- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
Zaten sorunda burada..şuan sadece burada ben boşanmasıni istiyormuşum gibi oldum, eger ispatlayabilirse dedim zaten.
Gamze konuları açıyor, herkes ustüne gidip bosanmalısın diyince birden bire kocasıni övmeye başlıyor.
Bizde burda kendimizi boşa yormuş oluyoruz tabii![]()
Lütfen beni yanlış anlama canım inan çok üzüldüm haline. Ama yaşın itibariyle o kadar toy ve cahilsin ki. Sen bile burada ne istediğini niçin burada olduğunu bilmiyorsun. Daha 1 hafta önce bıktım kocam beni dövüyor bu ailede yaşayamıyorum diye konu açıyorsun. Şimdi gelmiş 4-5 aydır dayak bitti diyorsun. Az önce acaba kocam bana sürpriz mi yapacak diye ümitleniyorsun. Bu kafayla daha çook böyle yaşar gidersin sen çok üzgünüm inan ki. Hiç bir hemcinsim böyle bir hayatı haketmiyor çünkü.
Yok ben esimi ovmedim size sadece duzgunce nasil biri oldugunu anlatmak istesim... kafam gercekten fazlasiyla karisik ama obur konudada ben belirtmistim uzun zamandir kavga yok bitti demistim zate. artik herseyi dusunuyorum bosanmayi veya sabretmeyi acaba suprizmi hapar yada hic bi zaman ayri evimiz olmicakmi. bitcekmi devammi etcek bilemiyorum uzgunum... maksadim sizi boyle ugrastirmak deil ozur dlerim