- Konu Sahibi seyrantepe
-
kaç gecedir uyku uyuyamıyorum. içim sıkılıyor çekip gitmek istiyorum artık... 4aylık dünya tatlısı bi oğlum var.ona her baktığımda bugün benim hissettiklerimi birazcık büyüdüğünde onun hissedeceğini bilmek beni çok üzüyor. kayınvalidemlerle üstüste oturmak yapılan haksızlıklara ses çıkaramamak canımı çok acıtıyor. ilk zamanlarda aramızda geçen sorunlardan böle davrandıklarını biliyorum. eltimin oğluna yapılanlardan bi tanesi oğluma yapılmıyo. aralarında sadece 8ay var. doğumunda takılanlardan sürekli ona bişeyler yapılmasından doğan kıskançlık inanın değil bu. benimle babası elimizden geldiğince gücümüz yettiğince oğlumuza en iyisini almaya yapmaya çalışırız. ama babannesinin dedesinin gözümüzün önünde oğluma haksızlık yapmasına dayanamıyorum. benim annem babam çok uzakta. burada tek başımayım. bunun verdiği eziklik hep varken içimde. aynı şeyi oğluma yapılmasına üzülüyorum. oğlum doğduğundan beri hiçbişey ne yapıldı ne takıldı. her fırsatta diğer torununa elindeki son parayla kaç defa hediyeler aldılar bir kezde oğlumu düşünüp bi çıngırak dahi almadılar. eşimin elinden geldiğince onlara maddi olarak yardım ettiği parayla diğer torunlarını sewindirdiler. yarın bi gün birazcık büyüdüğünde aklı başına geldiğinde böyle yapmaya devam ederlerse oğlum hep üzülecek ve ben buna dayanamam.elimden hiç bişey gelmiyo. hergün aşağı iniyorum sewsinler inmiyo demesinler die. gösteriş olsun die sewiyolar ama hiç inanmıyorum. açıkçası oğlumunda onları sewmesini istemiyorum ama benim ailemden kimsesi yok. elimde olsa hiç göstermeyeceğim ama olmuyo. ne yapacağımı hiç bilmiyorum. bana yardımcı olun lütfenn:çok üzgünüm:
nasıl koyabilirim ki? yüzyüze bakıyoruz. eşim aile delisi. varsa yoksa anne babası . sewmesin demiyorum ailesini ama bende istemiyorum bu kadar yüz göz olmayı. olmuyo. çok değer görüyormuşum gibi sürekli değer göstermemi bekliyolar. onların yanında sürekli hiç bişey yokmuş gibi davranmaktan yoruldum. anlamıyorum hiç bişeyin farkında değilim zannediyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?