- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.683
- 88
Red Pill diye izliyordu evet ingilizce ama ben bilmiyorum siz bunları nerden anladiniz yazdıklarınızı görüyordu telefonunu göremiyorum ama bilgisayar odası var arada girip çıkarken bakıyordum. Ukrayna dili okucam ama bida hazırlanıcam demişti ingilizce anlayabiliyormus normal video izlerken duyuyordum bunlar ne demek Allah'ım kötü seyler mi? Ben eve yetişmekten çok şey okumuyorum onun söyledikleri aklımda kalıyor izledigini gorduysem onu biliyorum sadece.Kızlara karşı kin beslemediği konusunda yanıldığınızı düşünüyorum. Bundan sonra kızlarla ancak yatarım demek, kızları insan olarak görmem, sevilmeyi hak etmiyorlar, onları sadece cinsel obje olarak kullanıp atarım demek. Red pill, mgtow denen alt kültürler var, çocuğun yabancı dili de iyiyse muhtemelen bunlara merak salmıştır ya da salacaktır. Mizojinist olma yolunda gittiğini düşünüyorum, dikkatli olun. Eğer zekiyse kendi kendine bir gün aşar belki ama aşamayabilir de.
Red pill daha çok genç erkeklerin takip ettiği, kadın düşmanı bir öğreti. Amerika'dan çıktı ama bütün dünyada popüler şu sıralar. Ukrayna'ya gitmek istemesi de Ukraynalı kızlarla alakalı olabilir, öyle bir bağlantı kurdum. Ben biliyorum çünkü benim kuşağımda popüler ve böyle erkekler tanıdım. Ekşi sözlük'te de sürekli gündem oluyor.Red Pill diye izliyordu evet ingilizce ama ben bilmiyorum siz bunları nerden anladiniz yazdıklarınızı görüyordu telefonunu göremiyorum ama bilgisayar odası var arada girip çıkarken bakıyordum. Ukrayna dili okucam ama bida hazırlanıcam demişti ingilizce anlayabiliyormus normal video izlerken duyuyordum bunlar ne demek Allah'ım kötü seyler mi? Ben eve yetişmekten çok şey okumuyorum onun söyledikleri aklımda kalıyor izledigini gorduysem onu biliyorum sadece.
Tahmin etmek zor değil anlattıklarınızdan. Oğlunuz çok kötü bir yola girmiş maalesef. Reşit olduğu için terapiye filan da zorlayamazsınız. Nasıl olacak bilmiyorum.Red Pill diye izliyordu evet ingilizce ama ben bilmiyorum siz bunları nerden anladiniz yazdıklarınızı görüyordu telefonunu göremiyorum ama bilgisayar odası var arada girip çıkarken bakıyordum. Ukrayna dili okucam ama bida hazırlanıcam demişti ingilizce anlayabiliyormus normal video izlerken duyuyordum bunlar ne demek Allah'ım kötü seyler mi? Ben eve yetişmekten çok şey okumuyorum onun söyledikleri aklımda kalıyor izledigini gorduysem onu biliyorum sadece.
Sen kadın düşmanı mı oldun filan diye üzerine gitmeyin yalnız çocuğun. Siz de kadınsınız, unutmayın. Öfkelenebilir, size kin besleyebilir, söylediklerinizi hiç ciddiye almıyor da olabilir zaten. Red pill takipçileri genelde öğretinin kadın düşmanı olmadığını iddia ederler. Fakat kadın düşmanı bir öğreti ne yazık ki.Red Pill diye izliyordu evet ingilizce ama ben bilmiyorum siz bunları nerden anladiniz yazdıklarınızı görüyordu telefonunu göremiyorum ama bilgisayar odası var arada girip çıkarken bakıyordum. Ukrayna dili okucam ama bida hazırlanıcam demişti ingilizce anlayabiliyormus normal video izlerken duyuyordum bunlar ne demek Allah'ım kötü seyler mi? Ben eve yetişmekten çok şey okumuyorum onun söyledikleri aklımda kalıyor izledigini gorduysem onu biliyorum sadece.
