• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum babaannesine Anne diyor?

Cok tesekkur ederim vazgecmicem abla eger cesaretim azalirsa hep kendime kaybedecek neyim varki dicem :) yarin pcden girip arastircam bunlarii

Pc'den araştırma yaptıktan sonra geçmişi temizleyip öyle çıkın. Sonra aramalarınızdan gideceğiniz yeri bulmasınlar. Yapmasını bilmiyorsanız yazın, yardımcı oluruz. Öğrenip öyle yapın aramanızı.

zamanla düzelir. benim yiğenim de babaannesine anne diyordu. kolayına geliyor öyle söylemek

Bunu cogu babanne yapiyor boyle olmasini istiyorlar burada sizin kararliliginiz onemli kayinvalidenize soyleyin bu durum beni uzuyor hoslanmiyorum her cocugun bir tane annesi bir tane babannesi olur deyin ben boyle dedim ilk basta kizdi tepki gosterdi ama alisacak yapacak birsey yok o benim oglum bu kadar basit ben ayri oturuyorum siz birlikte oldugunuz icin isiniz daha zor her defasinda vurgulayarak usanmadan tekrarlayin annesi benim sen babaannesisin diyerek elbet bi zaman sonra anlayacaktir

Konunun üzerinden neredeyse 1 ay geçmiş...
Bakıyorum...
Evet, hala bu kayınvalideyi pataklamayı çok istiyorum!

Ne gıcık bir durum. Bende de var bir adet o kişilikten ağzından babannem dediğini duymadım desem yeri annem diye seviyor zaten kızım da bu aralar babaya bile anne diyor 1.5 yaşında ama o zannediyor ki babanne demiyor anne diyor öyle diyecek falan. Henüz uyarmadim senede birkaç kez gorusuluyor falan.ama sizin çocuk artık büyümüş anlar kayinvalideyi herkesin içinde uyarin oglunuza babanneye götür annecim babanneye ver şunu annem vs

canım benim işe kendini üzmemekle başla tamam mı sakın üzülme enerjini düşürme. belli ki kaynanan çok fena bir kadın sana tavsiyem sakın kadına sana anne demesin falan deme sen bunu iyilikle söylersin art niyetin olmadan ama kaynanan bak gör sana inat yapar bu durumdan rahatsız olduğunu aman ha belli etme yoksa daha da canına okur. o yüzden canım ona anladığı dilden cevap vereceksin yani şöyle oğlun ona anne diyip sana gamze dediğinde evet bebeğim o büyük annen bende küçük annenim gibi şeyler söyle bu durumu dalgaya al ki kayanan istediğine ulaşamasın. onun dışında al çocuğunu gezmeye falan git baktın iş çok ciddi kimseye demeden sen git bir doktorla konuş danış ne yapayım de işi uzmanından öğren çocuğunun üstüne titre onun sevdiği şeylerin listesini çıkar hepsini tek tek yap elinden geleni yap çünkü o senin evladın kimseye kaptırma

Back
X