Okul açılınca biraz kafası dağılır.Okuyor dil kazandı
Kendine zarar vermiş yara yapmış ama ikna edemiyorum. Kız onu her yerden engellemiş arkadaşlarıyla da konuşmuş yediremiyor bizim de oldu böyle olmamıstı napıcam babası yanlış anlar her şeyi biraz eski kafaTerapi için ikna etmeye çalışın, tek başınıza yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi görünüyor. Ergenlikte bu şekilde değişiklik yaşayanlar gördüm ama oğlunuz çok daha fazla etkilenmiş gibi.
Sirf bunun için üyelik açtım burayı biliyordum ama okuyup geçiyordum aklıma gelmezdi yardım isteyeceğim çocuğum çok normal biriydi bir anda değistiYaşadığınız çok üzücü Aynı şeyleri yaşadım 2018 den beridir sağlık sorunları var bide kız meselesi üstüne tuz biber oldu herşeyi denedim babasının karşı çıkmasına rağmen kuş aldım yine olmadı kedi aldım şimdilik biraz düzeldi hem ruhen hemde bedenen maalesef psikolojik desteği benim oğlumda kabul etmedi
Hiç de sevmem normalde yapılmasını ama duygu sömürüsü mü yapsanız? Size düşkünse ikna olabilir.Kendine zarar vermiş yara yapmış ama ikna edemiyorum. Kız onu her yerden engellemiş arkadaşlarıyla da konuşmuş yediremiyor bizim de oldu böyle olmamıstı napıcam babası yanlış anlar her şeyi biraz eski kafa
Çok denedim biraz düzeliyor gene aynı oluyor 50 kiloya düstü yalnız kalıyor hep bir yerlere gidip geziyor arkadaşı kalmadıHiç de sevmem normalde yapılmasını ama duygu sömürüsü mü yapsanız? Size düşkünse ikna olabilir.
Tam olarak o arkadasinizda olan şey var galiba. Ben onu çok sevdi ondan oldu dedim ama iş çığriğından çıktı. Akşam gene konuşucam bu konuları onunla. O da biliyor sinirle söylediğini kullanirım falan diyor da daha önce hiç yapmadı , anne çocuk ilişkimiz iyiydi yani ben ona çok baktım ama o gene de şımarmadı sorumluluk aldı kafası yerindeydi gene de ikna etmeye çalışicam akşamBenim çok yakın bir erkek arkadaşım 3 yıllık ilişkisi bitince aynen bu kafaya girdi. Gözümün içine baka baka ben artık kızları kullanırım falan diyordu. Terapiye ikna etmek için artık çok sert konuşmuştum. Kızlar da zaten seni bekliyordu kullanman için değil mi falan demiştim. Bu en hafifiydi. Tabii siz annesiniz bunları söyleyemezsiniz ama gerçekliğe bir şekilde çekmeniz gerekiyor. Okb teşhisi aldı arkadaşım. O kıza karşı bir obsesyonu varmış. İlaç + terapiye başladı sonrasında da düzeldi artık yine tanıdığım kibar nazik haline döndü.
Daha önce bu kadarına bir depresyon çekmedi. Bildigin bir tabak yemek yiyor onu da ölmemek için yiyorum elimden gelse ölmek isterdim ama siz varsınız diyor. Bunu 1 hafta boyunca her gün tartıştık inat ediyor sinirleniyor bazen ağlıyorHırçınlığı özel hayatında yaşadıklarından kaynaklı gibi geldi. Anlatmamasına birsey diyemem ama güveni kırılmış, aldatılmış, fazlasıyla üzülmüşse acısını böyle çıkarıyor olabilir.
Şimdi şöyle bir şey de söylemem gerekiyor, sürekli üzgün olmayın onun bu hâline, ilgi gördükçe tutunur bu duygulara çünkü. Bir süre daha devam ederse artık rasyonel davranmadigini göstermeniz gerekiyor. Zaten hayatta kalmak için yiyorum falan çok gereksiz dramatik şeyler.Tam olarak o arkadaşınızda olan
Tam olarak o arkadasinizda olan şey var galiba. Ben onu çok sevdi ondan oldu dedim ama iş çığriğından çıktı. Akşam gene konuşucam bu konuları onunla. O da biliyor sinirle söylediğini kullanirım falan diyor da daha önce hiç yapmadı , anne çocuk ilişkimiz iyiydi yani ben ona çok baktım ama o gene de şımarmadı sorumluluk aldı kafası yerindeydi gene de ikna etmeye çalışicam akşam
Kendine kötü bir şey yaparsa naparım tek oğlumCocugu az salin bence. Zamanla toparlar birakin uzuntusunu yasasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?