Ama ayrılmadan önce yakın zamanlarda çok izlerdi muhtemelen 1 ay önce ayrilmislar benim telefonuma yanlışlıkla kendi hesabını girmiş ben de hesabından çıkmadım geçmişinden izlediği videoları gördüm. Oradan baktım. Ukrayna'ya gitmek değil aslında, yüksek bir sıralama yapmak istedi ama yapamadı Rusça istiyordu gelmeyeceğini bile bile yazdı ama ruh halinden mi bilmiyorum Ukraynaca da yazmış o gelmis. Kendini böyle şeylerle gecistiriyor sanırım. İkinci universiteyi seneye yazilirim bu sene yks denermis. Ne derse onu buraya yazıyorum belki benim anlamadığım şeyleri anlayacak sizin gibi değerli arkadaşlarım çıkar. Kuşağıma göre ileriyim sanıyordum ama geriymisim.Red pill daha çok genç erkeklerin takip ettiği, kadın düşmanı bir öğreti. Amerika'dan çıktı ama bütün dünyada popüler şu sıralar. Ukrayna'ya gitmek istemesi de Ukraynalı kızlarla alakalı olabilir, öyle bir bağlantı kurdum. Ben biliyorum çünkü benim kuşağımda popüler ve böyle erkekler tanıdım. Ekşi sözlük'te de sürekli gündem oluyor.
İzlemiş neticede. Bu öğretiyi takip ediyorsa muhtemelen pek sağlıklı ilişkileri olmayacak, vücudu ve görüntüsüyle de kafayı bozabilir. Bütün hayatını, kararlarını etkileyebilir bu durum. Umarım istediği bölümü kazanır, okuluna ve kariyerine odaklanması lazım.Ama ayrılmadan önce yakın zamanlarda çok izlerdi muhtemelen 1 ay önce ayrilmislar benim telefonuma yanlışlıkla kendi hesabını girmiş ben de hesabından çıkmadım geçmişinden izlediği videoları gördüm. Oradan baktım. Ukrayna'ya gitmek değil aslında, yüksek bir sıralama yapmak istedi ama yapamadı Rusça istiyordu gelmeyeceğini bile bile yazdı ama ruh halinden mi bilmiyorum Ukraynaca da yazmış o gelmis. Kendini böyle şeylerle gecistiriyor sanırım. İkinci universiteyi seneye yazilirim bu sene yks denermis. Ne derse onu buraya yazıyorum belki benim anlamadığım şeyleri anlayacak sizin gibi değerli arkadaşlarım çıkar. Kuşağıma göre ileriyim sanıyordum ama geriymisim.
Siz ciddi misiniz? O yüzden mi böyle yapıyor? Terk edilmesi onu bu kadar mı etkiledi? Allah'ım daha neler göreceğim dünya çok kötü hale geliyorTahmin etmek zor değil anlattıklarınızdan. Oğlunuz çok kötü bir yola girmiş maalesef. Reşit olduğu için terapiye filan da zorlayamazsınız. Nasıl olacak bilmiyorum.
Ne yazık ki son yıllarda Amerika'da ve dünyada sağcılığın yükselmesiyle beraber ırkçılık ve kadın düşmanlığı da yeniden artmaya başladı ve böyle alt kültürler çıktı ortaya. Kadınlar tarafından reddedilen, terk edilen bazı genç erkekler bütün kadınlara kin besleyip böyle öğretilere merak salabiliyor. Sizin oğlunuz da bu rüzgardan etkilenmiş. Normal, çok popüler çünkü. Kendini geliştirmesi, dünyanın işleyişi, tarih vs hakkında bilgilenmesi lazım. Gerçi öyle de değişmeyebilir fikirleri, benim üniversitede bir hocam bile böyleydi. Zor bir durum. Sizi seviyordur muhtemelen, ayrı tutuyordur ama kendi geleceği için, pek sağlıklı bir düşünce yapısı değil.Siz ciddi misiniz? O yüzden mi böyle yapıyor? Terk edilmesi onu bu kadar mı etkiledi? Allah'ım daha neler göreceğim dünya çok kötü hale geliyor
Benzerini yaşadığım için size katılıyorum sadece sindiremediği için ne yapıyorsa kendine annesine yapıyorBen dışarıya bu kadar yansıyacağını düşünmüyorum.
Sizin yanınızda guvende olduğu için,nazi size geçtiği için üzerindeki öfkeyi küfür ederek yahut beddua ederek atıyor.
Oğlunuz gibi insanlar genelde tehlikeli olmaz.
Bana kalırsa sadece dilinde bu söyledikleri,yani birakin birine kötülük yapmayı korkusundan karşısında duramaz.
Planlı,kontrollü ve soğuk kanlı olsa endişe edin derdim ancak bu terk edilmenin etkisiyle gelen duygusal bir hırs gibi göründü bana.
Geçici bir şey,hazmedemiyor sadece.
