Oğlum babaannesine Anne diyor?

Konusmak gerekiyor bliyorum canim :KK43: denerim.
Deneme canım konuş.
Bak gerçekten çocuğunun sana saygısı kalmaz bu şekilde abartmıyorum.
Anne sevgisi ayrı babaanne sevgisini ayrı tatması lazım.
Bir gün konuşurlarken gir araya. "Gel annene" mi dedi mesela??
"Anne, onun annesi benim, bu zaman kadar sesimi çıkarmadım küçük diye ama artık yeter" de.
Eşin ne diyor peki bu duruma??
Onun tepkisinden mi korkuyorsun?

Çok istiyorsa bir tanede kendi yapsın aaaa ne demek... şimdi hiç üzülme aklı erince çocuklar cevap veriyor. Benim oğluma da çok anne dedirtmeye çalıştı babaannesi artık sen babaannesin benim annem değilsin diyor. Yani üzülme ama çaba göster ve gerekirse eşin konuşsun kendi ailesiyle kessinler bu durumu

Oncelikle imkaninin varsa ayri eve cikin. imkaniniz yoksa o imkani yaratin.
Daha sonra kv nin yaninda oglum o senin annrn degil anne benim deyin. hem siz dr. a vs niye cocugunu kv ile goturuyorsun kendin gotursene.
Yalniz dişarı cıkmasına bile izin vermiyolarmis..
Bu 15/16 yaşnda kaçarak evlenmiş ve o aileye kendini esir etmiş..

sorma arkadasim:KK43:((

kv ile guzelce konus,araya husumet sokmadan.
anne bu benim ilk cocugum ilk hevesim,oglumun agzindan dolu dolu anne kelimesini duymak istiyorum,biliyorum ustunde hakkin cok ama senin evlatlarin sana zaten anne diyerek buyumusler.
oglumun bana gamze demesi gucume gidiyor Allahin bildigini senden saklayacak degilim de..
insansa anlar.
yok hala yapmaya devam ederse cidden niyeti bozuk.
ben senin yerinde olsam oglum icin bi video cekerim ilerde gosteririm..senin bi anne diyisini duyamadan buyudun gittin ama ben seni cok seviyorum yavrum diye.

15 gunluk kizim var annem surekli kayinvaliden gibi konusuyor :/ bisey dicem aman simdi hemen alinir diye susuyorum. Cocugumuzu bize vermek istemiyor emzirme bitince hemen almak istiyo. Bakalim ne zaman patlicam :/

Of benim de 22 gunluk oglum var ve durum ayni... Annem kucagima birakmiyor bile emzirmem icin. Tutamazmisim... Ben tutuyorum basimda bekleyip o da basini belini tutuyo bebegimin.

Beni bile bu kadar geriyorken abimin esine gercekten sabir diliyorum.

Dünkü konuda yazışmıştık bundan çok daha acil dertlerin var arkadaşım
Elbette sana anne dememesi hoş değil ama esir hayatı yaşadığın, dayak yediğin bir evdesin ne zaman ki bu sorunları aşacaksın, düzenini kuracaksın o zaman çocuğunda bazı şeyleri idrak edecek
oylemi hic hatirlayamadim kusura bakma cnm... aynen dogru diyorsun ama asamiyorum belkide tek yapamiyorum destek cikcak birini ariyorum kimsemde yok... akrabalarim var ama yok :( beni dovdugunu hakaret ettigini dayilarim biliyor ayda bir ararlar esimin telinden konusuruz sorar nasilsiniz o anki korkumdan hee iyiyiz dayi hersey iyi diyorum anlatamiyorum icimi dokemiyorum komseye.. esimin yaninda sikayet etsem dayim belki takma duzelcek diyip kapatcak peki sonra ? esim hesap sorcak bana nie boyle dedin diye of ya cok zor cok.

Seninle her yolu denedik sana herşeyi soyledik ama cesaret edemedin ve hala aynı evdesin.
Madem öyle ozaman biraz dişini göstermelisin, o hayata devam edeceksen, önce kocandam başla, eşref vakitlerinde "aşkım çok üzüluyorum sence benim cocugum bana nicin anne demiyor, ben bunu haketmiyormuyum" filan gibi seyler soyleyerek eşinin fikirlerini azda olsa değiştirebilirsin.

Bence kendinden önce eşin demeli, senin annen gamze ona anne diyeceksin diye (diğerlerinin yanında)
bu konuda eşini ikna eder tavrinizi birlikte belli ederseniz yavaş yavaş herkes buna ayak uydurur.

