Oğlum çok değişti, ne yapmam gerekiyor?

Ben burada size her şeyi yumuşak söyledim. Hayatın gerçeklerini anlattim, hayatın bundan ibaret olmadigini üstüne basa basa söyledim hayatta iniş çikis olacagini da söyledim. Düzeliyorum diyor sonra gene aynı oluyor bende biliyorum dramatik olduğunu cocukca geliyor ama ağir bir ergenlik geçiriyor diyorum üstüne de gidemiyorum

Bastan yanlis.. hayat senin icin bundan ibaret degil, ama onun icin bundan ibaret..

Buarada neden tek basina bas etmeye calisiyorsun? Babasi konussun bence.. erkek erkege daha iyi olmaz mi?

Başka çocuğunuz var mı?
Üç kızım var bir oğlum var ikisi evli bir ablası bekar. Kız, kızimı da tanıyormuş oğlum ablasıyla da konuşturmuş kızımı bile engellemiş üstelememiş kızım daha.

Bastan yanlis.. hayat senin icin bundan ibaret degil, ama onun icin bundan ibaret..

Buarada neden tek basina bas etmeye calisiyorsun? Babasi konussun bence.. erkek erkege daha iyi olmaz mi?
Babasıyla tek köy işleri yapıyorlardı babası bu işleri yanlış anlar onu guçsüz görür kızar okumasına bile karşı çıkar eşimde de asabiyet ve bildiğini okuma var çekiniyorum açmaya ne tepki vereceğini bilmiyorum.

Üç kızım var bir oğlum var ikisi evli bir ablası bekar. Kız, kızimı da tanıyormuş oğlum ablasıyla da konuşturmuş kızımı bile engellemiş üstelememiş kızım daha.
Ben her şeyi sonradan öğreniyorum hiçbir şeyden haberim yokmuş

Neden birsey yapsin kendine? Hepimiz ask acisinda intihar etseydik
Bacağında kaşık gibi yara izleri vardı kızgın bir şey değdirmiş gibi duruyor. Ruhu çok hassas, kilo alma sorunu var gücü cok uzun surmuyor ben nasıl erkeğim böyle erkek mi olur diye bile kendi kendine sinirleniyordu doktora götürdük kan değerlerinde bir şey çikmadi bünyesi böyle diyip vitamin ilaci yazdılar sadece. Ne dediysem nafile, hem okula gidip hem çalışicam erkek olucam dedi işten gelince ders yapamadı hiçbir şey yapamıyor bıraktı iştah sorunu var bazen yemek yemeden sadece sıvı alıp günü bitiriyor zorla yediriyorum yemiyor buzdolabinin kapağini bile açmiyor

Ben her şeyi sonradan öğreniyorum hiçbir şeyden haberim yokmuş
Hayatta her zaman iyi/kötü insanlarla karşılacağını anlatın. Nasıl başa çıkması gerektiğini de anlatın. Her ilişkinin ona tecrübe kattığını anlatın. O yaşlarda hepimiz aşk acısı çektik. Tecrübesizlikten ötürü dünya duruyormuş gibi oluyor. Anlayabiliyorum. Ama bunu zamanla atlatacak. Bu duygu karmaşasını bir tek oğlunuz yaşamıyor. Tecrübesel konuşma yaptıktan sonra kendi haline bırakın. O acıyı kendisi yenecek bir şekilde.

Valla cocuklardan once bende dedigim dedik biriydim ama cocugun varsa degismen gerek..yani anlayissiz despot lanet bi insan olunca cocuklarini kaybedersin anca.. yeri gelince tukurdugunu bile yalarsin evlat oyle birsey.. hata yapiyor esin bence..

Spora yazilsa daha iyi olmaz mi o zaman? Belki bir diyetisyen isi cozer ya da bir spor icin personal-trainer vs. Sonucta kas yapabilir herhalde ve daha erkeksi bir goruntu elde eder ve degistikce daha cok kendine guvenir bence.

Is kadar elini oyalamaz spor yapmak hemde desarj olur. Tabii bi benim fikrim.. kendisi de istiyorsa olur tabii.

Muhtemelen eski kız arkadaşından ağır bir darbe almış, gerçek bir ayrılık konuşması yapamadığından ve yanında olabilecek salla ya kardeşim diyebilecek arkadaşları olmadığından içine dönüp kendine zarar vermeye başlamış.

Çevresinde tanıdığınız bildiğiniz aklı selim arkadaşları varsa birlikte vakit geçirmesine izin verin. Spora yazdırın imkanınız yoksa evde çalışsın. Zayıf olduğu için bunu da fiziksel bir eksiklik görüyordur. Atıyorum şok ta a101 de ağırlık gördüm kadınlar alıyordu oğullarına sen de almak ister misin sana sormadan almadım diyin. Yine imkanınız varsa alışveriş ve tarz değişimi iyidir.
Orayı kaçırdım ama ablaları var demişsiniz damatlar varsa olaya el atsın canım biraz. Kafasını dağıtsınlar çocuğun.

