Geçmiş olsun, korkmA bence biseyi yoktur, sonucu bildir Allah yardımcınız olsun.Aksama kadar gözlem altında tutacaklar ultrason da çekildi kan idrar da temiz ama yine de tutuyorlar kusuyo çünkü arada safra çıkarıyor şu an kan cikmiyo Allah şifa versin dua edin arkadaslar
Ne güzel cevap ya helal olsun başına gelen var mı diye soruyorum zaten benim derdim bana yeter ne kadar iç açıcı konusuyosunZaten acil servistesin burdan ne umuyorsun onu anlamadim.s
Amin canım Allah razı olsun uyuyo şu an 22 aylik daha kan çıkınca insan korkuyo inşallah bişey olmazÇok geçmiş olsun bir bilgim yok, anne de değilim.
Drlara güvenin. Sonucu yazarsanız seviniriz.
Amin Allah razı olsun canimGeçmiş olsun, korkmA bence biseyi yoktur, sonucu bildir Allah yardımcınız olsun.
Çok geçmiş olsun
Bir an önce iyileşsin
Ama zaten hastanedesinz
Doktorlar en doğrusunu söyler
Biz ne diyebiliriz ki geçmiş olsundan başka
Geçmiş olsun hastanede demişsiniz doktorlar bilgilendirir zaten sizi biz bilemeyiz ki bu sıra cok duyuyorum kusma şikayeti tekrar geçmiş olsun
Benim kizlarimda çok öğürtülü kusunca tahrişten dolayı biraz kan oluyor ama sizinki öyle birşeymidir bilemedim. Geçmiş olsun
Allah razı olsun hepinizden duanızı eksik etmeyin inşallah Allah kimseyi evladı yla sınav etmesinÇok geçmiş olsun emin ellerdeymiş zaten rahat ol
Allah razı olsun canım rota virusu kapmis. Dışkısında mikrop çıkmış salgın varmış bu ara yediğinden, içtiğinden, dışardan da mikrop kapmış olabilir dedi doktor. Dün gece çok kötüydü su istiyo içer İçmez çıkarıyor. Bugün biraz iştahı yerine geldi daha canlı düne göre ama çıkardı yine üç günde eridi bittiNe durumdasınız merak ettim. Umarım korktuğunuz gibi önemli birşey çıkmamıştır. Tekrar geçmiş olsun
Allah razı olsun canimÇok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?