Oğlum babaannesine Anne diyor?

elvan, yorumlarının yüzde 90 ına katılırım normalde, ama buna katılamadım.
sence annesi gerçekten iyi bakabilecek mi bu çocuğa?
gerçekten anneyi yerden yere vurmak için söylemiyorum bunu ama 16 yaşında kocaya kaçmış, 20 yaşına kadar şiddet görüp susup oturmuş, dayak yerken ağlamaya utanıyorum diyecek kadar kendini savunmaktan aciz bir kadın annelik yapabilir mi? zaten gözü yemiyor, o çocuğu tek başına büyütemeyeceğiini düşünüyor, bizim dememizle alsa 3 gün sonra pes edip o eve geri dönecek her şey çok daha kötü olacak, hani konu ne olursa olsun, yapamam dediğimiz anda kaybetmişizdir ya, baştan yapamam diyip kaybetmiş bir insan var karşımızda.
anladığım kadarıyla çocuk zaten babannesini anne gibi benimsemiş, babanne de çocuğa düşkün, bence annesinden iyi bakarlar ona.
konu sahibi önce bi kendini kurtarsın da... sonra düzenini kurunca isterse alsın çocuğunu.

Sevgili pelin,
Genç kardeşimiz çocuğa belki çok iyi şartlarda bakamayabilir sığınma evi olsa en azından biraz daha rahat eder..
Diğer evdekalırsa o insanşarın arasında o çocuğun durumu h,ç normal olamaz.
Baba annesine bıçak çekmiş k.birader kapıyı yumruklamış belkide bilmediğimiz çok daha fazla şeylerde yaşanmış olabilir.
Benim korkum ufak birçocuğun bu ailenin yanında ileriki yıllarda onlara benzemesi.
Benzeyecekte zaten orada kalırsa..

Sevgili pelin,
Genç kardeşimiz çocuğa belki çok iyi şartlarda bakamayabilir sığınma evi olsa en azından biraz daha rahat eder..
Diğer evdekalırsa o insanşarın arasında o çocuğun durumu h,ç normal olamaz.
Baba annesine bıçak çekmiş k.birader kapıyı yumruklamış belkide bilmediğimiz çok daha fazla şeylerde yaşanmış olabilir.
Benim korkum ufak birçocuğun bu ailenin yanında ileriki yıllarda onlara benzemesi.
Benzeyecekte zaten orada kalırsa..

Coookk haklisin, ama bana da cocugu alirsa 3 gun sonra korkup ya da ilk zorlukta pes edip o eve geri donecek gibi geliyor. ve o zaman her sey çok daha kotu olacak...
Konu sahibi su an bile cocuga bisey yapacak olsalar koruyabilecek biri degil ki, yani bende biraktigi izlenim o evde anne olarak varligiyla yoklugunun pek farketmeyecegi yonunde...

Coookk haklisin, ama bana da cocugu alirsa 3 gun sonra korkup ya da ilk zorlukta pes edip o eve geri donecek gibi geliyor. ve o zaman her sey çok daha kotu olacak...
Konu sahibi su an bile cocuga bisey yapacak olsalar koruyabilecek biri degil ki, yani bende biraktigi izlenim o evde anne olarak varligiyla yoklugunun pek farketmeyecegi yonunde...

Tek başına mücadele etmeyi edecekse buna çocuğunuda katması lazım bana göre.
Pişman olurmu onuda zaman göstercek kendisine.
Şayet dönme gibi bir düşüncesi olursa artık o evden asla çıkamaz adam hayatıni zindana çevirir.
Aslında iki uçlu değnek misali..

