Kaynanana hazirligi sen yap, sende kutlayalim de.bu bir dert degil lakin eşimin ailesiyle benim ailem görüşmüyor
bu sebebten geçen 2 dogum gününde de ayrı iki kutlama ve pasta aldık parasında degilim ama huzursuz oluyorum sırf bu sebepten bu sene küçük bi pasta alıp üçümüz kutlsyalım diye düşünürken eşimin ailesi halasıyla beraner kutlayalım dediler sizin evde (görümcem ve oglum arasında 1 gün var ) hadi dedim sorun degil ama bu sefer benim ailemede ayrı bi kutlama yapmak gerekecek geçen yıl oglum küçüktü ve farkında degildi bu sene farkında herseyin nasıl yaparv da sıyrılırım bu işten bilmiyorum eşime desem hemen yanlış anlayacak tır işte bacımdan dolayı istemiyorsun diye (görümcem 24 yaşında ve yeni evli ) mecbur hazırlık ve ikramlık yapılacak eltim sagolsun lafını eder böyle şeylerin e yapsak ailem yapmasak eşim de bende rahatsız olacagız bir araya gelin desek olmayacak geçen yıl markette satılan pastalardan 2 ayrı alıp atlatmıştık ama bu sene oglum örümcek adamlı pasta istiyor arkadasları da gelsin istiyor vs yaparım sorun bu degil beni geren eltimin yorumları kaynananın emri vakisi ve 2 ailenin arasındaki gerginlik ne yapsamda eşimi kırmadan bu olaydan kurtulsam
haklısınız ama kaynanam bir dünya laf edecek ben eşim ve oglumla evde kutlama yapacaktım zaten sadece 2 arkadaşı var onlarda yegenlerim onları da çagırmayacaktım sırf kendi tarafını tutuyor diyecekler diye yoksa pasta vs mesele degil benim aileme söyledik biz geliriz torunumuz için dediler ama kayınvalidemler öyle düşünmüyorSanki düğün yapıyorsunuz doğum günü işte net söyle yani ne var cekinecek bu kadar ki oğlunun arkadaşları gelsin sen arkadaşlarını çağır kutlayin. Gelen gelir gelmeyen de kendi bilir. Ayrıca konuşan da konussun banane de geç
ben bana ne diyorum da onlar lafı bırakmıyor kiSanki düğün yapıyorsunuz doğum günü işte net söyle yani ne var cekinecek bu kadar ki oğlunun arkadaşları gelsin sen arkadaşlarını çağır kutlayin. Gelen gelir gelmeyen de kendi bilir. Ayrıca konuşan da konussun banane de geç
diyecektim ama eşim yapma ne olur şimdi olayı büyütecekler dedi ailem le aralarında sorun olmasa tamam hiç mesele degil ama emri vakileri beni öldürecekKaynanana hazirligi sen yap, sende kutlayalim de.
diyecegim ama bu sene baktılar benim niyetim yok çagırmaya görümcemi ortaya sürdüler eşime desem yanlış anlayacakBiz bu yıl ben eşim ve oğlum kendi aramzda kutlucaz, başka bişey düşünmüyorum de ve bitsin. Hiç ötesini düşünme
benim ailem den korkumuz yok ama kayınvalidemlerden eşim çekiniyor olay çıkarırlar diyeYeminle evlilikten soğudum nedir bu ya, güzel güzel muhabbet etmek varken , huzur içinde doğum günü kutlamak varken... Ortada küçük bir çocuk var bari onun için bir araya gelince alttan alsalar nolur ya bir kerede büyükler kendi sorunlarını diilde, o minicik yavruyu düşünsünler offff ki offfff
haklısınız bende öyle planlıyordum amaAileler için değil çocuğunuz için kutlama yapıyorsunuz.Amaç oğlunuzu memnun etmek.
Evinizde ya da gidiyorsa kreşinde arkadaşlarıyla örümcek adam pastasıyla tek bir kutlama yapın.İsteyen gelir isteyen gelmez.
Konuşmuyorlarsa bu onların sorunu.Herkesi memnun edemezsiniz .
Siz oğlunuzu mutlu etmeyi düşünün onun doğum günü.
desem de ailemi evine kabul etmeyecektir eminimKoca kadinla ufak cocugun dogum gununun beraber kutlanmasi çok saçma yahu. Madem emrivaki yapilmis, siz de emrivaki yapin banannesinde kutlayalim diyin o zaman
öyle yapacagım ama nasıl geçen yıl çagırmadık kimseyi annemler 1 gün önce kendi evlerinde bizi çagırıp kutladılar ama kaynanamgil tam akşam vakti cümbür cemaat geldiller haber vermedenHaymeana bence sen esin ve oğlun kutlayin. Zaten zor zamanlardan geçtiniz. Herkese de böyle söyle umarım anlayışla karsilarlar
benim ailem den korkumuz yok ama kayınvalidemlerden eşim çekiniyor olay çıkarırlar diye
Bir anneannede bir babannede kutlayin ufak pasta alirsiniz. Cocuk kaç yasinda? Arkadaslarina da kendi evinizde ozenirsiniz öyle olmaz mi?desem de ailemi evine kabul etmeyecektir eminim
onlar istiyor ki benim ailem olmasın tek onlar olsunKayınvalideler ne istiyor hiç anlamıyorum amaç gelinim, oğlum ve çocukları mutlu olsun gerisi önemli diil demeleri gerekirken. ''Taht kavgalarına giriyor ana kraliçeler''.
3 yaşında ayrı ayrı yapacak hiç durumumu yok bu seneBir anneannede bir babannede kutlayin ufak pasta alirsiniz. Cocuk kaç yasinda? Arkadaslarina da kendi evinizde ozenirsiniz öyle olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?