- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
elvan, yorumlarının yüzde 90 ına katılırım normalde, ama buna katılamadım.
sence annesi gerçekten iyi bakabilecek mi bu çocuğa?
gerçekten anneyi yerden yere vurmak için söylemiyorum bunu ama 16 yaşında kocaya kaçmış, 20 yaşına kadar şiddet görüp susup oturmuş, dayak yerken ağlamaya utanıyorum diyecek kadar kendini savunmaktan aciz bir kadın annelik yapabilir mi? zaten gözü yemiyor, o çocuğu tek başına büyütemeyeceğiini düşünüyor, bizim dememizle alsa 3 gün sonra pes edip o eve geri dönecek her şey çok daha kötü olacak, hani konu ne olursa olsun, yapamam dediğimiz anda kaybetmişizdir ya, baştan yapamam diyip kaybetmiş bir insan var karşımızda.
anladığım kadarıyla çocuk zaten babannesini anne gibi benimsemiş, babanne de çocuğa düşkün, bence annesinden iyi bakarlar ona.
konu sahibi önce bi kendini kurtarsın da... sonra düzenini kurunca isterse alsın çocuğunu.
Sevgili pelin,
Genç kardeşimiz çocuğa belki çok iyi şartlarda bakamayabilir sığınma evi olsa en azından biraz daha rahat eder..
Diğer evdekalırsa o insanşarın arasında o çocuğun durumu h,ç normal olamaz.
Baba annesine bıçak çekmiş k.birader kapıyı yumruklamış belkide bilmediğimiz çok daha fazla şeylerde yaşanmış olabilir.
Benim korkum ufak birçocuğun bu ailenin yanında ileriki yıllarda onlara benzemesi.
Benzeyecekte zaten orada kalırsa..