Valla cocuklardan once bende dedigim dedik biriydim ama cocugun varsa degismen gerek..yani anlayissiz despot lanet bi insan olunca cocuklarini kaybedersin anca.. yeri gelince tukurdugunu bile yalarsin evlat oyle birsey.. hata yapiyor esin bence..
Baltayla odun keserken kesememiş o da hirs yapmış daha hızlı kesmeye çalışmış bayılmış oracıkta sadece ikisi oradalardi babasiyla arası iyiydi ama çok mükemmelliyetçi gereksiz hırs yapıyor az şınav çekerse bile bağırarak kendini zorluyor internetten birilerine mi özeniyor bilmiyorum telefonuna hiç bakmadım izlediği şeylere. Çok takıntı yapıyor her şeyin kendi kontrolunde olduğunu sanıyor dediğim her şey bir kulağından giriyor öbür kulagindan çıkıyor. Eski video izliyor mesela benim dedelerim savaştı düşmana eziyet verdi bende burda mal gibi bir kız ağlıyorum diyip sinirleniyor onun için asabilesmek günlük aktivite gibi oldu bahane arıyor

Çocuğunuzda çok sıkıntılı bir durum yok bence. Kimseye özenmiyor, toplumsal baskı altında hissediyor beğenilmek istiyor. 20 yaşında 50 kilo olduğunu yazmışsınız. Hemcinslerinden ve karşı cinsten bu yönde tepkiler almıştır. Zayıf olmadığını güçlü olduğunu -fiziksel olarak eksiklik diyeceğim basitçe bu eksikliğini cesur olduğunu göstererek ispatlamaya çalışıyorx Spora yazdırın. Pamuk gibi olacak.
Ekleme: spora yazdırın deyince sanki küçük bir çocuktan bahşediyor gibi oldum. Spora yazılmak isteyip istemediğini sorun. İstiyorsa para ayırabileceğinizi söyleyin.

Son düzenleme:
Gurur yapıyor kendi param yok diyip gitmedi 20 yaşında adam ailesinden para almazmis kendine kendine evde yapıyor bende okusun okulunu bırakmasın diye kabul ediyorum öte türlü okumadım diyip pişman olacak. Okulu oturduğumuz yerden uzak iki vasıta değiştiriyor yaklaşık 2 saat gidiş 2 saat gelis beslenmesine dikkat ediyordu ama iki haftadır sadece elma üzüm biraz ekmek yiyor bazen hiç yemek yemiyor birkaç kilo almıştı hemen verdi. Çok gururlu imtihan gibi, canindan parça üstüne ne kadar da gitsen bir yerde resitler artık kendi kararlarını vermeleri gerek. Lisedeyken kısa dönem çalıştı okula gitti yetişemedi. Üniversitede yapsa hiç yetişemez çok karamsar yapısı var hiç konuşmuyor kimseyle o yüzden korkuyorum bir gün onu takip ettim kendi kendine bankta oturuyor uyuyor orada yeni nesilde tetikte oluyor insan babasından tokat yedi diye kendine zarar veren çocuklar oldu. Haberlerden çok kötü şeyler gördüm tetikte yaşıyorum.

Hassas ve duygusal kişiler aşk acısıyla başa çıkmakta zorlanır mutlaka profesyonel destek alması gerekiyor, kendimden biliyorum. Sözünü dinlediği, saygı duyduğu bir aile yakını varsa araya koyabilirsiniz ama ne yapıp edip psikiyatrist desteği aldırın.

Şu an evde yok. Bazen kütüphaneye gidiyor bazen geziyor, istediğim bölümü kazanamadım dedi bida deneyecegim dedi. Spor konusunu söyleyeceğim daha önce tepkisini koymuştu ancak mantık cercevesinde düşünürsek aslında onu iyilestirir.

Yapabildiği kadar yapıyor protein lazımmış tavuk falan yiyordu yulafla muzu karıştırirdi ama şimdi bıraktı normal yemek bile yemiyor eskisi gibi konuşmuyor

Yapabildiği kadar yapıyor protein lazımmış tavuk falan yiyordu yulafla muzu karıştırirdi ama şimdi bıraktı normal yemek bile yemiyor eskisi gibi konuşmuyor
Karakteri de iyice oturacak bu dönemde. 10 günden uzun sürmediyse biraz kendi haline bırakın. Daha uzun süreliyse bir doktora görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…