CADIARZUMerhaba mart anneleri , oğlum 13 mart doğumlu ve beni emmiyor bende 4. aya kadar anne sütünü sağıp erdim ve sürekli kusan bir bebekti. 4 aydan sonra ek gıdaya başladım ama nafile yine ne versem kusuyor. Şimdi de humana ar mama aldım onu içiriyorum ve kusmuyor. Ama biraz önce şeftali püresi verdim çıkardı gene. 6400 gr. zayıf bir bebek napacağımı şaşırdım . Aranızda benim gibi olan varmı diye merak ediyorum açıkcası :)
Şimdi mecbur ek gıda vericem ama kusuyor. dün doktora gittim motillum diye şurup verdi ama oda işe yaramadı yine kusuyor. Şaşırdım kaldım . sağlıkçı olmama rağmen anne olunca tüm bildiklerimiz unutuluyor :) idrarına baktım enf. yok, boğazları temiz yani kusması reflüden. Ben şimdi sadece humana ar mı vericem oğluma ???
Şimdi mecbur ek gıda vericem ama kusuyor. dün doktora gittim motillum diye şurup verdi ama oda işe yaramadı yine kusuyor. Şaşırdım kaldım . sağlıkçı olmama rağmen anne olunca tüm bildiklerimiz unutuluyor :) idrarına baktım enf. yok, boğazları temiz yani kusması reflüden. Ben şimdi sadece humana ar mı vericem oğluma ???