- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- 303
- Konu Sahibi Sebebineydiki
Tv yok diyorsunuz da Şuan elinizde internete bağlandığınız bi araç var ordan izleme ihtimali yok mu?Gökten vahiy inmedi ya bu çocuğa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tv bile yok diyorsun.. Tv olmayan ev varmıdır yaYani tv de ingilizce çizgi film yada programlardan duymuştur diye düşünmüştüm..
Son düşüncemde reankarnasyonevde tv var tabiki
Fark ettirmeden öğrenmiş olması normal, kaba bir tabir olacak özür dilerim fakat çocukları herşeyi kaydeden bir teyp gibi düşünün, duydukları gördükleri herşeyi hafızalarına kaydederler.Telefondan öğrenmiş olamaz demiyorum zaten öğrenmiş olsa bile farkettirmeden bize normal mi karşıllamalıyım bu durumu yoksa körelmeden ilgilenmelimiyim
peki mune abla çok sağolFark ettirmeden öğrenmiş olması normal, kaba bir tabir olacak özür dilerim fakat çocukları herşeyi kaydeden bir teyp gibi düşünün, duydukları gördükleri herşeyi hafızalarına kaydederler.
Oğlunuzda ama televizyondan ama telefondan bir şekilde İngilizce kelimeler öğrenmiş, hazır İngilizce öğrenmeye başlamışken üstünde durup geliştirmesine, pekiştirmesine yardımcı olacak bir eğitim almasında yarar var, üstüne düşmezseniz bir süre sonra unutur, ki bence unutmasına izin vermeyin, ileri ki eğitim hayatında çok avantajını görürsünüz.
Âmin inşallah, evet şimdiki çocuklar gerçekten süper, arada derede herşeyi öğreniyorlar.Şimdiki çocuklar zehir valla. Allah herkesin çocuğunu bağışlasın
Bır egıtımcı olarak arkasında durun derım. Cunku hatrı sayılır bır ışık bu hıcbır destek almadan dıle olan yatkınlığı vs..Merhaba herkese. Kafamı günlerdir kurcalayan bir konu var. 3 yaşındaki oğlum daha 6 ay öncesine kadar cümle dahi kuramayan bir çocuktu. Cümle kurmaya başlar başlamaz harfleri sayıları ve renkleri ingilizce okumaya başladı. Evde ingilizce konuşan ve bilen yok evde tv bile yok. Nasıl olmuş diyorum bazen telefondan öğrenmiş olsa dahi nerde nasıl ne ara öğrendi kimsenin yardımı olmadan öğrendiğine eminim. Size sadece şunu sormak istiyorum bilen biri olur muhakkak ilgilenilmeye değer mi yoksa sıradan bir durum mu.? Cevap yazan elleriniz dert görmesin.
Merak ettimşaşırdım valla aklıma bir şey geldi de demiycem
kötü birsey değil ama
![]()
evet mesela su isterken Watır peyniri almak isterse çiz diyor ve bu sanki onun ana diliymiş ve sanki bizde ingilizce konuşuyoruz gibi söylüyor