Gamze sana yaza yaza dilimde tüğ bitti..
Yaptiğim yorumları beğenmekten başka bişey yapmıyorsun..
Sen çözüm filan istemiyorsun, sadece o çıkmadığın odada zaman geçirmek için yazıyorsun, burdaki insanlarında vaktini boşa harcıyorsun..
Çunku bizler endişeleniyoruz ve çözüm üretmeye çalışıyoruz ama ötesine geçemiyoruz..
Bildiğini yap artık ve laf dinlemeyeceksen ki dinlemeyeceksin, bida buna benzer bi konu açma.!.

belki kızanlar olacak ama en baştada konu sahibi.anne vardır ana vardır diye bir laf var.çok doğru bir laf...ama sen ikisinide olmayı becerememişsin hiç kusura bakma.bir anne ne olursa olsun evladını orda bırakmaz.sen beni öldürürler diye çocuğunu bırakıyorsun ve haftada bir iki kez görürüm diyorsun ya ben çalışan anneyim ve iş yerindeyken oğlumu deli gibi özlüyorum sen haftada görmeyi söylüyorsun kusura bakma ama bence sen özgür bir hayat istiyorsun ve çocuğun sana bağ olmasını istemiyorsun.havlayan köpek ısırmaz kardeş unutma sen polise gitsen herşey hallolur aslında.şimdiye kadar sessiz kaldığından herkes seni ezmiş birde arkanda kimse yok diye ama bak polisi al bakalım arkana kim ne yapacak sesin çıksın bakalım ne olacak.burdaki insanlar neler söylüyor sana ne tavsiyelerde bulunuyor ama hepsi boş anlamıyorsun madem açma kardeş konu falan şuanda sadece o masuma acıyorum üzülüyorum annesiz hatta babasız bir çocuk.birde diyorsun ki benden daha iyi bakarlar zaten gittiğimde ağlamamış hiç çoçuğum diyorsun döndüğüme pişman oldum diyorsun.bunlar nedir ya?sesimi çıkaramam çocuğumu alamam diyorsun öldürürler diyorsun kusura bakma ama bir tek evlenmeyi becerebilmişsin ne anne olmayı ne de evladına sahip çıkmayı becerememişsin?
Cok haklısınız :KK42:

Ya arkadasim gercekten ben sana kizdim.suanda. sen nasil.izin veriyorsun bu kadar ilerlemesine ki. okadar ilgilenmesine izin vermemelisin o senin cocugun hastaneye giderkende mi o geliyor ne gerek var kendin gotur gerek.yok giderim.ben de yahu bu kadar burunlarini sokmalarina izin vermeyin heleki annne boyutuna gelmis artik yuh yani . sen tepkini koy noluo anne hayirdir biz anne dicez sana o babaanne dicek annesi benim.bilmem.farkindamisin diceksin tavrini koy oglunada anlat bu ne ya

Kadin siginma evi nedir ya ortada dayak mi var siddetmi var hakaretmi var.bu tamamen arkadasimizin duzeltebilecegi birsey.hic tepki koymamiski susmus hep biraz dik.basli olsa.bunlar olmaz hemen nere kaciyormus kocasini birakip lutfen arkadaslar ya

İşte bu yüzden her zaman söylüyorum. Kürtaj bazen en iyi çözüm olabiliyor..
İnanın bunu yazacaktım polemik olur konu kapanır diye yazmadım.
Burda bazı konularda bebeği doğurmak istediğine emin misin dediğimizde bir çok kişi saldırıyor konu sahipleri ayrı saldırıyor yıllarca tüp bebek tedavisi görenler ayrı saldırıyor.
Evet hangisi günah oldu şimdi?

Sen esinle.konus once rahatsiz oluyorum sende yardimci ol bak cocuk.bizi unuttu oda destek versin sana annesine desin senin yajinda sende pesine evet anne ya sende demesine izin verme dixeksin ay sinirlerim.bozuldu bu kadar da susmayin ya ortada cocuk var

Kadin siginma evi nedir ya ortada dayak mi var siddetmi var hakaretmi var.bu tamamen arkadasimizin duzeltebilecegi birsey.hic tepki koymamiski susmus hep biraz dik.basli olsa.bunlar olmaz hemen nere kaciyormus kocasini birakip lutfen arkadaslar ya
Konu sahibinin mesajlarını okuyun isterseniz

16 yaşında kaçıp evlenmiş, eşinden sözlü fiziksel şiddet görüyor. Konuyu bilmiyorsunuz bile

Back
X