Oğlum benden nefret ediyor

Pandemi olmasaydı çıkmayı planlıyor du , pandemi de ücretsiz izne ayrıldı çalıştığı fabrikada hala devam o sebeple yeterli bütçesi yok

İnanın çok seviyor olsaydı o gelin adayı .ayrilmazlardi

Ve oglunuzu size karşı daha şimdiden dolduran
Daha şimdiden sizi -a deseniz günah keçisi ilan eden
Şimdiden size cephe alan bir gelinle oğlunuz evlenmelimiydi sizce ?

Konu bu değil ama buna da değinmek istedim
Oglunuza da aşk olsun annesini hangi kız için hiçe sayar bı insan .. kızı batsin

O konuda haklısınız cocukkkende hep istediklerini ısrarla aldirana kadar cabalarda alamayacagimiz şeyleri bile mutlu olsun diye almaya çalıştık galiba bu noktada yanlışlık yaptık ,biz biraz yumuşak bir ebeveyn olduk oda bunu kullandı

Sizin bir suçunuz yok ki, kız beter çıktı diye bunun suçunu size atamaz. Çok mu mutsuz, gitsin kıza hesap sorsun sen niye bekleyemedin patladın mı diye? Kaldı ki üniversite çağı diyorsunuz, max 22-23 yaşında bir kız 1yıl-2yıl beklese ölmez ya ...sizin bu işte herhangi bir suçunuz yok, kız açgözlü, paracı ve karaktersiz. Burda tonla evlenip her şeyi eşiyle birlikte yapan kadın var onlar eşşek mi?? O kıza elparası yemek tatlı gelmiş tabi, baktı ki kendi çalışıp çabalaması gerekiyor vınlamış. Düzgün karakterli bir insan olsaydı adam gibi kendi de iş buluncaya kadar bekler, öyle evlenirdi. Cidden evlenmek isteyen, karşıdakini seven kız evleniyor mutlaka, maddi şartlar süper olmasa bile idare ediyor bir şekilde. Kız para avcısı diye bunun suçu niye size kaldı şimdi sizin ne günahınız var??

Bu mesajı aynen o çocuğa okutun. Ayrıca yeni mezun sanırım, max 25 yaşında değer mi bir kız için kırıp dökmeye 80milyon insan yaşıyor bu ülkede kardeşim, yarısı kadın illa ki başkasını sever aşık olur. Paraya sebep başkasına gitmiş kızdan zaten hayır gelmez tekrar ediyorum. Oğlunuz bu işi takıntı yapmış sanırım 1 yılı aşmış bu mesele, bir doktora gidecek ve rezil olan tarafın kız olduğunu kabullenecek.

Evlenselerdi keşke evlenselerdi ben gormesemde olur vallahi billahi inanın oğlum mutlu olsun başka bir şey istemiyorum

benim kaldıramayacagim seyler bunlar kinamiyorum asla ama tahammul edemem sanirim agzinin icine bakmam tam orta yerine bi tane patlatirim.
evlenip hem calisip hem okusalarmis evde terör estiren yiğidi er meydaninda görseydik birde ozaman.
daha iyi sartlar sunacakmisim okutmus adam etmissiniz (egitim acisindan) daha ne yapacakmissiniz.

Takıntı yaptığını düşünüyorum kısa bir süre gitti doktora artık gitmiyor ,adını bile edemiyoruz doktorun asla gitmez

Ohhh paşaya bak anası hem okutacak hem evlendirecek...eskide kaldı artık bağ bahçe satıp oğlan evlendirmek...bilmiyormu ailesinin maddi durumunu? neden şımarık bebeler gibi mızmızlanıyor...valla yüz vermeyin biz buyuz,bukadarız beğenmiyorsan işte kapı iste sapı deyip atın başınızdan...siz sustuğunuz için böyle olmuş bi salın hayata atılsın kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin ... insan yetiştirin asalak değil

Kusura bakmayın fazlasıyla idare etmişsiniz. Küçük çocuk değil ve durumunuzu bilmesi ve anlayışlı olması gereken yaşa ermiş evlenmeyi düşündüğüne göre... bu kadar eziyet derecesinde size karşı olması çok yanlış. Psikolojisi bozulmamış bas baya çocuk gibi kıza karşı olan öfkesini size yöneltmiş. Okuyup mesleklerini alıp evlenmeyi düşünseydiler o kadar çok biliyorlardı.sabırlı olsalardı azcık. İki tarafın maddi imkanı olsaydı siz elinizden geleni yapardınız elbette... yazık gerçekden sizin adınıza çok üzüldüm umarım düzelir.

Bu olaylarin arasindan yani ayriligin ne kadar
Gecti. Daha yenimi?

kiz onu sevswydi gitmezdi, bunu alnayacak
Durumda olmali.
Sadece uygun zaman olmadigi icin, kiz onu birakip gitti diye kendi annesine bu kadar dûsman olmayacagini
Dûsûnûyorum. Sanki aranizda Cok baska seyler gecmis kizla ilgili

Annem var. Bi evladın annesine böyle davranmasını asla kabullenmeyeceğim gibi evlatlıktan bihaber birini başınızda taşımanın da faydadan çok zarar getireceğini tahmin ediyorum. Oğlunuz düzelmez hele ki buradan alacağınız önerilerle. Çocuk değil ergen değil. Madem o kadar kolay baksın çaresine de anlasın sizi.

Pandemi olmasaydı çıkmayı planlıyor du , pandemi de ücretsiz izne ayrıldı çalıştığı fabrikada hala devam o sebeple yeterli bütçesi yok
Evli olsaydı ne olacaktı??? Çine suç atıp hatunla size mi gelecekti. Hanımefendi kusura bakmayın ama kolayını bulmuş bu bey ohh ne güzel ne güzel Allah size Hz. Yakup sabri versin

Hiç bir şey geçmedi kızla kız beni aradı oğluma söylemedigim şeyler var ,ilgimi kaybettim ben yoluma bakacağım dedi ama oğlun peşimde dedi bir suru sorun çıktı aralarında karakolluk bile olmuşlar.benim evlilik için bekleyin dışında hiç bir fonksiyonum olmadı hiç karismadim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…