Pastelcim..Benzerini yaşadığım için size katılıyorum sadece sindiremediği için ne yapıyorsa kendine annesine yapıyor
Gençler herşeyi izler oğlumda öyle izler geçer uygulama gibi bir şey asla olmadı zaten sakin efendi bi çocuk sadece yaşadıkları ağır geldi kaldıramadı insanlara karşı öfke sinir patlaması yaşadı zamanla geçti asla üstüne gitmedim çünkü hiçbir faydası olmazdı 3 sene önce tamda bunları yaşadım
Endekronoloji doktoruna götürdünüz mü? Fiziksel bir büyüme problemi olabilir.Bacağında kaşık gibi yara izleri vardı kızgın bir şey değdirmiş gibi duruyor. Ruhu çok hassas, kilo alma sorunu var gücü cok uzun surmuyor ben nasıl erkeğim böyle erkek mi olur diye bile kendi kendine sinirleniyordu doktora götürdük kan değerlerinde bir şey çikmadi bünyesi böyle diyip vitamin ilaci yazdılar sadece. Ne dediysem nafile, hem okula gidip hem çalışicam erkek olucam dedi işten gelince ders yapamadı hiçbir şey yapamıyor bıraktı iştah sorunu var bazen yemek yemeden sadece sıvı alıp günü bitiriyor zorla yediriyorum yemiyor buzdolabinin kapağini bile açmiyor
Tahmin etmiştim....Tek erkek olduğu için anne baba tarafından aile içinde sürekli avantajlı ve egosu sisirilerek büyütülen erkek çocuklar genelde böyle oluyor...Ergenlikten sonra haksız da olsalar hiçbir koşulda bir kadın tarafından reddedilmeyi veya el üstünde tutulmamayı , arzuladiklari herhangi bir kadın üzerinde egemenlik kuramamayi kabul edemiyorlar, ilişkileri sağlıklı yürütmeyi ve bitirmeyi basaramiyorlar, abartılı tepkiler veriyorlar ve yüzde 99 u iflah olmaz birer kadın düşmanı +ruh hastası oluyor bu yüzden... üzgünüm ama oğlunuz aslında değişmemiş, siz onu böyle yetistirmişsiniz...şu anki durumun sebebi büyük ihtimalle sizsiniz ....Üç kızım var bir oğlum var ikisi evli bir ablası bekar. Kız, kızimı da tanıyormuş oğlum ablasıyla da konuşturmuş kızımı bile engellemiş üstelememiş kızım daha.
Ama bu psikolojik rahatsizlik…yani her insanin kapasitesi bellidir, herkes odun kiracak diye birsey yok.Baltayla odun keserken kesememiş o da hirs yapmış daha hızlı kesmeye çalışmış bayılmış oracıkta sadece ikisi oradalardi babasiyla arası iyiydi ama çok mükemmelliyetçi gereksiz hırs yapıyor az şınav çekerse bile bağırarak kendini zorluyor internetten birilerine mi özeniyor bilmiyorum telefonuna hiç bakmadım izlediği şeylere. Çok takıntı yapıyor her şeyin kendi kontrolunde olduğunu sanıyor dediğim her şey bir kulağından giriyor öbür kulagindan çıkıyor. Eski video izliyor mesela benim dedelerim savaştı düşmana eziyet verdi bende burda mal gibi bir kız ağlıyorum diyip sinirleniyor onun için asabilesmek günlük aktivite gibi oldu bahane arıyor
Şurayı atlamış olabileceğim için soruyorum, kız arkadaşı tam olarak nasıl bir "kötülük" yapmış oğlumuza? Konu sahibi belirmiştir belki ama ben göremedim sanırım....Öfkesini anladığımı ama bir kişinin yaptığı kötülüğü tüm insanlara mal etmemesi konusunda konuşurdum.
20 yasinda cok mu buyumus oluyo yaniGurur yapıyor kendi param yok diyip gitmedi 20 yaşında adam ailesinden para almazmis kendine kendine evde yapıyor bende okusun okulunu bırakmasın diye kabul ediyorum öte türlü okumadım diyip pişman olacak. Okulu oturduğumuz yerden uzak iki vasıta değiştiriyor yaklaşık 2 saat gidiş 2 saat gelis beslenmesine dikkat ediyordu ama iki haftadır sadece elma üzüm biraz ekmek yiyor bazen hiç yemek yemiyor birkaç kilo almıştı hemen verdi. Çok gururlu imtihan gibi, canindan parça üstüne ne kadar da gitsen bir yerde resitler artık kendi kararlarını vermeleri gerek. Lisedeyken kısa dönem çalıştı okula gitti yetişemedi. Üniversitede yapsa hiç yetişemez çok karamsar yapısı var hiç konuşmuyor kimseyle o yüzden korkuyorum bir gün onu takip ettim kendi kendine bankta oturuyor uyuyor orada yeni nesilde tetikte oluyor insan babasından tokat yedi diye kendine zarar veren çocuklar oldu. Haberlerden çok kötü şeyler gördüm tetikte yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?