- Konu Sahibi nefesimmmm
-
kızlar merhaba geçen gün oğlumun rahatsızlığını anlatmistim dün doktora götürdüm bronsitin zatürre ye çevirdiğini söyledi dünyam yikildi dün gece hastanede yattik 1saat öncede taburcu olduk hava tedavisi ve serum uyguladilar paşam daha iyi şimdi evde hava vermeye devam edeceğiz 3 tanede iğnemiz var. artık oğlum bronsit hastası evim elektrikli sobalı. tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyim daha iyi olması için neler yapabilirim bana bilgi verin lütfen.
özelden mesaj atarsanız size bi lokman hekim ilacı önerebilirim
canım özelden yazamıyorum yeni üye oldum ya canım
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Keçiboynuzu özü satılıyor aktar ve eczanelerde, pekmezden daha faydalı , kaynatılmadan üretiliyor sabah akşam birer kaşık içirin. Tedavisini kontrollerini de devam ettirin. Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.kızlar merhaba geçen gün oğlumun rahatsızlığını anlatmistim dün doktora götürdüm bronsitin zatürre ye çevirdiğini söyledi dünyam yikildi dün gece hastanede yattik 1saat öncede taburcu olduk hava tedavisi ve serum uyguladilar paşam daha iyi şimdi evde hava vermeye devam edeceğiz 3 tanede iğnemiz var. artık oğlum bronsit hastası evim elektrikli sobalı. tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyim daha iyi olması için neler yapabilirim bana bilgi verin lütfen.
hıı pemki o zaman burdan yazayım.. 11 tane köy yumurtası alıp güzelce yıkayın cam kavanoza koyun üzerine çıkacak kadar limon sıkın ağzını güzelce kapatın 15 gün boyunca bekleyecek öylece ağzını hiç açmayın arada bi çalkalayın isterseniz. 15 gün sonrasında tekrar burdan yazarsınız ne yapacağınızı yazarım, unuttum da öğrendiğim kişiye sormam gerek.bi çok hastada da denenmiş çokta güzel sonuçlar alınmıştır. koah hastalığı vs. inşallah sizinde oğlunuza şifa olur
Acil şifalar diliyorum bu gibi durumlarda keçi boynuzu pekmezi ve bal çok iyi gelir ama sadece bal değil tarifi şöyle:turubun yarısı kesilip içi oyulur bir bardağa konulur içine de saf bal konulur bal turubun içinden bardağa süzülür sonrada o bal çocuğa yedirilir çok iyi geliyo inşAllah tez zamanda oğlununuz iyileşir tekrar geçmiş olsun
Benim kızımda 9 aylıkken yakalanmıştı ama ben hemen tedbirinini aldım be yaşlı ve deneyimli doktor buldum bana da söz verdi bu hastalığından eser kalmayacağını o vakit 1hafta iğne yapıldı sabah ve akşam ve şurup neyse atlattık eseri kalmadı ben daha tazeyken doktora gitmiştim sağolsun doktorda deneyimliydi
benim çocuğum yok ama kardeşim küçükken bronşit olmuştu evimiz sobalıydı. Annem yanında çaydanlıkta su kaynatırdı öyle atlattı çok şükür. Şimdi buhar makineleri var belki oğluna da iyi gelir. Yanlışlık varsa kusura bakmayın hatırladığımı yazdım. Allah acil şifalar versin
evet siyah turp
siyah turp dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?