Bugün sortla çıktık dışarı yok bana mısın demiyor şaşırdım artıkbence bi kac kere sogukta ciksa disari öyle soguktan tötü üsüyünce anlayip giyer. yanina al kiyafetleri disarda bi kac kere giydir
Ben büyüdükçe geçer diye düşünüyordumAhhaaa yaniyor cocuk
Benim 11 yasindaki oglum kisin 2 derece havada bile şort ve tshirt giyiyor , ben alistim birsey demiyorum artik
Ay yok benimki hep kulot giyerBen büyüdükçe geçer diye düşünüyordumaltına en azından bi külot giyse inada kabulum evde hiç birsey giymiyor ben biri gelince utanıyorum artik kizarsam daha inatlasiyor
Ay cok tatli geldi yirim onu:) sanirim ben buyudum benim dedigim olacak diyo cok ustune gitmeseniz ya da beraber alisveris yapsaniz kendi istedigi kiyafetleri alsa olmazmi ki acaba
[/Qneyi begeniyorsa
Gitti alışverişe ne begendiyse onu aldım bi terliği 2 kere değiştirdik beğenmiyor hıc bişey yemeğin bile onun için sunumu çok önemli mutlaka güzel gozukmeli yoksa yemiyorAy cok tatli geldi yirim onu:) sanirim ben buyudum benim dedigim olacak diyo cok ustune gitmeseniz ya da beraber alisveris yapsaniz kendi istedigi kiyafetleri alsa olmazmi ki acaba
Demek ki bu yaşlarda kıyafet sıkıntı umarım çabuk gecerBenim oğlumda kışın şort, yazın mont giymek istiyor
Bir kere eşofmanın üstüne şort giyip çıkmışlığı bile var bir ay sonra 4 yaşında olacak
Merhaba 3 yaş 2 aylık oğlum hiç kıyafet giymiyor geçen kış sadece tek kat giyiyordu yaz gelmesiyle birlikte artık hiç giymemeye basladi. Soğukta olsa sıcakta olsa giymiyor. Eve misafir de gelse yada sadece ailecek bizde olsak farketmiyor hiç bi şekilde giymiyor. Dışarı çıkarken bile kabus oluyor artık. Bizim gibi bu durumdan geçen var mi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.
[
Aynı benim oğlanlar zamanla kuçuk oglum bıraktı büyük aynı hala havalar serin çorap arka mi dönmemeli çıkarıyor üst atlet alt şort takiliyor giydiriyorum yine çıkartıyor
İnşallah geçer ama çok komik oluyorlar yaDemek ki bu yaşlarda kıyafet sıkıntı umarım çabuk gecer
Artık sinir bozucu olmaya başladı yaz neysede kış hiç olmuyor giymeden. Beklemekten başka çare yokİnşallah geçer ama çok komik oluyorlar ya
Sanırım sakin kalıp geçmesi beklemekten başka çare yok
Kesinlikle hep anlattım mahremiyet olduğunu anlasın istiyorum artık. bi gönlü oluyor giyiyor arkamı dönüyorum bi bakıyorum tekrar soyunmuş yada banyo yapma numarası yapıyor sırf kıyafetler ciksin diye. Dışarı çıktık diyelim evin kapısına gelmeden soyunmaya başlıyor. bi eve misafirliğe gitsem yine kıyafet çıkıyorDüşününce şirin iyi hoş da, olacak iş de değil
Hani mahremiyet, hani hijyen, neresinden tutsanız olmuyor, ha bir de hastalık mevsimi var...
Çok zor ya..
Doğru yanlış bilemem de, ben olsam bir şekilde giyinsin diye sanırım, giyinirsen sevdiği birşeyi alacagim derdim.
Giyinmezse de hoşuna gidecek bir şeyden mahrum ederdim.
Dışarıdaki herkesin kıyafetli olduğunu, insanların banyo dışında boyle dolasamayacagini anlatirdim...
Hoş sizde mutlaka anlatmışsınızdir.
Benim oğlum da 3 yaşında bi kaç ay önce aynısını yaptı hoş o gün içinde değil sadece uyku zamanı gelince üstünde ve var ne yok çıkardı ben böyle uyucam diye ağladı ağlasa da sürekli yaptığının yanlış olduğunu benim ve babasının da giyinik olduğumuzu söyledim ağlasa da giydirdim üstünü bu şekilde 3 4 gün devam etti çok şükür kısa sürdüMerhaba 3 yaş 2 aylık oğlum hiç kıyafet giymiyor geçen kış sadece tek kat giyiyordu yaz gelmesiyle birlikte artık hiç giymemeye basladi. Soğukta olsa sıcakta olsa giymiyor. Eve misafir de gelse yada sadece ailecek bizde olsak farketmiyor hiç bi şekilde giymiyor. Dışarı çıkarken bile kabus oluyor artık. Bizim gibi bu durumdan geçen var mi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.
Ayy keske giymek istiyorum lafını duysamBenim oğlum da 3 yaşında bi kaç ay önce aynısını yaptı hoş o gün içinde değil sadece uyku zamanı gelince üstünde ve var ne yok çıkardı ben böyle uyucam diye ağladı ağlasa da sürekli yaptığının yanlış olduğunu benim ve babasının da giyinik olduğumuzu söyledim ağlasa da giydirdim üstünü bu şekilde 3 4 gün devam etti çok şükür kısa sürdüŞimdi de uyku tulumumumu giymeden uyumam diyor Bi araları yok bu çocukların
Bizde 2 yaşta bez bıraktık o ara zaten giyinmekten vazgeçti tek kat giyiniyordu şimdi tamamen bıraktı bende üsümüyor diye dusunucem artikBenim kizim da evdeyken giyinmeyi sevmezdi kucukken.bebeklikten uc yasina kadar kisin citcitli body yazin sadece bezle dururdu.ne kadar giydirmeye calissam da giymezdi bir iki ugrastiktan sonra vazgectim.ususe giyer diye dusunup ustelemedim demek ki usumuyordu:) anca bezi biraktiktan sonra normal bir sekilde giyinmeye basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?