Diğer rahatsız olduğun konulardada eşinin eşref saatlerinde güzelce anlat ve onu yanina çek.
Belki zamanla bi fert,bi anne, bi insan olduğunu kavrarlar boylelikle

Of benim de 22 gunluk oglum var ve durum ayni... Annem kucagima birakmiyor bile emzirmem icin. Tutamazmisim... Ben tutuyorum basimda bekleyip o da basini belini tutuyo bebegimin.

Beni bile bu kadar geriyorken abimin esine gercekten sabir diliyorum.
ayni dert iste.. allah yardimcimiz olsun

Arkadaslar zaten kız sindirilmis oda halinden memnun değil ama yapmış bi cahillik tuhaf tuhaf yorum yapmayın yok kendini esir etmiş falan kaderinde varmış ve yasiyo hersey istediğimiz gibi olmuyo hayatta bu kadar acımasız olmayalim

Seninle her yolu denedik sana herşeyi soyledik ama cesaret edemedin ve hala aynı evdesin.
Madem öyle ozaman biraz dişini göstermelisin, o hayata devam edeceksen, önce kocandam başla, eşref vakitlerinde "aşkım çok üzüluyorum sence benim cocugum bana nicin anne demiyor, ben bunu haketmiyormuyum" filan gibi seyler soyleyerek eşinin fikirlerini azda olsa değiştirebilirsin.

Bence kendinden önce eşin demeli, senin annen gamze ona anne diyeceksin diye (diğerlerinin yanında)
bu konuda eşini ikna eder tavrinizi birlikte belli ederseniz yavaş yavaş herkes buna ayak uydurur.

Diğer rahatsız olduğun konulardada eşinin eşref saatlerinde güzelce anlat ve onu yanina çek.
Belki zamanla bi fert,bi anne, bi insan olduğunu kavrarlar boylelikle
canim esim ogluma diyor tabi gamze degil anne de diyor ozaman anne diyor bana oglum... benim yanimda yapiyor tmam o skinti degil ama anasina laf edemiyor anladinmi beni :( iki arada bi derede kalmak istemiyor ne ona ne bana karismak istemiyo... annene nie anne diyor babaanne demiyor oyle ogretiyorlar diyince araya fitne sokma diyor neresi fitne bunun anlamis deilim... esref saati ne cnm :)

Arkadaslar zaten kız sindirilmis oda halinden memnun değil ama yapmış bi cahillik tuhaf tuhaf yorum yapmayın yok kendini esir etmiş falan kaderinde varmış ve yasiyo hersey istediğimiz gibi olmuyo hayatta bu kadar acımasız olmayalim
kaderimdemi vardi yoksa kaderimi benmi cizdim? ben cizmisim oyle diyolar ama bilmiyorum :( kaderse cekilir tabi

Yazdıkların karşısında dehşete kapıldım.Bide şiddet görüyormuşsun o cehennemden kendini kurtarmak varken çocuk yapmışsınız.Muhtemelen burda yazılan hiçbirşeyi uygulayamazsin bari 2.çocuğu yapma.

Zaten dediginiz gibi yapiyorum cocuguma surekli soyluyorum iste o senin babaannen ben annenim diyorum surekli annecigim diyorum ama onun yaninda soyleyemiyorum esim biraz anneci oldugu icin soyleyince uyarinca bana kiziyor desin ne olcak daha kucuk diyor ama annesi ben oldugum icin zoruma cok gidiyor... kufur bile ogretiyolar cocuguma uyaramiyorum o derece :KK43: haliyle ccugumda ona duskun oldu hasta olsa onun kucagina kosar disari gidince anneee diye pesine aglar eltimde beni dolduruyo sinir ediyo iste ben bukadar babaannesine duskun cocuk gormedim kiskanmiyonmu falan diyor..bu yuzden yuzune diyemiyorum ama taktik verseniz iyi olcak :)

sürekli taktik taktik diyip durma. siz birarada yaşıyorsunuz evleri ayırmadıkça kocanın kafa değişmedikçe, sen o aileye karşı bu kadar sessiz durdukça bir şey değişmeyecek.
evladının yetiştirilmesine kendi eline alman lazım. ama bu şartlarda pek mümkün görünmüyor.

Ama gamze sende çok boyun egmissin telefonun yokmu ailene durumu anlat şiddet gördüğünü neler yaşadığını boşanmak kolay değil ama bu şekilde sağlıklı bi evlilik değil korkma bu kadar belki biraz baş kaldırsan düzelir . Gerekirse boşan daha 20 yasindasin bi çocuğun var ailen sahip cikmazmi Gamzeli-Yarimm Gamzeli-Yarimm

Back
X