Nedenini hiç sormadınız mı ki?Oglum yetişkin bir yaşta ,iyi bir meslek edindi ,geçmişte bir kızı çok sevdi çocukluk aşkiydi maddiyat vb sebeplerle olmadı biraz beklemeleri gerekiyordu (o zamanlar üni oluyorlardı) ,kız bu süreçte terketti gitti şimdi bir baskasiyla birlikte ,oğlum kızı hiç unutamadı ,uzun zaman depresyona girdi ,bir dönem tedavi gördü ama hala atlatamadi ,bakışıyla konuşmasıyla asabi bir insan oldu ve benden nefret ediyor beni sorumlu tutuyor ,daha iyi şartlar sunabilseymisiz o bunları hiç yaşamazmis sürekli asabi ve sinirli ,biz çocuk olduk sanki sürekli bizi azarlıyor bıktık usandık artık , korkuyorum resmen ondan çünkü huyuna gitmeyince yıkıp döküyor ,bu süreçte ne yapayım şaştım kaldım artık , iletişim kuramiyoruz izin vermiyor , pandemi nedeniyle de başka bir eve madden taşınması su aşamada mümkün değil işyeri uzun zamandır ücretsiz izne ayırdı.bu süreçleri yaşayan varsa lütfen bir akıl verin arkadaslar hayatıma odaklanamiyorum ,yaşamdan soğudum.Babasini sorarsanız kavga dövüş olmasın diye ben etkisiz bıraktım babası sessiz idare etmeye çalışıyor ,zaten babadan çok bana takik
Bu hanfendiyle aynı şeyleri yazacaktımOhh ne güzel.
Baba idare etsin ana idare etsin.
Pasa bey deliye bağlayıp milleti adam etsin.
Kendi adam olmasın.
O iyi şartları çalışıp kendi olustursaydi madem kolaydı.
Rica ederim yüz vermeyin.
Evlât evlatligini bilecek ebeveyn ebeveynligini.
Nasıl dayak kocaman çocuk dayakmi atılır zaten şiddet yanlısı hiç olmadik ,bu gidişle biz dayak yemezsek iyi ,iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyoruz ağzına bakıyoruz yeterki iyi olsun diye ama olmuyor hep sikintiliDayak ????
Bu kadar şeyi yapıyor da size saygı duymayı bilmiyorsa ve o evde yaşıyorsa başka ne arıyor acaba ??????Nasıl dayak kocaman çocuk dayakmi atılır zaten şiddet yanlısı hiç olmadik ,bu gidişle biz dayak yemezsek iyi ,iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyoruz ağzına bakıyoruz yeterki iyi olsun diye ama olmuyor hep sikintili
Nişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesefBu hanfendiyle aynı şeyleri yazacaktım
Ve sıranın altını cizerek soruyorum
Neden o iyi şartları kendin olustursaydin adam olup demiyorsunuz ?
Bunu bırakın işte.ağzına bakıyoruz yeterki iyi olsun diye ama olmuyor hep sikintili
Psikolojisi iyi gibi görünmüyor idare etmeye çalışıyoruz ,yoksa hep kavga ve kavga olursa kırıp döküyorBunu bırakın işte.
Her işin olurunu öğrensin. Büyüsün artım yetişkin givi davransın. Hayatını kendi eline alsın.
Her kavganın sonunda idare edileceğini biliyor çünkü.Psikolojisi iyi gibi görünmüyor idare etmeye çalışıyoruz ,yoksa hep kavga ve kavga olursa kırıp döküyor
Kısa bir dönem aldı gitmiyor artık ,biz ona bişey diyemiyoruz zaten desek yapacağı varsada yapmıyorÜniversiteye giden çocukların evlenmesi için ön ayak olmayacaktınız tabi ki.
Kız arkadaşı bekleyemediyse bunun öfkesini sizden çıkaramaz.
Kendi içinde çözemiyorsa bir uzman yardımı almalı.
Nişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesef
Nasıl dayak kocaman çocuk dayakmi atılır zaten şiddet yanlısı hiç olmadik ,bu gidişle biz dayak yemezsek iyi ,iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyoruz ağzına bakıyoruz yeterki iyi olsun diye ama olmuyor hep sikintili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?