• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum huy değiştirdi.

seyrantepe

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
210
1
316
Diğer
kızlar bu da dert mi demeyin lütfen, 1,5 yaşında oğlum var ve bikaçgündür çok tuhaf davranıyo, çevremizdeki kimseye yaklaşmıyo sewdirmiyo kendisini. en önemlisi de emmiyor beni. 2 gündür tamamen bıraktı,çok üzülüyorum çok düşkündü, sürekli emmek istiyordu ne oldu anlamadım, emsin die uğraşıyorum başını geri çekiyor. hamilelik testi yaptım nedeni olabilirmi diye, hiçbişey çıkmadı....geçici bi durum mu acaba ya:( acaba neden bıraktı beni, aklıma hiçbişey gelmiyo daha çok da küçük:(((

canım huysuzdur yada bı ağrısı vardır dıye düşünüyoru..

belkıde 2yaş sendromuna girdi duydunmu bılmıyorum ablamda bunları yaşamıştı

sakın olmayı dene

çocuk emmek ıstemez keyıfsızdır sınırlıdır oyuncaklarınla oynamktan bıle mutlu olmaz vs bı araştır istersen ablam çok cekmıştı

benim oglumda benden ayrilmaz ve kimseye sevdirmez kendini.2,5 yasini gecti:nazar:bir de dönem dönem degiik huylar cikabiliyo..bir zaman sonra yerini baska bir huyla degistiriyo.zaten bence yeterince emmi$ 1,5 yasina kadar.senin icin daha iyi olmus biraktirmak zorunda kalmiycaksin.düzelir endise etme bence..

1.5 yasına kadar emmiş maşallah :nazar:
Geçici birşey bir kaç haftaya düzelir sütüde zorlamayın mamaya geçin..

1,5 yaşında olmuş yeter artık emmese de olur yani üzülmeyin.

Huysuzlukta dişten olabilir,huy edinmiş olabilir.

daha önce bir arkadaşımın oğlunda da olmuştu o daha küçüktü 5-6 aylıktı ama aynı şekilde emmiyordu ve olduğundan farklı davranıyordu bir hafta falan sonra normale döndü onun sünnetten bir ay sonra olması ağrısı yada sancısı var diye ihtimal vermişlerdi , bence de geçici bişeydir. inşallah kısa zaman sonra normale döner

2 yas sendromuna katiliyorum arkadasim.. bir seminerde hanimefendi anlatmisti, 2-4-6 ve 8 yaslari çocuklarin çilginlik yaslaridir diye... 1-3-6 ve 9 yaslarida durgunluk yaslaridir diye.. biraz zor geçecek kendini psikolojik olarak hazila bence :)) Allah kolaylik versin canim sakin ol sevgiler.. :))

Back
X