Oğlum babaannesine Anne diyor?

peki ne yapim cocugumu babasinami birakim gidim yani onu gormeden nasil yasarim?

Ne munasebet? Sen o kadar icinde buyut cile cek dogur sonra da al sana cocuk diye ellerine mi birakacaksin? Cocugunu da gotur nereye gotureceksen artik. Ara polisi gelsinler alsinlar seni birakmazlar vs diyorsan eger. Hayata 0dan baslamak zordur her zaman icin ama senin hayata tutunmam icin amacin var: oglun

gerekirse o filmlerdeki anneler gibi olacaksın. Hayvanları düşün en basitinden. Nasıl sahipleniyorlar yavrularını. Geyiklerin yavrularını almak için aslanlarla nasıl savaştığını düşün. Anneyiz biz. Onlar için her şeyi yaparız unutma

2. Olarak; Benim öz annem oğlumu annem annem diye seviyor. Uyardım ananem diye sev yanlış bu şekilde dedim ki oğlan daha 26 günlük.
canim kendi annene laf gecirirsin ama kv ye ben yapamam yani cevap veremiyorum ona :( ole deme bole deme diyemiyorum ki cocugumun herseyine karisiyor gormen lazim ne yedirdigime ne giydirdigime iste yelek giydir usutmesin sunu yedirme bunu yedir sunu alma bunu al vs vs biktim artik gercekten :( bekliyorum sadece zamanini bekliyorum cocugumu alip gitmeyide bilcem. nasil annemin evinden kocaya kactiysam koca evinden kurtulmayida bilirim sadece zaman

Ne munasebet? Sen o kadar icinde buyut cile cek dogur sonra da al sana cocuk diye ellerine mi birakacaksin? Cocugunu da gotur nereye gotureceksen artik. Ara polisi gelsinler alsinlar seni birakmazlar vs diyorsan eger. Hayata 0dan baslamak zordur her zaman icin ama senin hayata tutunmam icin amacin var: oglun
en iyi yontem polisi aramak bencede degilmi

Yeri geliyor bende agliyorum canim cok kotu bi durum bilseydim ayri eve cikmadan cocuk yapmazdim dicem ama ayri evede cikma durumumuz yok... ikinciyi yapmam en azindan :KK43: zaten kaynanam diyor ilk cocugunuz benim diyor ikincisini alin napiyosaniz yapin diyor cok can skici
yürüsün gitsin işine ona mı doğurdunuz çocuğu ay ne sinir. kocanız ne diyor bu duruma?

canim kendi annene laf gecirirsin ama kv ye ben yapamam yani cevap veremiyorum ona :KK43: ole deme bole deme diyemiyorum ki cocugumun herseyine karisiyor gormen lazim ne yedirdigime ne giydirdigime iste yelek giydir usutmesin sunu yedirme bunu yedir sunu alma bunu al vs vs biktim artik gercekten :KK43: bekliyorum sadece zamanini bekliyorum cocugumu alip gitmeyide bilcem. nasil annemin evinden kocaya kactiysam koca evinden kurtulmayida bilirim sadece zaman
kv de öyle annem annem dese daha fena cevap veririm. Kv kim oluyor işte bak kendini ilk günden ezirmişsin. Eşinin sevgisinden de emin değilsin. Hep bi muallak. Araftasın resmen. Sana kızıyorum arkadaşım kendine güvenmediğin için başkalarını kendinden daha önemli ve saygıdeğer bulduğun için. Kendine gel silkilen. Ve hayatla savaş

