Oğlum benden nefret ediyor

Mihri2312

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
150
88
13
45
Oglum yetişkin bir yaşta ,iyi bir meslek edindi ,geçmişte bir kızı çok sevdi çocukluk aşkiydi maddiyat vb sebeplerle olmadı biraz beklemeleri gerekiyordu (o zamanlar üni oluyorlardı) ,kız bu süreçte terketti gitti şimdi bir baskasiyla birlikte ,oğlum kızı hiç unutamadı ,uzun zaman depresyona girdi ,bir dönem tedavi gördü ama hala atlatamadi ,bakışıyla konuşmasıyla asabi bir insan oldu ve benden nefret ediyor beni sorumlu tutuyor ,daha iyi şartlar sunabilseymisiz o bunları hiç yaşamazmis sürekli asabi ve sinirli ,biz çocuk olduk sanki sürekli bizi azarlıyor bıktık usandık artık , korkuyorum resmen ondan çünkü huyuna gitmeyince yıkıp döküyor ,bu süreçte ne yapayım şaştım kaldım artık , iletişim kuramiyoruz izin vermiyor , pandemi nedeniyle de başka bir eve madden taşınması su aşamada mümkün değil işyeri uzun zamandır ücretsiz izne ayırdı.bu süreçleri yaşayan varsa lütfen bir akıl verin arkadaslar hayatıma odaklanamiyorum ,yaşamdan soğudum.Babasini sorarsanız kavga dövüş olmasın diye ben etkisiz bıraktım babası sessiz idare etmeye çalışıyor ,zaten babadan çok bana takik

Evlenmeyi düşünebiliyorsa yetişkin olmalı, işi gücü olmalı, ev kuracak durumda olmalı vs. Bunları hazır edecek olan kendisi size niye kızıyor? Ayrıca biraz bile sabredemeyip başkasıyla evlenen kızla da evlenmediği hayırlı olmuş.

Ben evlenmeye karar verdim hadi beni evlendirin. Yok öyle bir dünya

Nedenini hiç sormadınız mı ki?

Bu hanfendiyle aynı şeyleri yazacaktım

Ve sıranın altını cizerek soruyorum
Neden o iyi şartları kendin olustursaydin adam olup demiyorsunuz ?

Zaten size berbat davranıyormuş atın sokaga diycem olmayacak benim de evladım var zor iş.

Şuan iş güç sahibi olmuş kendine ev acamıyor öğrenci iken nasıl evlenecekti acaba. Belki bir söz nişan vs istiyordu sşz de belki yası ufak diye erken diye düşündünüz Siz de haklısınız. Olanda hayır vardır diyip önüne bakmalı. Ama işte insanın yasadığın her travma ile karakteri bir kez daha şekilleniyor. Size bir önerim yok. Bence gidin bir uzmana anlatın olanları. O sizi yönlendirsin
Bi arkadasım oğluyla sorun yasıyordu. 3 4 sene danışmanlık aldı. Oğlu evlendi. Hala bası sıkışsa gider danışır.

Bu kadar şeyi yapıyor da size saygı duymayı bilmiyorsa ve o evde yaşıyorsa başka ne arıyor acaba ??????

Bu hanfendiyle aynı şeyleri yazacaktım

Ve sıranın altını cizerek soruyorum
Neden o iyi şartları kendin olustursaydin adam olup demiyorsunuz ?
Nişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesef

Üniversiteye giden çocukların evlenmesi için ön ayak olmayacaktınız tabi ki.

Kız arkadaşı bekleyemediyse bunun öfkesini sizden çıkaramaz.

Kendi içinde çözemiyorsa bir uzman yardımı almalı.
Kısa bir dönem aldı gitmiyor artık ,biz ona bişey diyemiyoruz zaten desek yapacağı varsada yapmıyor

Ya aileler arasında bir tanışma, söz yapsaydınız keşke.

Maddiyat engel değil ki buna.

Evlilik için erken ve şartları yetersiz ama madem çok ısrarcılardı hiç değilse bu şekilde biraz onların da istekleri dikkate alınmış olurdu.

Iyi ebeveyn tanımınızda hata var.
Başınıza gelenler tam olarak bu yüzden hanımefendi.

Dayak iyi bir şey değil muhakkak ama çok afedersiniz tepenize cikarmaniza da gerek yoktu.

Bir sonraki konunuz oğlum beni darp etti olmaz ınsallah..

Sizde oglunuzdan yapamayacağı şeyler isteyin.Yok ne öğrenememis demek.Zamaninda isteklerini kolay elde edip sonra bununla karşılasinca garipsemis demek.Hic pusup kalmayin madem yok ne bilmio o yokla ayri eve çıksın sizden de kurtulmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…