Pandemi olmasaydı çıkmayı planlıyor du , pandemi de ücretsiz izne ayrıldı çalıştığı fabrikada hala devam o sebeple yeterli bütçesi yokSizde oglunuzdan yapamayacağı şeyler isteyin.Yok ne öğrenememis demek.Zamaninda isteklerini kolay elde edip sonra bununla karşılasinca garipsemis demek.Hic pusup kalmayin madem yok ne bilmio o yokla ayri eve çıksın sizden de kurtulmuş olur
İnanın çok seviyor olsaydı o gelin adayı .ayrilmazlardiNişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesef
O konuda haklısınız cocukkkende hep istediklerini ısrarla aldirana kadar cabalarda alamayacagimiz şeyleri bile mutlu olsun diye almaya çalıştık galiba bu noktada yanlışlık yaptık ,biz biraz yumuşak bir ebeveyn olduk oda bunu kullandıSizde oglunuzdan yapamayacağı şeyler isteyin.Yok ne öğrenememis demek.Zamaninda isteklerini kolay elde edip sonra bununla karşılasinca garipsemis demek.Hic pusup kalmayin madem yok ne bilmio o yokla ayri eve çıksın sizden de kurtulmuş olur
Nişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesef
Evlenselerdi keşke evlenselerdi ben gormesemde olur vallahi billahi inanın oğlum mutlu olsun başka bir şey istemiyorumİnanın çok seviyor olsaydı o gelin adayı .ayrilmazlardi
Ve oglunuzu size karşı daha şimdiden dolduran
Daha şimdiden sizi -a deseniz günah keçisi ilan eden
Şimdiden size cephe alan bir gelinle oğlunuz evlenmelimiydi sizce ?
Konu bu değil ama buna da değinmek istedim
Oglunuza da aşk olsun annesini hangi kız için hiçe sayar bı insan .. kızı batsin
İnanın çok seviyor olsaydı o gelin adayı .ayrilmazlardi
Takıntı yaptığını düşünüyorum kısa bir süre gitti doktora artık gitmiyor ,adını bile edemiyoruz doktorun asla gitmezSizin bir suçunuz yok ki, kız beter çıktı diye bunun suçunu size atamaz. Çok mu mutsuz, gitsin kıza hesap sorsun sen niye bekleyemedin patladın mı diye? Kaldı ki üniversite çağı diyorsunuz, max 22-23 yaşında bir kız 1yıl-2yıl beklese ölmez ya ...sizin bu işte herhangi bir suçunuz yok, kız açgözlü, paracı ve karaktersiz. Burda tonla evlenip her şeyi eşiyle birlikte yapan kadın var onlar eşşek mi?? O kıza elparası yemek tatlı gelmiş tabi, baktı ki kendi çalışıp çabalaması gerekiyor vınlamış. Düzgün karakterli bir insan olsaydı adam gibi kendi de iş buluncaya kadar bekler, öyle evlenirdi. Cidden evlenmek isteyen, karşıdakini seven kız evleniyor mutlaka, maddi şartlar süper olmasa bile idare ediyor bir şekilde. Kız para avcısı diye bunun suçu niye size kaldı şimdi sizin ne günahınız var??
Bu mesajı aynen o çocuğa okutun. Ayrıca yeni mezun sanırım, max 25 yaşında değer mi bir kız için kırıp dökmeye 80milyon insan yaşıyor bu ülkede kardeşim, yarısı kadın illa ki başkasını sever aşık olur. Paraya sebep başkasına gitmiş kızdan zaten hayır gelmez tekrar ediyorum. Oğlunuz bu işi takıntı yapmış sanırım 1 yılı aşmış bu mesele, bir doktora gidecek ve rezil olan tarafın kız olduğunu kabullenecek.
Bunu ona soyleyemezsin asla kabul etmiyor ona göre severek ayrıldı ,kız sevmedi şuan zengin birisiyle birlikte+++++++++
Seven mutlaka bir yolunu buluyor, sabrediyor ama ayrilmiyor.
Böyle idare etmeye devam ederseniz artarak devam edecek saygısızlığına muhtemelen. Neden şartlarını beğenmediğin evde yaşama madem defol git demiyorsunuz mesela?
[/QUO
Sizin çocuğunuz varmı? ne şartta olursa olsun defol git diyemezsiniz dersem gidebilir belkide ama şartlari şu an müsait değil nereye gidecek ben mahvolurum
Girumceme de hep böyle yapıla yapıla arsız oldu.... Ne belalar açtı insanların başınaHer kavganın sonunda idare edileceğini biliyor çünkü.
Evli olsaydı ne olacaktı??? Çine suç atıp hatunla size mi gelecekti. Hanımefendi kusura bakmayın ama kolayını bulmuş bu bey ohh ne güzel ne güzelPandemi olmasaydı çıkmayı planlıyor du , pandemi de ücretsiz izne ayrıldı çalıştığı fabrikada hala devam o sebeple yeterli bütçesi yok
Hiç bir şey geçmedi kızla kız beni aradı oğluma söylemedigim şeyler var ,ilgimi kaybettim ben yoluma bakacağım dedi ama oğlun peşimde dedi bir suru sorun çıktı aralarında karakolluk bile olmuşlar.benim evlilik için bekleyin dışında hiç bir fonksiyonum olmadı hiç karismadim ,Bu olaylarin arasindan yani ayriligin ne kadar
Gecti. Daha yenimi?
kiz onu sevswydi gitmezdi, bunu alnayacak
Durumda olmali.
Sadece uygun zaman olmadigi icin, kiz onu birakip gitti diye kendi annesine bu kadar dûsman olmayacagini
Dûsûnûyorum. Sanki aranizda Cok baska seyler gecmis kizla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?