Oğlum babaannesine Anne diyor?

en değerli şey oğlun sonra da sen. Bu kadar. Ötesi yok. Herkes sana saygı duymak zorunda sen bir bireysim. Herkes senin düşüncelerini dinlemek zorunda.
Saygısızlık dolu bir evde daha fazla durma. Boşanma kararı aldıysan sağlam bir düzen kur kafanda ve güçlü ol her şeye herkese rağmen
p
Evet canim bosanma karari aldim belki yasim kuc7k diyemi ustume cok geliyorlar? eltim 23 yasinda ve ona hic karismiyolar bebegini bile alip dogru duzgun sevmiyor birseyine karismiyor... kv me bisey diyincede hemen diyo onu degil seni seviyorum ben seni kizim giibi seviyorum diyor anlamiyorum. seven insan boyle yapmaz cok uzuyolar beni oglu bi yandan anasi bi yandan babasi abisi kardesleri ve eltim bi yandan...

İstemsiz güldüm çünkü kendimi gördüm bir an 2.5 yaşında oğlumu babanne bakıyor, sağolsun kayınvalde de bir ara böyle idi ve ben tahammül edemiyordum oğlum anne diyordu cıldırıyordum bir yere gitsek benden önce atılıyordu eşim bir kez bozdu onu annesi burda dedi hatta bir akrabamız bayan sağolsun durumu farketti sen kendini geri çek biraz kadın zaten hafta sonu görüyor dedi hiç sesi çıkmadı, özellikle onların yanında bak oğlum o anne değil babanne dedim, babanne yi söyleyemediği için bende nene demeyi öğrettim:KK71:şimdi nene diyor anne demesinden iyidir.
Tavsiyem kv nize bu durumdan rahatsız olduğunuzu ısrarla söyleyin tavrınızı koyun
ilk baslarda bende nene dedirtmeye calistim esim baktiki anasinin surati dustu hemen kizdi bana duzgun ogret cocuga dedi... onlar gayet duzgun ogretiyor yanlis bende evet...

Bende birlik oturuyordum ve hamile olduğumu öğrendim kimse oturma saydin diye kimseye laf cambazligi yapmasin çünkü yaşanan gerekiyorsa dilin elin bağlanıyor ve yaziyosun her neyse hamile kaldigimi kayinvalide öğrendi ve daha doğması bebegimi benden uzaklaştırmak istedi yok ailem doğuma gelmesine gerek yokmuş o buyuturmus neyse ben zaten daha bi çok sorun nedeniyle esimle konustum ve ayrı eve çıktık simdide kaynanam doğumdan sonra bebeği alicakmis bebek zaten beni emmezmis bebek onda kalicakmis ben iyilesince gidip bebegimi alicakmisim yok doğuma o giricekmis yanıma eşim girse benimle ilgilenmekten bebeğe sahip cikmazmis daha neler neler utanmasa sen beceremezsin ver ben doğurayim diyecek ama ben susarmiyim aslaaa ben bu çocuğu sana dogurmuyorum ben nerdeysem bebeğim orda olucak sevmek istiyosa gel benim evimde sev dedim ayrıca çocuğu da senden yapmadım doğumda gelip alnimi öpüp elimimi tutucaksin istemiyorum doğuma giremezsin dedim . Hayır şimdi tepki verenler olucak saygısız diye bana ama beni bu raddeye onlar getirdi ve eşim bile sesini cikarmiyo artık hak ediyolar diyo sende haddini bildir herkes yerini bilsin

Kv ile konusacaksiniz bu böyle olmaz.O cocuk buyuyecek ve olaylar iyice caninizi sıkacak ilerde.Cok pasif kalmissiniz ben o kadina yedirirdim o laflarini.Ay cok sinir oldum ya

Ya sorun şu aslında muhtemelen sen ev işleriyle uğraşırken bir başka arkadaşında dediği gibi babaanne çocukla ilgileniyor. Dolayısıyla çocuk ona yöneliyor ister istemez. Eminim işin gücün çoktur ama yinede oğlunla oyun oynamaya çalış. Ev işi yaparken onuda dahil et mesele. Süpürge makinesini kullansın yada birlikte bulaşık yıkayın diyeceğim ama oda bir sürü iş çıkartır sana. Zamanla düzelir canım merak etme.

Hayir biz evde 2 gelin oldugumuz icin islerin hepsi bende degil gereginden fazla ilgileniyorum cocugumla cnm :(

