• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum,evimiz ve calisma hayati :(

hem eve yetısemıyorsunuz hemde cocuklada ılgılenmıyorsunuz
nasıl bu kadar cesur olabılıryorsunuz sadece merak ettımde
Deli cesareti diyelum:) bundan oturu bu celiskideyim. Isten ayrilmayi bundan oturu dusunuyorum.iyi bir es anne ve ev kadini olmak istiyorum.kariyer gibi bir derdim yok.e cok sukur ben calismasam esimin maasi yeter bize.kanaatli bir insanim

Deli cesareti diyelum:) bundan oturu bu celiskideyim. Isten ayrilmayi bundan oturu dusunuyorum.iyi bir es anne ve ev kadini olmak istiyorum.kariyer gibi bir derdim yok.e cok sukur ben calismasam esimin maasi yeter bize.kanaatli bir insanim
o zaman ısten ayrılmalısınız
yoksa bu tempoda cocuklara yazık
cunku onların karınlarının doyrulmasından zıyade annelerede ıhtıyacları var

çalışma saatlerin nedir?
yani bizler de çalışan anneyiz kimseden destek yok,her iş üzerimde.
yarım yarım yapmaya çalışıyorum her işimi.
demek istediğim şanslısın ki oğluna güzel bakan bir kv varmış.
az buçuk yemek filan da yapıyodur bu kadın.
evde nüfus kaç kişi?kv dışındakilerden bahsetmemişsin gerçi.
ama şu anlattığın kadarıyla ev işerine yetişebilmen gerekiyor,yaşantında şu sorduklarımla ilgili bariz bir yük yok ise.
ikinci çocuğa kim bakacak olursa peki?
Esim ben babanne dede gecici olarak amca yasiyoruz evde.bende her isimi yarim yarim yapiyorum dogrusu.birini yapinca digeri eksik kaliyor.

Benim annem çok ilgilenemedi benimle ne 2 yaşında ne 10 ne 20 bunun eksikliği kötü aslında.
Annelik fedakarlık demek.. En doğru yolu bulmanız dileğiyle..

Benim de calisma saatlerini sorma nedenim ayniydi, cok abartı degilse yetismeniz gerekli. Cevremde calisan ve cocuguna bakiciya birakan bir sürü anne (ben dahil) var, yani yükü sizden daha cok ama onlar bile yetisebiliyorlar.

Ama yetistiremem derseniz ya 2.cocugu dusunmeyeceksiniz ya da bir donem ara vereceksiniz. Tabi bu karar da esinizle size ait.

bende calısıyorum aksam 6da evde oluyorum
evın her ısı uzerımde
bende aksam 8 -9 gıbı eve gelen bır anne hayal ettım okudugumda

bende calısıyorum aksam 6da evde oluyorum
evın her ısı uzerımde
bende aksam 8 -9 gıbı eve gelen bır anne hayal ettım okudugumda
Yok yok ben de altida cikiyorum yedide evdeyim.sunu yap bunu yap derken gece oluyor.zor tabi calisirken eve bakmak.allah yardimcimiz olsun hepimizin.isim cok iyi sartlarim iyi bundan dolayi tereddut ediyorum.yoksa bi dakka dusunmum

:KK34: Ben bes yildir calisan bir anneyim.esimin ailesi ile birlikte yasiyoruz.oglum 2.5 yasinda.babannemiz bakiyor oglumuza.benim icinden cikamadigim konu;calistigm icin oglumla kocamla yeterince ilgilenemiyorum.tabiki ev islerine de yetisemiyorum. 32 yasindayim 2.cocugu dusunmem gereken bir yastayim galiba.yalniz calisirken bu mumkun degil. Isim cok iyi birakmak istemiyorum ama aileme daha cok zaman ayirmam gerekiyor. Ikilemde kaldim. Siz olsaniz benim durumumda hangisini secerdiniz.

bende 31 yaşındayım iki çocuğum var biri 6 biri 3 yaşında sabah altıbuçukta evden çıkıyorum akşam altıbçukta eve giriyorum oğlum birinci sınıf üstelik..eşimde eve 8de geliyor sabah oğlumu okula o yolcu ediyor kahvaltısını falan yaptırıyor.sonra eşim işe giderken bakıcı ablamız geliyor kızımla ilgileniyor sağolsun temizliğimi ve yemeğimide yapıyor ben eve geldiğimde çocuklarla ilgilerniyorum ufak tefek dağınıklıklar oluyor onları topluyorum oğlumun ödevine oturuyoruz kızım bir yandan musallat oluyor tabi ..8de yemek yeniyor sonra kitap okuma saati vs tamamen çocujlara endeksli yaşıyoruz ama eşiminde benim gibi önceliği çocuklarımız olmasaydı ben çalışamazdım sağolsun çok yardım ediyor haftasonumuz çamaşır ütü ödev yemek çocuklar yani kısaca yarış atı gibi yaşıyoruz

Yok yok ben de altida cikiyorum yedide evdeyim.sunu yap bunu yap derken gece oluyor.zor tabi calisirken eve bakmak.allah yardimcimiz olsun hepimizin.isim cok iyi sartlarim iyi bundan dolayi tereddut ediyorum.yoksa bi dakka dusunmum
sanırım evde nufus fazlalıgı oldugu ıcınde aksamları sana ıs dusuyor
bızler ıcın durum oyle degıl bız yıkamazsak bulasıklar yıkanmaz yıka dıyende olmaz

daha birinci çocuğa vakit ayıramıyorken 2. düşünmek nasıl bir mantıktır?

2.ciyi istiyorum ama isten ayrilmak kosulu ile tabiki. Oglum benim icin en kiymetlim.
hmm madem işten ayrılacaksınız o zaman hem çocuklarınızla hem de eşinizle ilgilenebilrsiniz sanırım. Zaten tempolu davranmaya alışmışsınızdır evde kalınca çok vakit kalır size

valla zaman çalışma zamanı tabiki işle evi birada yürütürdüm..

hmm madem işten ayrılacaksınız o zaman hem çocuklarınızla hem de eşinizle ilgilenebilrsiniz sanırım. Zaten tempolu davranmaya alışmışsınızdır evde kalınca çok vakit kalır size
Insallah. Evladimin yetistigini buyudugunu gorucem. Benden ogrenecek ogrendiklerini.bu mutluluk herseye deger.

Back
X