Çok teşekkürler denicem dedikleriniziBaşlığı okurken bile net 2-3 yaş aralığındadır diyerek açtım ve doğru çıktı.kesinlikle inatlasmayla ses tonunuzu değiştirmekle olmaz . İnsanların kıyafet giymek zorunda olduğunu sakin ve huzurlu bi ses tonuyla anlatın . Muhtemelen düzelme olmicak ama sozlerinizin sesinizin onun kulağına temas etmesi önemli. Dışarı çıkmak istediğinde tabiki ben de dışarı çıkmak istiyorum ama kıyafet giymedigin için çıkamıyoruz ve evde çok sıkıldım gibi şeyler söyleyin. Yani burda asıl durum onunla değil de sizinle ilgiliymis gibi olmalı. Neden kıyafet giymek istemediği üzerine konuşmalar yapabilirsiniz
evet ben yasadim kilot dahi zor giydiriyordum insanlardan uatniyordum ama gecti sukur surekli kizmadan boyle olmayacagini anlattik belki 5 belki 6 ayMerhaba 3 yaş 2 aylık oğlum hiç kıyafet giymiyor geçen kış sadece tek kat giyiyordu yaz gelmesiyle birlikte artık hiç giymemeye basladi. Soğukta olsa sıcakta olsa giymiyor. Eve misafir de gelse yada sadece ailecek bizde olsak farketmiyor hiç bi şekilde giymiyor. Dışarı çıkarken bile kabus oluyor artık. Bizim gibi bu durumdan geçen var mi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.
Umarım işe yarar ama her çocuk özeldir malum ise yaramasa kesinlikle ise yaramayacak tek yöntem inatlasmaktir .inatlasmak yerine yeni yöntemler bulmanızı öneririm. Kolaylıklar diliyorumÇok teşekkürler denicem dediklerinizi
Bosver yigidin mali meydanda olurBen büyüdükçe geçer diye düşünüyordumaltına en azından bi külot giyse inada kabulum evde hiç birsey giymiyor ben biri gelince utanıyorum artik kizarsam daha inatlasiyor
Ayy darısı başımıza insallahevet ben yasadim kilot dahi zor giydiriyordum insanlardan uatniyordum ama gecti sukur surekli kizmadan boyle olmayacagini anlattik belki 5 belki 6 ayama suan yanimizda bile giyinmiyor odasinda kendi giyiniyor artik sukur
2 hafta kısa bir süre ne güzel çabuk atlatmissiniz bizim yazdan beri devam ediyorKızımda da vardı,2,5 yaşında kızım,görmezden gelerek hiç uyarmayarak atlattık 2 hafta sürdü sanırım
benim oğlumda küçükken sürekli çoraplarını çıkarırdı...23 yaşına geldi hala yaz-kış kısa kollu tişörtle gezer ve asla atlet giymez...Merhaba 3 yaş 2 aylık oğlum hiç kıyafet giymiyor geçen kış sadece tek kat giyiyordu yaz gelmesiyle birlikte artık hiç giymemeye basladi. Soğukta olsa sıcakta olsa giymiyor. Eve misafir de gelse yada sadece ailecek bizde olsak farketmiyor hiç bi şekilde giymiyor. Dışarı çıkarken bile kabus oluyor artık. Bizim gibi bu durumdan geçen var mi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.
Kayınvalidemdeydik yazın,herkes uyarıyordu daha çok yapıyordu sırf bu yüzden tatili yarım bıraktım eve geçtim uyarmasam düzelecek diye düşündüm haklı çıktım şükür2 hafta kısa bir süre ne güzel çabuk atlatmissiniz bizim yazdan beri devam ediyor
Kayınvalidemdeydik yazın,herkes uyarıyordu daha çok yapıyordu sırf bu yüzden tatili yarım bıraktım eve geçtim uyarmasam düzelecek diye düşündüm haklı çıktım şükürumarım sizin de düzelir hiç dönüp bakmayın bile ne duygusal ne sözel tepki göstermeyin belki işe yarar.
[/Q
Evet herkes mutlaka birşey söylüyor bende yipraniyorum oğlumda etkileniyor haliyleKayınvalidemdeydik yazın,herkes uyarıyordu daha çok yapıyordu sırf bu yüzden tatili yarım bıraktım eve geçtim uyarmasam düzelecek diye düşündüm haklı çıktım şükürumarım sizin de düzelir hiç dönüp bakmayın bile ne duygusal ne sözel tepki göstermeyin belki işe yarar.
Dede amca fln asla öyle görmez bizde evde çıplak gezmiyoruz ama nereden alıştı nasıl oldu bilmiyorim gitmemek için çok direniyor sadece dışarı çıkarken giyiniyor diye düşünmeye basladiOglunuz aileden ya da akrabadan evde çıplak gezen birini örnek alıyor olabilir.
Babası, dedesi ,dayısı, amcası bunları siz bir araştırın derim. Külot dahi giymemesi normal gelmedi bana.
Okula kadar devam etti yani bi 3 yıl daha psikolojim dayanmazBenim oğlumda o yaşlarda öyleydiçok şükür artık değil .Misafirler gelince de öyle gezerdi . Büyüdükçe huyları degisiyor sizde atlatirsiniz inşallah benim ki okula başlayınca orda da çıplak duramayacagi için alıştı .
Daha neler ya hiç olur mu öyle şey, kimden örnek alacak dayısı külotsuz gezecek değil yaOglunuz aileden ya da akrabadan evde çıplak gezen birini örnek alıyor olabilir.
Babası, dedesi ,dayısı, amcası bunları siz bir araştırın derim. Külot dahi giymemesi normal gelmedi bana.
Televizyondan faln görmüş olabilir çocuklar her şeyden çabuk etkileniyor. Bir de bu yaşlar cinsel anlamda kendilerini azda olsa keşfettikleri yaşlar erkek çocuğu olmasının falan farkına vardigi yaslar.Dede amca fln asla öyle görmez bizde evde çıplak gezmiyoruz ama nereden alıştı nasıl oldu bilmiyorim gitmemek için çok direniyor sadece dışarı çıkarken giyiniyor diye düşünmeye basladi
Ay çok komik ya. ne var simdi gulecek. öyle gezen insanlar var herkes senin benim gibi mi neler görüp duyuyoruz.Daha neler ya hiç olur mu öyle şey, kimden örnek alacak dayısı külotsuz gezecek değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?