- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
AlamadimDarp raporu aldınmı peki,en azından elinede bir delilin olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AlamadimDarp raporu aldınmı peki,en azından elinede bir delilin olur..
Kardes ben hikaye anlatmiyorum yasadiklarimi soyluyorum sadece size.. ben ayrica cocuguma neden bakmak istemiyim elimde imkan olsa al cocugunu git deseler alir kosa kosa giderim. bu olanlardan dolayi gitmek istiyorum zaten artik bicak kemige dayandi halim kalmadi artik... insan cocugu icin bile dayanmaya calissa bi yerden sonra patlak veriyo insanin canina yetiyor.. benim suan gelirim yok siginma evine kacicam ise gircem toplicam kendimi biraz... ise gireyim ki mahkeme cocugu gostersin bana en azindan..
Oyy sizi anlamayanlari bosverin, kv gorusmeyip kendi hayatını olması gerektiği gibi ve rahat yaşayan ,söz hakkı olan insanlar sizi anlayamaz
Anlamayanlari gorup canını sıkma olur mu?
Durumun cidden çok zor Allahım yardimcin olsun çıkış kapısı acsin sana, şunu yap bunu yap bi durum değil karşındakiler insan değil ,değerleri olmayan ,yasamaktan saygıdan insanlıktan bihaber olan varlıklar
Biliyorum bende dusundum zaten almayi. ama evden cikma gibi bi durumum olamadi. esim evdeydi kv kp elti kayin hepsi evdeydi. kime ne diyip cikabilirdimki. bide kacmaya calisiyo diyip o yuzden seyaparlardi...Siz darp raporu alsaniz alacaginiz nafaka ve tazminat ile zaten cocuga bakabilirsiniz. Yani mahkemenin size velayeti vermeme ihtimali yok.
Bunu da size 60 kisi yazmis.
Alamadim
polisi ara polis eşliğinde gidersin .Darp raporu sayesinde hem tazminat hem de senin ve çocuğun için nafaka alırsın.Biliyorum bende dusundum zaten almayi. ama evden cikma gibi bi durumum olamadi. esim evdeydi kv kp elti kayin hepsi evdeydi. kime ne diyip cikabilirdimki. bide kacmaya calisiyo diyip o yuzden seyaparlardi...
Biliyorum ama herseyi goze aldim artik. velayetini vermeseler bile haftadan haftaya gorsem bile cok ilgilenirim cocugumla sogutmamki kendimdensadece kotu konusanlara soyluyorum kotu yorumlariniz size kalmis. ben yardim almaya calisiyorum asagilanmaya deil
Anlamiyosunuz bosverin..
Siz darp raporu alsaniz alacaginiz nafaka ve tazminat ile zaten cocuga bakabilirsiniz. Yani mahkemenin size velayeti vermeme ihtimali yok.
Bunu da size 60 kisi yazmis.
https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
şuraya adres ve şartlarınızı girin, telefona erişiminiz olmadığını yazın. ben illa ki dikkate alınacağını düşünüyorum, o kadar da muz cumhuriyeti değiliz henüz.
Sığınma evine çocuğunla gitsen kapıda bırak çocuğu demez, çocuğunla birlikte kabul ederler seni. Üst baş çul çaput bırak çocuğunu al çık evden.
Peki sizin oneriniz nedir? Hani sunu yao bunu yap bir durum degil ya? Susup oturmak mi sabredip her gun dua etmek mi? Allah sabredenle beraberdir eyvallah da hicbir sey yapmayip eli kolu bagli her gun siddet gorup ay napicam sabredeyim demek olmuyor bu.Oyy sizi anlamayanlari bosverin, kv gorusmeyip kendi hayatını olması gerektiği gibi ve rahat yaşayan ,söz hakkı olan insanlar sizi anlayamaz
Anlamayanlari gorup canını sıkma olur mu?
Durumun cidden çok zor Allahım yardimcin olsun çıkış kapısı acsin sana, şunu yap bunu yap bi durum değil karşındakiler insan değil ,değerleri olmayan ,yasamaktan saygıdan insanlıktan bihaber olan varlıklar
sıkıştınız mı hemen boşverin demeyinAnlamiyosunuz bosverin..
Su durum da bile size sizin akliniza ihtiyacim yok diye trip atabiliyosun. Yoksa kendin hallet bu isi gorelim. Sana burda abla olarak yol gostermeye calisiyoruz yasadigin ortamdan dolayi mantikli dusunemiyosun. Ve evet yine soyluyorum miymiysin. Eltin de o eve gelin gitti. Ama senin kadar ezilen var mi ? Yok.