Oğlum çiçekleri yemiş

Arastirip en son feslegenin zararli olmadigini ogrenip alabilmistim, evde en azindan bir yesillik olsun diye. Bir gun usten dondum koparip koparip yanina tukurmus, saksiyi devirmis, zaten asla rahat birakmiyorlar hic bulasma...

Konu sahibi bu arada cidden atla taksiye arabaya, yoksa komsundan akrabandan rica et ve acile git, hala burda laf yetistiriyorsun, inanilir gibi degilsin!

İlk kedimi aldığımda daha bilinçsizdim tabii ve evimizde paşa kılıcı denen bitkiden vardı, oğlum hastalandığında veterinerimiz ilk olarak " sarı mı dışkısı bitkiyi mi yedi gördün mü ? " demişti. Tabii bitki hemen kayınvalideye postalandı o gün. Yememişti gerçi ama ben bu derece ölümcül olacağını bilmiyordum öğrenmiş oldum. Şimdi her yerde yapay saksı çiçekleri var onları sevmiyorlar :) eh çok yakından bakmadıkça ayırt da edilmiyor napalım ya yardan ya serden. Bizim yar'larımız daha kıymetli :KK200:

Ha bir de bir gün bizimkiler ilaç çekmecesini fethedip Minosetleri yemişlerdi, odaya bir girdik ki sadece onbeş dakika yoktuk ! yerler Minoset :olamaz: Zor taşındık veterinere. Çocuktan farkı yok bunların :dondurma:

İlk kedimi aldığımda daha bilinçsizdim tabii ve evimizde paşa kılıcı denen bitkiden vardı, oğlum hastalandığında veterinerimiz ilk olarak " sarı mı dışkısı bitkiyi mi yedi gördün mü ? " demişti. Tabii bitki hemen kayınvalideye postalandı o gün. Yememişti gerçi ama ben bu derece ölümcül olacağını bilmiyordum öğrenmiş oldum. Şimdi her yerde yapay saksı çiçekleri var onları sevmiyorlar :) eh çok yakından bakmadıkça ayırt da edilmiyor napalım ya yardan ya serden. Bizim yar'larımız daha kıymetli :KK200:

Ha bir de bir gün bizimkiler ilaç çekmecesini fethedip Minosetleri yemişlerdi, odaya bir girdik ki sadece onbeş dakika yoktuk ! yerler Minoset :olamaz: Zor taşındık veterinere. Çocuktan farkı yok bunların :dondurma:
Kesinlikle daha kiymetliler, yeni ev kuruyorum ne perde biraktilar ne hali, ama 5 saniye sinir olup gidip opuyorum sonra:KK15: Ilac ici sakatmis ya, aciyorlar cekmece falan dikkatli olmak lazim aman...
Neyse konuyu dagitmayalim, kedi konusu acilinca benim 3 ufakliktan (en kucugu 10 yasinda:KK53:) hunharca bahsetmeye basliyorum:olamaz: Kedini op benim icin:KK51:

Umarim konu sahibinin de iyi haberlerini aliriz...

Merakla sonunu okudum ama konu sahibi yazmamiş. İnşallah yavrunun bir şeyi yoktur.

Pes vallahi 5+1 kadar genişsin..çok merak ettim üvey annemisin

Tabi yaaa çiçekler mühim sakın atmayın kıymayın..
Hayret bişey çocuğunuzdanda mı değerliydi zehirli olduğunu bildiğin halde..
Çocuklu ewde olmaması ve olmadı gerekenler diye bilgilendirme platformu açıcam bu kezde benim çocupumuz yapmaz der geçer bu anneler..

Kendisi eğitimciymiş birde, eğer doğruysa profilinde yazıyor.
Eğitimci ve bu kadar bilinçsiz hareket, bağdaştıramadım doğrusu.

Bemde merak ediyorum konu sahibi son durumu yazabilir mi insallah ciddi bisey yoktur,uzuldum.

Kizlar ben mutfakta yemek yaparken on aylik oglum koltugun uzerine cikip iki koltugun arkasindaki çiçeklere uzanip koparip koparip yemiş cok korkuyorum cicekler de su zehirli denilen difenbahya adli cicek atmaya kiyamamistim esimn yildonumu hediyeleriydi .. Agzini yikadim bir kasik da calpol verdim cok tedirginm ne yapmaliyim acil cevap lutfn
çok tatlı canım ya :) sevesım geldı.
dr gotur ama bence

Back
X