Oğlum çiçekleri yemiş

Allah korumus seni boyle zehirli çiçekleri evinize
Allah korumus seni boyle zehirli cicekleri evinize sokmayin bence kizlar bizim cocuklar var misafir cocuklar var Allah korusun biri resim paylasabilir mi taniyalim kendisini

Bilmeden yargılamak çok kolay çünkü. İnsanlar da kolayı seçiyor. Allah korumuş bebeğinizi çok sevindim iyi olduğuna. Orada nasıl zor gunler geçirdiginizi tahmin edebiliyorum. Allahim sizin ve herkesin yardimcisi olsun.

hamilesin sanırım canım, aman bebişi uzak tut onlardan

Öncelikle çok geçmiş olsun gercekten cok sevindim birşey olmamasına.
Fakat şunu da söylemek lazım,
Evet üzülmüş olabilirsin, kırılmış da.
Buradaki insanlar anneliğini değil rahatlığını eleştirdi daha çok.

Emoji ye gerek yok ki hislerini geçirebilmek için.
Zehirli olduğunu biliyorsun sonuçta o çiçeğin.
Bu konuyu başka bir üye açmış olsaydı ve çocuğunu
acil olarak doktora götür diyen üyelere
-Burada doktor yok soranlara diye
rahat ve imalı bir dönüş yapsaydı sen ne düşünürdün gercekten merak ettim.

Ki yazdıgın son mesaj buydu.
Tabi ki insanlar endişendi.
üstelik senin evladın için.
Söz konusu bir can yani ötesi var mı.
Olumlu gelişmelerle dönmüşsün buraya
hepimizin zaten beklediği buydu.
Yoksa kime ne anneliğinden yada çocuğuna olan ilginden.
İnsani bir kaygıyı ki
bu dediğim gibi evladınız için di,
iyi niyetli bir çırpınış olarak da yorumlayabilirdiniz.

Neyse bebegin iyi ise gerisi teferruat.
Tekrar geçmiş olsun.

Bir de konu sahibi belki kırıldı sitem etti falan da
bazı üyeler endişelenen üyelerle ilgili
neyin kafasını yaşadı o kısım sıkıntılı..

Calpol ne alaka ates dusurucu ilaci niye verdin ki daha cok zehirleme yapacaksin eger cicek zehirlediyse. Hastaneye doktora gotur kafana gore verme cocuga biseyler

Benim cocugum da zayif iştahsız ama biri bana oyle dese varya paralarim onu ne demek yaa altan suzmeler ne ayip istemez mi insan evladini yedirsin icirsin kac takla atiyorum Allah biliyor 2 kasik yedirmek için
yemin ederim dun aksam yemegimi gece 12 de yedim. o kadar cok uğraşıyorum ki. sirf bu tepkiler yuzunden memlekete gidesim gelmiyor. sanki bilmiyorlar benim 3 ay yogun bakimin onunde kızımı beklediğimi. onlara sinirlenip acisini cocuklarimdan cikariyorum.

Doktora gidin
O çiçekleri de atın
Çiçeğe kıyamıyorum derken başka şeylere yazık olmasın..

Doktora gidin
O çiçekleri de atın
Çiçeğe kıyamıyorum derken başka şeylere yazık olmasın..

Gec kaldın bacım kadın gtmıs dktra bulundukları ılce koy gıbıymıs dktr ykmus ıkı bucuk saatlık mesafedeymıs dktr oraya gtmısler tahlıl falan yapılmıs ccuk saglammıs sukur

Knu sahıbı sızede gecmıs olsun

Çiçeği napmış peki
Atsın artık
Tekrarı olabilir Allah korusun

Allah korumus seni boyle zehirli çiçekleri evinize

Allah korumus seni boyle zehirli cicekleri evinize sokmayin bence kizlar bizim cocuklar var misafir cocuklar var Allah korusun biri resim paylasabilir mi taniyalim kendisini

Google'a Difenbahya yazın çıkar. Çok klasik bir bitki her yerde bulunur.

Çiçeği napmış peki
Atsın artık
Tekrarı olabilir Allah korusun

Atmıs atmıs hepsını bırde dktra cıcegın resmını gstermıs bunu yedı zehırlıymıs demıs dktrda bu cıcrkten bende de var bu zehırlı degıl demıs ıcınden su akan zehrlı olmuyomus da sut akan zehırlıymıs oyle bısıler demıs dktru yınede test falan yağılmıs temızmıs

Sağ ol özet için

Herkes birden ayni anda doktora git yazinca pek parlak gelmedi benim icin bende burda doktor yok diye ekledim ve cikmak zorunda kaldim hepsi bu cok fazla dramatize edilmis ilginc....

Pabucun dama atıldı dostum.
Bu sitede konuları özet geçen sendin.
Performans düşüklüğü gördüm sende cınım
Fazla girmemeye karar verdim BDV ye
Genelde geyikteydim
Sonra bi de ramazanla beraber uykusuzluk çarptı : )
Gençlerin önünü açmak lazım, önden buyursunlar ben emekliye ayırıyorum kendimi

Herkes birden ayni anda doktora git yazinca pek parlak gelmedi benim icin bende burda doktor yok diye ekledim ve cikmak zorunda kaldim hepsi bu cok fazla dramatize edilmis ilginc....

siz çiçeğin adını verince googleda arattım. zehirli, çocuklar yerse öldürebiliyor diyor. size de linki atıp doktora gidin yazdım. herkes telaş etti burda. öneri sundu, telefon numarası verdi, hangi şehirdesin nasıl doktor yok hemen bulalım dedi...

senin çocuğunu düşündük kusura bakma. olayı dramatize ettik. hepimiz çok anormal insanız.

Aynen valla okudukca şok oluyorum. Dramatize etmismismisiz vay be benim dedemin atı yemisti bu bitkiyi ve ölmüştü. Konu sahibi korkmasin diye de soylememistim hatta. Ama dramatize etmismisiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…