Selam arkadaşlar.. 2 buçuk yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum 4 senedir ve oğlum babaannesine dedesine amcalarına cok düşkün.. kv oğlumu torunu gibi değilde kendi oğlu gibi seviyor kendi doğurmuş gibi.. benden uzaklaştırıyor oglumu bana anne demesini istemiyor. mesela bişey veriyor eline git şunu gamzeye götür gamzeye ver falan diyor.. kendiside anne kurban falan diyo oğluma işte sen kimin oğlusun diyo oğlumda annenin oğluyum diyor ona sürekli anne diyor bana gamze... ilk başlarda küçük diye ciddiye almadım ev kalabalık herkes adımla cağırıyor beni diye oda öyle duydugu için adımı söylüyor dedim ama zaman geçtikçe hiç düzelmedi arkadaşlar oğlum 3 yaşına gircek ve bana cok ilgisiz hiç anne demiyor hep ona anne diyor dedesine baba diyor :KK43: eşimi benden çok seviyor ama bana bi uzak nedenini bilmiyorum gerektiğinden çok birlikte vakit geçirmeye calısıyorum sevgimi gösteriyorum seni seviyorum diyorum.. benimle birlikteyken bana sevgi gösteriyo ama babaannesi çağırdıgı zaman beni unutuyo resmen pabucum dama atılıyor... hastaneye götürdüğümüz zaman benim kucağıma hiç gelmiyor vs başka bir yere. herkes beni ablası onu annesi sanıyor.. bişey verirken al annesi şöyle yap annesi falan diyolar beni hiç görmüyolar ve cok zoruma gidiyor ne yapmam lazım oglumu kendime alıştırmam için bana taktik verin arkadaşlar.. :KK43:
ne güzel zamanla her şey oturur.böyle güzel bir aile ortamı çocuk için çok iyidir diye düşünüyorum.

kv de öyle annem annem dese daha fena cevap veririm. Kv kim oluyor işte bak kendini ilk günden ezirmişsin. Eşinin sevgisinden de emin değilsin. Hep bi muallak. Araftasın resmen. Sana kızıyorum arkadaşım kendine güvenmediğin için başkalarını kendinden daha önemli ve saygıdeğer bulduğun için. Kendine gel silkilen. Ve hayatla savaş
aynen oyle kendimi degil baskalarini onemsiyorum o ne der bu neder diye dusunmekten kafayi yiyorum bir gunde kendimi dusunmuyorum ve bu yuzden kaybediyorum :(

sana gerçekten çok üzüldüm daha hayatının baharındasın ama şu yaşadığın hayata bak.belki de yaşın gereği kv bilgin yok diye karışıyordur herşeye.ama tabi bu bile doğru değil ben daha fazla yazmak istemiyorum konuna çünkü hep ters tepki veriyorsun tavsiyelere kulak ver ve kendini önemse hereşyden önce annesin sen ve o çocuğun küfüre değil mutlu bir aile ortamına ihtiyacı var senden çok o çocuk için üzüldüm inan.kendimden önce çocuğumu düşündüm hep keşke sende yapabilsen ve çocuğun için yepyeni bir hayat kurabilsen.hakkında hayırlısı olsun yaşadıklarını evladına yaşatmaman ve çocuğunun ve kendinin kıymetini bilmen dileğiyle.

aynen oyle kendimi degil baskalarini onemsiyorum o ne der bu neder diye dusunmekten kafayi yiyorum bir gunde kendimi dusunmuyorum ve bu yuzden kaybediyorum :KK43:
en değerli şey oğlun sonra da sen. Bu kadar. Ötesi yok. Herkes sana saygı duymak zorunda sen bir bireysim. Herkes senin düşüncelerini dinlemek zorunda.
Saygısızlık dolu bir evde daha fazla durma. Boşanma kararı aldıysan sağlam bir düzen kur kafanda ve güçlü ol her şeye herkese rağmen

sana gerçekten çok üzüldüm daha hayatının baharındasın ama şu yaşadığın hayata bak.belki de yaşın gereği kv bilgin yok diye karışıyordur herşeye.ama tabi bu bile doğru değil ben daha fazla yazmak istemiyorum konuna çünkü hep ters tepki veriyorsun tavsiyelere kulak ver ve kendini önemse hereşyden önce annesin sen ve o çocuğun küfüre değil mutlu bir aile ortamına ihtiyacı var senden çok o çocuk için üzüldüm inan.kendimden önce çocuğumu düşündüm hep keşke sende yapabilsen ve çocuğun için yepyeni bir hayat kurabilsen.hakkında hayırlısı olsun yaşadıklarını evladına yaşatmaman ve çocuğunun ve kendinin kıymetini bilmen dileğiyle.
neye ters tepki verdim canim hepinizin soyledikleri aklimda merak etme hic birini kulak arsi etmiyorum yardimci oluyosunuz bana yani saolun gercekten... tesekkur ederim

Back
X