oğlum hasta :-(

nefesimmmm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
19
0
6
35
Tekirdağ
kızlar merhaba geçen gün oğlumun rahatsızlığını anlatmistim dün doktora götürdüm bronsitin zatürre ye çevirdiğini söyledi dünyam yikildi dün gece hastanede yattik 1saat öncede taburcu olduk hava tedavisi ve serum uyguladilar paşam daha iyi şimdi evde hava vermeye devam edeceğiz 3 tanede iğnemiz var. artık oğlum bronsit hastası evim elektrikli sobalı. tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyim daha iyi olması için neler yapabilirim bana bilgi verin lütfen.

benim kızımda bronşit hastası çok sık tekrarlıyor maalesef.havalarını düzenli vermeye özen göster birde keçi boynuzu pekmezi yedir canım şu eczanelerde satılan ben 1 aydır sabah akşam 1 yemek kaşığı veriyorum ilaç niyetine çok iyi geldi.geçmiş olsun.

özelden mesaj atarsanız size bi lokman hekim ilacı önerebilirim

hıı pemki o zaman burdan yazayım.. 11 tane köy yumurtası alıp güzelce yıkayın cam kavanoza koyun üzerine çıkacak kadar limon sıkın ağzını güzelce kapatın 15 gün boyunca bekleyecek öylece ağzını hiç açmayın arada bi çalkalayın isterseniz. 15 gün sonrasında tekrar burdan yazarsınız ne yapacağınızı yazarım, unuttum da öğrendiğim kişiye sormam gerek. bi çok hastada da denenmiş çokta güzel sonuçlar alınmıştır. koah hastalığı vs. inşallah sizinde oğlunuza şifa olur
canım özelden yazamıyorum yeni üye oldum ya canım

Acil şifalar diliyorum bu gibi durumlarda keçi boynuzu pekmezi ve bal çok iyi gelir ama sadece bal değil tarifi şöyle:turubun yarısı kesilip içi oyulur bir bardağa konulur içine de saf bal konulur bal turubun içinden bardağa süzülür sonrada o bal çocuğa yedirilir çok iyi geliyo inşAllah tez zamanda oğlununuz iyileşir tekrar geçmiş olsun

Benim kızımda 9 aylıkken yakalanmıştı ama ben hemen tedbirinini aldım be yaşlı ve deneyimli doktor buldum bana da söz verdi bu hastalığından eser kalmayacağını o vakit 1hafta iğne yapıldı sabah ve akşam ve şurup neyse atlattık eseri kalmadı ben daha tazeyken doktora gitmiştim sağolsun doktorda deneyimliydi

benim çocuğum yok ama kardeşim küçükken bronşit olmuştu evimiz sobalıydı. Annem yanında çaydanlıkta su kaynatırdı öyle atlattı çok şükür. Şimdi buhar makineleri var belki oğluna da iyi gelir. Yanlışlık varsa kusura bakmayın hatırladığımı yazdım. Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Keçiboynuzu özü satılıyor aktar ve eczanelerde, pekmezden daha faydalı , kaynatılmadan üretiliyor sabah akşam birer kaşık içirin. Tedavisini kontrollerini de devam ettirin. Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

mutlaka deneyeceğim canım yaptıktan sonra ben yazarım çok teşekkür ederim

siyah turp dimi canım

ben çerkezköy de oturuyorum burası küçük olmasına rağmen 2 tane harika çocuk doktorumuz var biri doğduğunda beri ilgilenen diğeri ise bu hastalık sayesinde tanistigim doktor harikalar tek kelimeyle allaha şükür oğlum şuan daha iyi inşallah iğne ve havayla atlatırız bizde çok üzülüyorum :-(

sağol canım fikir için burda yazılan herşeyi deneyeceğim inşallah benim oğlum da iyileşir dünden beri her yerini deldiler tam 7 tane iğne batirdilar onun a çığlıkları kulağımdan gitmiyor rabbim kimseyi hastaneye düşürmesin eksikligini de göstermesin

arkadaşım benim kızımda ilk kreşe başladı tam 1 sene öksürdü bronşit bronşilit her türlü şey denildi ama benim aklıma yatmayan şeyler vardı ve internetten araştırmaya başladım ve kadir tuğcuyu buldum lütfen onun sitesine gir eski soruları cevapları oku sağlık sektöründe ne dümenler dönüyor anla ve çocuğunu ilaçsız iyleştir benim kızım iki senedir ilaç sız iyleştiriyorum üstelik benimkidene zatüre demişlerdi lütfen ama lütfen çocuğun için yap bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…