bu sayede. Allah kalbini ferahlatsın, hayatını kolaylaştırsın.

Back
X