Oglum hasta bakarmısınız

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Gece 4 gibi istifra etti erik çıktı çok yemisti dün sonra pıhtılaşma şeklinde kan geldi kaç kere şu an acildeyiz gözlem altında ciddi bişey var mıdır arkadaşlar yoksa boğazimi tahriş olmustur

Çok geçmiş olsun
Bir an önce iyileşsin
Ama zaten hastanedesinz
Doktorlar en doğrusunu söyler
Biz ne diyebiliriz ki geçmiş olsundan başka

Geçmiş olsun hastanede demişsiniz doktorlar bilgilendirir zaten sizi biz bilemeyiz ki bu sıra cok duyuyorum kusma şikayeti tekrar geçmiş olsun

Benim kizlarimda çok öğürtülü kusunca tahrişten dolayı biraz kan oluyor ama sizinki öyle birşeymidir bilemedim. Geçmiş olsun

Aksama kadar gözlem altında tutacaklar ultrason da çekildi kan idrar da temiz ama yine de tutuyorlar kusuyo çünkü arada safra çıkarıyor şu an kan cikmiyo Allah şifa versin dua edin arkadaslar
Geçmiş olsun, korkmA bence biseyi yoktur, sonucu bildir Allah yardımcınız olsun.

Çok geçmiş olsun
Bir an önce iyileşsin
Ama zaten hastanedesinz
Doktorlar en doğrusunu söyler
Biz ne diyebiliriz ki geçmiş olsundan başka

Geçmiş olsun hastanede demişsiniz doktorlar bilgilendirir zaten sizi biz bilemeyiz ki bu sıra cok duyuyorum kusma şikayeti tekrar geçmiş olsun

Benim kizlarimda çok öğürtülü kusunca tahrişten dolayı biraz kan oluyor ama sizinki öyle birşeymidir bilemedim. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun emin ellerdeymiş zaten rahat ol
Allah razı olsun hepinizden duanızı eksik etmeyin inşallah Allah kimseyi evladı yla sınav etmesin

Ne durumdasınız merak ettim. Umarım korktuğunuz gibi önemli birşey çıkmamıştır. Tekrar geçmiş olsun

Ne durumdasınız merak ettim. Umarım korktuğunuz gibi önemli birşey çıkmamıştır. Tekrar geçmiş olsun
Allah razı olsun canım rota virusu kapmis. Dışkısında mikrop çıkmış salgın varmış bu ara yediğinden, içtiğinden, dışardan da mikrop kapmış olabilir dedi doktor. Dün gece çok kötüydü su istiyo içer İçmez çıkarıyor. Bugün biraz iştahı yerine geldi daha canlı düne göre ama çıkardı yine üç günde eridi bitti

Çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun canim

Geçmiş olsun Allah şifa versin evladınızı size bağışlasın inşallah.
Ama korkmayın bak ne güzel tahlilleride güzel çıkmış Allahın izniyle bileycikler olmaz paşanıza

Çok geçmiş olsun, kalbini ferah tut.
Bu aralar salgın var herhalde, arkadaşımın çocuğu da anlattığınız gibiydi, 3 günde toparladı.
Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…