Bende birlik oturuyordum ve hamile olduğumu öğrendim kimse oturma saydin diye kimseye laf cambazligi yapmasin çünkü yaşanan gerekiyorsa dilin elin bağlanıyor ve yaziyosun her neyse hamile kaldigimi kayinvalide öğrendi ve daha doğması bebegimi benden uzaklaştırmak istedi yok ailem doğuma gelmesine gerek yokmuş o buyuturmus neyse ben zaten daha bi çok sorun nedeniyle esimle konustum ve ayrı eve çıktık simdide kaynanam doğumdan sonra bebeği alicakmis bebek zaten beni emmezmis bebek onda kalicakmis ben iyilesince gidip bebegimi alicakmisim yok doğuma o giricekmis yanıma eşim girse benimle ilgilenmekten bebeğe sahip cikmazmis daha neler neler utanmasa sen beceremezsin ver ben doğurayim diyecek ama ben susarmiyim aslaaa ben bu çocuğu sana dogurmuyorum ben nerdeysem bebeğim orda olucak sevmek istiyosa gel benim evimde sev dedim ayrıca çocuğu da senden yapmadım doğumda gelip alnimi öpüp elimimi tutucaksin istemiyorum doğuma giremezsin dedim . Hayır şimdi tepki verenler olucak saygısız diye bana ama beni bu raddeye onlar getirdi ve eşim bile sesini cikarmiyo artık hak ediyolar diyo sende haddini bildir herkes yerini bilsin
valla ne guzel konusmussun canim ama esinin akanda durmasi cok onemli iste benimki arkamda degil anasina senin dediklerini desem sktir eder beni inanki...

Selam arkadaşlar.. 2 buçuk yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum 4 senedir ve oğlum babaannesine dedesine amcalarına cok düşkün.. kv oğlumu torunu gibi değilde kendi oğlu gibi seviyor kendi doğurmuş gibi.. benden uzaklaştırıyor oglumu bana anne demesini istemiyor. mesela bişey veriyor eline git şunu gamzeye götür gamzeye ver falan diyor.. kendiside anne kurban falan diyo oğluma işte sen kimin oğlusun diyo oğlumda annenin oğluyum diyor ona sürekli anne diyor bana gamze... ilk başlarda küçük diye ciddiye almadım ev kalabalık herkes adımla cağırıyor beni diye oda öyle duydugu için adımı söylüyor dedim ama zaman geçtikçe hiç düzelmedi arkadaşlar oğlum 3 yaşına gircek ve bana cok ilgisiz hiç anne demiyor hep ona anne diyor dedesine baba diyor :KK43: eşimi benden çok seviyor ama bana bi uzak nedenini bilmiyorum gerektiğinden çok birlikte vakit geçirmeye calısıyorum sevgimi gösteriyorum seni seviyorum diyorum.. benimle birlikteyken bana sevgi gösteriyo ama babaannesi çağırdıgı zaman beni unutuyo resmen pabucum dama atılıyor... hastaneye götürdüğümüz zaman benim kucağıma hiç gelmiyor vs başka bir yere. herkes beni ablası onu annesi sanıyor.. bişey verirken al annesi şöyle yap annesi falan diyolar beni hiç görmüyolar ve cok zoruma gidiyor ne yapmam lazım oglumu kendime alıştırmam için bana taktik verin arkadaşlar.. :KK43:

Ay nasıl dayanıyorsunuz Allah aşkına?
Normalde saygısızlık etmem ama böyle bir şeye asla tahammül edemem. alın karşınıza ve konuşun.
O çocuk sizin çocuğunuz unutmayın. İleride sizden nefret edebilir bu yüzden. Babaannem senden daha çok sevdi beni, sen ne yaptın ki derse şaşırmayın.
O yüzden konuşun kırılırsa kırılsın kimse çocuğunuz ve sizden daha kıymetli değil.

Son düzenleme:
Ay nasıl dayanıyorsunuz Allah aşına?
Normalde saygısızlık etmem ama böyle bir şeye asla tahammül edemem. alın karşınıza ve konuşun.
O çocuk sizin çocuğunuz unutmayın. İleride sizden nefret edebilir bu yüzden. Babaannem senden daha çok sevdi beni, sen ne yaptın ki derse şaşırmayın.
O yüzden konuşun kırılırsa kırılsın kimse çocuğunuz ve sizden daha kıymetli değil.

Konusmak gerekiyor bliyorum canim :( denerim.

valla ne guzel konusmussun canim ama esinin akanda durmasi cok onemli iste benimki arkamda degil anasina senin dediklerini desem sktir eder beni inanki...

"Gamzeli-Yarimm, post: 48799064, member: 795269"]Esimin agzi cok bozuk :KK43: hepsinin bozuk aslinda...oglumda onlari ornek aliyo iste

gamzecim sende onları örnek almaya başlamışsın sanırım

Oncelikle imkaninin varsa ayri eve cikin. imkaniniz yoksa o imkani yaratin.
Daha sonra kv nin yaninda oglum o senin annrn degil anne benim deyin. hem siz dr. a vs niye cocugunu kv ile goturuyorsun kendin gotursene.

Bu kadar tahammül etmek zorunda degilsin bende 20 yaşındayım ama kendimi ezdirmem benim annem biz 4 kardesiz ve dordumuzu tek başına büyüttü ben bi bebeğime bakamazmiyim çocuk için kimseye göz yummak zorunda değiliz tabiki yuvani asla yikma kimse sana bunu soyleyemez ama kayinvalidene anne dediginde evladını uyar annecim o senin babaannen ben senin annenim işte o senin deden baban bu tanıt çocuğa ve kayinvalideni uyar açık bi dille hoşuna gitmediğini belirt Gamzeli-Yarimm Gamzeli-Yarimm

Back
X