- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Kızım 9 tane harfi çıkaramiyordudil terapistine gittiniz mi ya da çocuğumu maddi sebeplerle dil terapistine götürmezsem ben kötü sorumsuz cimri çocuğun sağlığını önemsemeyen bencil bir anne mi olacağım....haftalık 350 lira.haftada 4 kez gelmek gerekiyormuş.evde biz alıştırma yapamaz mıyız ki...
Evet. Ne sanmıştın ki?cimri çocuğun sağlığını önemsemeyen bencil bir anne mi olacağım....
Canım götürmek istemiyor demeyecek ya.Çanakkale koskoca şehir nasıl olmasın dil terapisti
Ayrıca orada yoksa size en yakın büyükşehirde illa ki bulursunuz
iyi de babası da konuşamamış hatta o sebeple okula geç gitmiş.şu an iyi konuşması
üstüne düşmedim, düzelir dedim7.hemen kötü anne olarak işaretleyin beni...hemen...Tâbi canım, aman sakın para gitmesin boş yere.
7 buçuk yaşına kadar nasıl konuştuğu umrumda olmayan oğlunu, bir iki video ile hemen düzeltirsin.
Nasılsa babası da geç konuşmuş.
Kafamızdaki kalıplara sığman mümkün değil şekerim, her davranışın insani normların dışında.ne kadar kolay etiketlemek.kötü annesin sen, kötü...nasıl bişi bu yaa...problemi ben yeni algıladım...olamaz mı, kafanızdaki kalıplara beni sığdırmayın.
ne kadar kolay etiketlemek.kötü annesin sen, kötü...nasıl bişi bu yaa...problemi ben yeni algıladım...olamaz mı, kafanızdaki kalıplara beni sığdırmayın.
Üyeliklerin, konuların gün gibi ortada.üstüne düşmedim, düzelir dedim7.hemen kötü anne olarak işaretleyin beni...hemen...
Olabilir.ne kadar kolay etiketlemek.kötü annesin sen, kötü...nasıl bişi bu yaa...problemi ben yeni algıladım...olamaz mı, kafanızdaki kalıplara beni sığdırmayın.
babada sorun olduğu için önemsemedim.Olabilir.
30 yaşında değil sonuçta bu çocuk.
Biraz daha bekleyin, 15 yaşında götürürsünüz.
Terapist keşke erken gelseydiniz derse babası da geç konuşmuş dersiniz.
Ne desem bilemedimCanım götürmek istemiyor demeyecek ya.
Direkt o parayı çocuğa gömemem de diyemiyor, işe yarar mı kazıklamasınlar falan diyor.
evde 1 ay çalışıcaz, bakarım olmuyor.götürürüm terapiste.ama önce deneyeceğim.Ne desem bilemedim
Tamam hayat şartları kötü ama kendi kendine de düzelecek bir şey değil ki
Çocuk psikoloğuna gidinevde 1 ay çalışıcaz, bakarım olmuyor.götürürüm terapiste.ama önce deneyeceğim.
Dogumdan sonra nasil bakmazlar ya ne kadar onemli birsey oysa..Belki sizinki o değildir bilemiyorum sadece bir ihtimal olabilir diye yazmak istedim biz çocuk cerrahisinde kestirdik basit bir işlem ama konuşmayı etkiliyor
Paraya kendi sağlığını bile riske atacak kadar tapan bir insan tanımadım ben hayatımda. Kafamdaki kalıplara nasıl oturtayım seni? Her mesajında gözlerim pörtlüyor.çocuğumu bırak ben böbreğimi kaybedecektim taş ameliyatı 4 gün içinde olmazsam.evet kenarda param vardı ama yine de kamu hastanesine gittim.özele gidebilirdim.gitmedim.kenarda param da vardı ama kullanmadım ve ameliyatımı kamuda oldum ve böbreğim sağlam.
sorunu geç algılamış olabilirim ama bu benim kötü anne olduğumu göstermez.ya da dil terapistine evde alıştırma yapmdan çabalamadan götürmek istemiyorum.bu benim kötü anne olduğumu göstermez.kötü anne diilim
Evde calismayla olacak sey degil.. koskoca cocuk olmus 4 yasinda gitmesi gerekiyordu.. kaldi ki evde olabilecek birseyse bu insanlar neden dirsek curutup okumuslar? Bence ihmal etmeyin, yinede kendi cocugun tabii sen bilirsinevde 1 ay çalışıcaz, bakarım olmuyor.götürürüm terapiste.ama önce deneyeceğim.
Bunu soylemek icin cidden cahil olmak gerekDil terapisti neden para tuzagi olsun ve neden verim alamayasin ki ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?