Oğlum çiçekleri yemiş

Geçmiş olsun.
Çocuğunuz için endişelendi burda herkes, e sizde böyle rahat yazınca tepki aldınız doğal olarak.
Neyse sonuç olarak iyiymiş gerisi mühim değil.

Sana da hayırlı geceler arkadaşım. Konuyu yeni görüp merak edip endiseyle sonuna kadar okudum. Kizmissin ama kusura bakma ben de aynilarini yazardım. Söz konusu çocuk olunca sen pimpirikli ol hiç sorun olmaz . Tasasiz umursamaz olmaktan iyidir. Bak götürdün için rahat etti. Goturmeyip bişey olsa nolcakti? ? O Dr. A da Allah akıl versin böyle diye diye umursamaz ihmalkar ettiler insanlari

Sizin konunuz sayesinde çogu üye salon çiçeklerinin bazilarinin zehirli olabilecegini öğrendi.herkes daha dikkatli olur bu sayede.bu arada geçmiş olsun Rabbim çocugunuzu korusun.

Ben de bunu anlamam neden gozumuz gbi bakinca iltifat yok da en ufak hatada bi dünya laf yeriz insanlar cok acimasiz
benim kiz yarim kilo dogdu haliyle zayıf, her goren ayy bisey yedirmiyor musun diyor. benim ona verdigim emekle on cocuk rahat buyurdu ve bunu biliyorlar. yedirmiyorum dolabi kilitliyorum sanki. kizimi goren doktor tesekkur ediyor millet anca moral bozuyor.

Sorun da burda ys işte kizlar rahat davrandigim falan düşünülmüş cok sasirdim buraya baska nasil yazabilirdim ki uzgun emojiler kullaninca mi panikleyecek ve daha iyi bi anne olacakmisim o an elim ayagim tutuldu ne yapacagimi sasirdim ve bilincli annelerden yardim almak istedm sadece farkindaysaniz doktor yok burda yazdiktan sonra daha yazamadim bile hemen ciktik evdn aslinda hiçbirşey ve hickimse yavrumdan değerli degil.. Bakmaya kiyamazken ona nazar degecek diye ağaca asilmisim anneligim sorgulanmis haberim yok cok sasirdim ve üzüldüm valla neyse cok da onemli degil

Annelik lafta degil iste insanlar gelip gorse eziyetimizi uykusz yorgun bitap halimizi aç kalislarimizi sosyal hayattan sifirlanislarimizi .. Anca konusmasini asip kesmesini bilir cogu

Cocuk bu duse kalka buyuyecek bu sizi ilgisiz anne yapmaz.
Benm yegenimde hareketli bir cocuk gecen yil asansorde anne-babasinin yaninda kolunu asansore kaptirdi.ikiside fazlasiyla panik ilgili insanlar.bir saniyede olabiliyor bazi seyler.
Tekrar gecmis olsun.

Maalesef burada yorum yapacak kişileri secemiyorsunuz.
Bosanma konularında Cocuk yapmış diye kadinlari aşağılayıp yerden yere vuran tuhaf tipler var. Kadın boşanma sürecinde destek için buraya konu açıyor, yok efendim senin kafan yok muydu bu adamdan çocuk yapmissinlara geliyor konu. Sanki kadın gelmis çocuk yapmalı mıydım diye soruyor millete.
Velhasil aklı başında insanlarla dertlesebilmek icin uç bes sacmalayani sineye çekmekten baska care yok.
Geçmis olsun.

Annelik lafta degil iste insanlar gelip gorse eziyetimizi uykusz yorgun bitap halimizi aç kalislarimizi sosyal hayattan sifirlanislarimizi .. Anca konusmasini asip kesmesini bilir cogu

Yorumlarin bi cogunu okumadim ama bosverin agziolan konusuyo yani bu tur yada daha kotu kazalae Allah muhafaza hepimizin basina gelme ihtimali var

28 yasindayim gecen yil uyku sersemligiyle basima bardaki camasirsuyunu cektim

Kucukkardesim tezgahin ustune koymus kimin aklina gelie kardesimin koyacagi benim icecegim olacagi varsa oluyo bazi seyler

Cok sukur ki cocugunuza birsey olmamis

Hastanelerde calisan arkadaslar bilir acillere hergun kac turlu acayip ev kazalari yasayan cocuk vakalari gelir elektrik carpano mibdersiniz burnuna bisey kaciripta solugu kesilene mi dersiniz

Allah hepimizin cocuklarini muhafaza etsin tamam bazen ihmalkarliklar olabiliyo ama bunlarin hepsi mi ilgidiz anne baba

Bence hic cabinixi sıkmqyin kendinizi uzmeyin bazisi sirf konusmak icin konusuyo degecek insanlar degil (ki merak ettim o insanlarin covuklari hic mi yere dusmeden bisey yasamadan büyümüş )

Bulundugunuz yeri ve sarylari okuyunca daha bi uzuldum Allsh yardimciniz olsun inşallah

Gecmiş olsun canım gurbette tek başına çocuk büyütmek zor... Annesi kv si aynı şehirde olanlar asla tahayyül edemez. Hayırlı ramazanlar.

Ne terbiyesiz bu insanlar yaa yedirmiyorum ben yiyorum de diyesim geliyor

çocuğunuz ve sizin adınıza sevındım benımde bır çocuğum var ve haylaz Allah onları korusun daha dıkkatlı olmalıyız...

Kayınvalidemde bu bitkinin devleşmiş hali var, onlar başka saksıya dikmek için küçülttüler budadılar vs işte sonra bi baktık kırılan yapraklarından sıvı çıkıyor..
Kv diyo ağlıyo bak o da ayrıldı yaprağından ağlıyo işte ... Bi baktım görümcem de ağlıyo kv de ağlıyo kp üzgün...
Meğer içinde akan zehirmiş
Bi de kv o akan suyunu bize tadın şifadır demişti ya hamileydim ozamn 8 aylık !
Gülsem mi ağlasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…