Oğlum büyüyünce olanları anlayıp çok üzülecek...

kimi isterlerse onu sevsinler...sen niye üzülüyosunki bunun için..eşinde para yardımında bulunmasın onu kendi çocuğunuza harcayıp mahrum bırakmayın hiç bişeyden..onlar düşünmüyo,yanaşmıyo diye bu kadar üzülmene yazık...herkese hak ettikleri gibi muamele yap cnm

Öncelikle aileniz uzakta diye,kendinizi yanlız hissediyorsunuz diye,
sakın ezik hissetmeyin...eşiniz bu yapılanları görüyor ya da biliyorsa,
o zaman maddi destekte bulunmayacak bundan sonra,
sizde sık sık inmeyin kayınvalidenize,bırakın onlar özlesinler ve size gelsinler...
takılan takıları,alınan oyuncakları dert etmeyin,inanın
oğlunuz büyüdüğünde hiç takmayacaktır kafasına,
herkese değeri kadar değer verin,o kadar...
sizin yapacağınız tek şey oğlunuza iyi bir anne olmak,
eşinize iyi bir eş olmak ve yuvanızın huzurunu kimsenin
bozmasına izin vermemek...
sevgiler...

bebeği indirme onlara ,sevmek istiyorlarsa evine gelirler..sevmezlersede kendileri bilir...
inanın çocuklar büyüyünce anlıyorlar kimin nasıl olduğunu..
siz allaha havale edin..

eşinizde durumun farkındadır herhalde.. bence çok kızıyorsanz anne eltimin çocuğuna sürekli birşeylr alıyorsunuz onlarınki torun dabizim ki başka bişiy mi diye sor... ben olsam açıkça söylerim... ve aşağıda inmem...
çok isteyen yüzü varsa gelir evime sever.

eşinin ailesine kızana kadar eşine kız bence seni bu duruma düşürdüğü için.sana ve çocuğunuza haksızlık yapılmasına göz yumuyor .

hic sanmiyorum ki oglun uzulsun ...sizin sevginiz yeter ..sen degilde esin bu duruma mudahele etmeli ...bu kadar sessiz kalamsin ...

canım bence sen hergün bebeğini aşağı indirmek zorunda değilsin...onlar da gelip görebilirler.bırak özlesinler biraz...sen de hiiiç kafana takma kafanı dağıt biraz hatta...yeni arkadaşalar edin başka bi meşgale bul kendine...üzülme de boşver...Allah görüyo merak etme

amannn bende buyuk bir dert sandim bosver guzelim kucaginda saglikli bir evladin var esini seviyorsan ve kaynanana muthac degilsen bu en guzel gunlerin tadini cikar gencsin guzelsin annesin esin var evin var neden vay bir cingirak bile almadi diye problem yapiyorsunki kendine salla gitsin zemuszemus

size sonuna kadar katılıyorum...aynısını ben de yaşadım çünkü...büyüdükçe yalancı sevgiler ölüyo demek ki..

Öncelikle yavrunuzu Allah bağışlasın diyorum.
Çocuğunuz sağlıklı, annesi babası yanında, sevgi ile büyüyor. Bunlara şükretmek gerekir.
Evlerine sürekli götürüp üzülmektense çok daha seyrek görmeye çalışın.
Artık anladınız ki sevmiyorlar ısrar etmenin anlamı yok.
Şimdiden çocuk büyüyünce üzülecek diye dert etmeye gerek yok.
Zamanın bize neler göstereceğini bilemiyoruz.
O dönemde yaşadıklarına göre tavrını alır zaten.
Önemli olan sağlıklı ve huzurlu olsun ailesi ile birlikte.gamyoncuiremsu
Bunları sorun yapmaya gerek yok.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Yapabileceğin hiç birşey yok canım.
Neden diyeceksin, zorla güzellik olmuyor.
Maalesef bu durumu ,senin anlattğından daha fazlasını birebir yaşamış bir insan olarak yazıyorum.
Resmen apaçık evlat ayırımı yapıyorlardı.
Mümkün değil yaşananlar anlatılamaz ,sığmaz............
Bazı şeyleri oluruna bırak dert etme çünkü değişmeyecek.
Büyüdükleri zaman sizin kadar üzülmezler inanın.....
Sevgi görmeyen gösteremez ki..Çocuğunuzda görmedği için üzülmeyecektir.

Çocuklarım küçükken aaa dedeniz, babaanneniz sizi sevmez olur mu seviyor tabiki diyordum.....Sırf o küçücük hassas yürekleri üzlmesin diye. :çok üzgünüm:
Haaa büyüyünce ne oldu?
Zaten kendiler nasıl davranıldığını görüyorlar, hissediyorlar.Hele birde diğer kuzenler elüstüyse ......
Şimdi babaları dedelerine falan götürmek istese gitmiyorlar.Kendi tercihleri.

Gönülden gelen hisler ,davranışlar değiştirilemiyor, zorla bir insanın kalbine girilmiyor.:sinifsinif:
Allahım sen büyüksün diyorum çocuklarımı bizi kimseye muhtaç etmesin:Saruboceq:

ne kadar üzülme desekte üzülmeye devam edceksin
onları unut alt katta oturan komşunmuş gibi düşün
aslolan anne ve babadan görülen sevgi ve şevkattir.
ayrım yapmasalar iyi olur ama yapıyorlar madem sende mesafeli ol gitsin
sağından geleni sağ tarafa,solundan geleni sol tarafa at:teselli:

Her gun inmek zorunda degilsin bir kere
Arada sirada in yada onlar sana gelsin gormek istiyorlarsa...
Belki buyudukçe haksizliklara karsi uzulecek basta ama inan sonradan mesafesini kendisi koyacak ve tinlamicak bile...
cok dert ediyorsun bos yere...
siz oglunuzla mutlusunuz ya gerisi bos.

hiç üzülmeyin anne baba yanında olun sizin varlığınız oğlunuza yeter yerimseniben
benimde kardeşim çoğu zaman dışlandı
babanem oğlunun çocuğunu değil kızının çocuğuna düşkündü varı yoku onaydı
kardeşimle hep biz ilgilendik yapabildiğimiz kadar
büyüdü kardeşim gerçekleri görmeye başladı içine attı ama sonra çok sevildi geç de olsa
çok güzel ilgileniyorlar hatta babanem ev aldı ona
hiç canınızı sıkmayın opuyorumnanaktan

hiç indirmeyin niye indiriyosunuz ki sevsinler diye sevcek adam gelir sever mesafe koyun araya ilerde çocuğunuz büyüyünce oda olanları anlar ona göre davranır hiç merak etme canım siz eşinizle gezin tozun çocuğunuza ne yapılması gerekiyosa siz yapın ozaman kendileri yanaşmaya başlar öyle olmasa bile hiç tınlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…