- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Bu aralar ben de bu konuyu düşünür oldum. Şimdiki çocuklar çok rahat, istedikleri yapılıyor ve maalesef biraz fazla şımartılıyorlar.Oğlunuz çok el bebek gül bebek büyümüş, hiç zorluk görmemiş. Ondan öyle olmuş.
Kusura bakmayın hata sizde.
Elimizden geldiğince iyi yetiştirmeye mutlu etmeye çalıştık , özverili olduk belkide çok Özverili olduk ,ama kişiliği mizacı bebekligi ve çocukluğundan itibaren hep istediğine ulaşmak için çok ısrarlı idi ,hayatta umduğunu bulamadı ,sevdiği kız başkasını tercih etti ( tercih ettiği kişi zengin biri ) o sebeple parasız olmak onu çok mutsuz ediyor ,eğer para olsaydı istedigi hayata ulaşacağını düşünüyor bizim parasız olmamız bile suç.ama su dogru eğer parası olsaydı o kız asla oglumdan ayrılmazdi biliyorumOğlunuz çok el bebek gül bebek büyümüş, hiç zorluk görmemiş. Ondan öyle olmuş.
Kusura bakmayın hata sizde.
Gitsin kıza atarlansınOglum yetişkin bir yaşta ,iyi bir meslek edindi ,geçmişte bir kızı çok sevdi çocukluk aşkiydi maddiyat vb sebeplerle olmadı biraz beklemeleri gerekiyordu (o zamanlar üni oluyorlardı) ,kız bu süreçte terketti gitti şimdi bir baskasiyla birlikte ,oğlum kızı hiç unutamadı ,uzun zaman depresyona girdi ,bir dönem tedavi gördü ama hala atlatamadi ,bakışıyla konuşmasıyla asabi bir insan oldu ve benden nefret ediyor beni sorumlu tutuyor ,daha iyi şartlar sunabilseymisiz o bunları hiç yaşamazmis sürekli asabi ve sinirli ,biz çocuk olduk sanki sürekli bizi azarlıyor bıktık usandık artık , korkuyorum resmen ondan çünkü huyuna gitmeyince yıkıp döküyor ,bu süreçte ne yapayım şaştım kaldım artık , iletişim kuramiyoruz izin vermiyor , pandemi nedeniyle de başka bir eve madden taşınması su aşamada mümkün değil işyeri uzun zamandır ücretsiz izne ayırdı.bu süreçleri yaşayan varsa lütfen bir akıl verin arkadaslar hayatıma odaklanamiyorum ,yaşamdan soğudum.Babasini sorarsanız kavga dövüş olmasın diye ben etkisiz bıraktım babası sessiz idare etmeye çalışıyor ,zaten babadan çok bana takik
Ozaman Cok simarik olmali.Hiç bir şey geçmedi kızla kız beni aradı oğluma söylemedigim şeyler var ,ilgimi kaybettim ben yoluma bakacağım dedi ama oğlun peşimde dedi bir suru sorun çıktı aralarında karakolluk bile olmuşlar.benim evlilik için bekleyin dışında hiç bir fonksiyonum olmadı hiç karismadim ,
Ne laflar var yaGitsin kıza atarlansın
Neden beni beklemedin diye?
Ver yiyeyim ört uyuyayım.
Aileler tabiki yardım eder ama yuva kurma sorumluluğu kendisinde
Dedim kızdığım da o zaman niye çocuk dogurdun diyor ,ona göre çocuk dogurduysan tüm şartları her yaşında olusturmalisin ,iyi bir eğitim ve mesleği var ileriki süreçte gayet hayatını iyi yaşayacağı bir meslek ama onu bile beğenmiyor .Peki hiç demediniz mi 'biz yapamadık çalışıp sen yapsaydın' diye? Şu anda bile düzenini kuramıyorsun demek insanin her istediği her zaman olmuyormuş diye? Dediyseniz ne cevap verdi?
Hanımefendi sizin paranız oğlunuzu bağlamaz isterse zengin olun evlenince sizden mi geçinecekti ki sizin paranız yok diye suçluyor. Pardonda çalışıp kendi zengin olucak oyle baba parasıyla sağa sola hava atmayacak. Mutlu mu olmak istıyor diyin buyur git zengin ol olabiliyorsan. Siz böyle her şeyine tamam derseniz yarın bır gun eşide oğlunuzda size adam gibi davranmaz kul köle yaparlar. Isteklerını yapmadığınızda ne görüşürler ne torun gösterirler. Heee paranız yok ya yarın bır gun elden ayatan düşünce desene dışarı atacaklar . Siz çok fazla şımarık bir çocuk yetiştirmişsinizElimizden geldiğince iyi yetiştirmeye mutlu etmeye çalıştık , özverili olduk belkide çok Özverili olduk ,ama kişiliği mizacı bebekligi ve çocukluğundan itibaren hep istediğine ulaşmak için çok ısrarlı idi ,hayatta umduğunu bulamadı ,sevdiği kız başkasını tercih etti ( tercih ettiği kişi zengin biri ) o sebeple parasız olmak onu çok mutsuz ediyor ,eğer para olsaydı istedigi hayata ulaşacağını düşünüyor bizim parasız olmamız bile suç.ama su dogru eğer parası olsaydı o kız asla oglumdan ayrılmazdi biliyorum
Farkında değil ama kızdan ayrılması baya hayırlı bir iş olmuş!Elimizden geldiğince iyi yetiştirmeye mutlu etmeye çalıştık , özverili olduk belkide çok Özverili olduk ,ama kişiliği mizacı bebekligi ve çocukluğundan itibaren hep istediğine ulaşmak için çok ısrarlı idi ,hayatta umduğunu bulamadı ,sevdiği kız başkasını tercih etti ( tercih ettiği kişi zengin biri ) o sebeple parasız olmak onu çok mutsuz ediyor ,eğer para olsaydı istedigi hayata ulaşacağını düşünüyor bizim parasız olmamız bile suç.ama su dogru eğer parası olsaydı o kız asla oglumdan ayrılmazdi biliyorum
Malesef destek almak asla istemiyor ,asla konusunu bile açtırmıyor ,açmaya çalışırken bile sinirleniyor ,ama ihtiyacı olduğunu biliyorum ,Sakın kendinizi suçlamayın. Oğlunuz çocuk değil ki, tüm yaşananların sizin elinizde olmayan bir şey olduğunu anlayabilecek bir yaşta. Kız arkadaşı onu gerçekten seviyor olsaydı yıllarca hiç usanmadan beklerdi. Kız o kadar alçak bir insanmış ki sizi bahane ederek ayrılmış.
Kendi geliri olmadan, sadece anne ve babadan bekleyerek nişan, düğün vs yapılmasına karşıyım. Maddi durumum çok iyi olsa da yapmazdım çocuğuma. Üniversitede ne aceleleri varmış hem? Aşırı saçma. Oğlunuzu psikolojik destek almaya ikna edin. İnşallah aklı başına gelir
Ya orada ciddi değildim bere offff sizde
Uzaktan bakınca hayırlı gibi görünüyor ama inanın evlenip mutlu olmasını yeglerdim ,onu mutsuzlugu beni çok yiprattiFarkında değil ama kızdan ayrılması baya hayırlı bir iş olmuş!
Nasıl da açıklama yaptırttımYa orada ciddi değildim bere offff sizdeYani ailesi bu kadar özverili davranıyor başka ne istiyor yahu???? Evli olsaydı bu kadıncagiz mi bakacakti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?