oglum için dogum günü ....

Babaannede kutlamak neden olayın büyümesine sebep olacakmış ki.

Madem öyle düşündünü anne bu seferde sizde kutlayalım ben de mutlu olurum deyin. Hem kızı, hem torunu için bir şeyler yapsın ne var ki.

Büyütecek ne var?
Ha içleri fesatlikla doluysa sorun olur.
Sorun olacak diye de kendinizden taviz vermeyin.

Ya babaannede ya da üçünüz.
Gorumcenin evinde de olabilir madem onun da dogum günü kendi ve yegeni için hazırlık yapsın o halde :)

Sizin net olmanız gerek başka çare yok.
Daha 1ay var ama şimdiden sürekli gündeme getiriyorlar geriyor lar insanı eşim tamam anne bakarız hele ogün gelsin diyor ama yok illa laf edecek

Benim planım ogluma istediği pastayı alıp evde eşim ve oglumla kutlamadıktı ama hemen olaya dahil oldular

Yanlış anlamışım kusura bakma,çok alakasız olmuş böyleyse,koca kadın ve çocuk...Ayy ne gereksiz aile
Aynen 24 yaşında ve yeni evli geçen yıl davetsiz geldiler ilk yıl da aynı şekilde bu yıl baktılar ben ve eşim razı degiliz bu yolu buldu kaynana

Iyi de damada sormuşlar mı ona da emrivaki yapacaklar bence

Görümcenin doğumgününü Kv de de kutlayın çocuğunkini de arkadaşları ile

Söyleyin Kv ye ben ikrama yardım ederim sende olsun daha iyi deyin

Çocuğa da apartmandakilerle kutluyoruz deyin olsun bitsin

Cevap vermeyip içine atıp kendini geriyorsun ama görümcen eşimle geçireceğim bile diyebilir bence

Iyi de damada sormuşlar mı ona da emrivaki yapacaklar bence

Görümcenin doğumgününü Kv de de kutlayın çocuğunkini de arkadaşları ile

Söyleyin Kv ye ben ikrama yardım ederim sende olsun daha iyi deyin

Çocuğa da apartmandakilerle kutluyoruz deyin olsun bitsin

Cevap vermeyip içine atıp kendini geriyorsun ama görümcen eşimle geçireceğim bile diyebilir bence
Keşke dese :) kapak olur

Kendi evinizde örümcek adamli pasta ile sadece arkadaslarinizla kutlama yapın. .kendi aranızda kutlayacaginiza çocuğunuz mutlu olsun. Ailelere de dersiniz arkadaşları ile kutladik diye. İsteyen de kendi pasta alır kutlar anneanne yada babanne ..

Kendi evinizde örümcek adamli pasta ile sadece arkadaslarinizla kutlama yapın. .kendi aranızda kutlayacaginiza çocuğunuz mutlu olsun. Ailelere de dersiniz arkadaşları ile kutladik diye. İsteyen de kendi pasta alır kutlar anneanne yada babanne ..
Em dogrusu bu galiba ama kaynanamgil gecen yıl baskın yapar gibi geldiler

Çocuğunun doğum gününü kendi arkadaşlarıyla kutlayacağını söyle. O küser, o laf eder diye kendi çocuğunun güzel gününü kaçıracaksın.

Eşinin ailesine 'sadece kendi arkadaşları olacak' deyiver. Dolayısıyla onlar kuzenleri oluyor. Eşin de bu seferlik anasını değil de kendi çocuğunu ön planda tutsun.

Ayrıca dikkat et de bu hala ile birlikte doğumgünü kutlama işi aile geleneği haline gelmesin. O potansiyel var o ailede ve eşinde.

Walla eğer kaçışın yoksa ki yok görünüyor, al bi pasta bi kaç ikramlık yap( kaynanandanda iste bi çeşitte sen yap diye) kutla onlarla

Sonrada oğlunun istediği pastayı yaptır ailenle ve arkadaşları olan yeğenleriyle kutla:KK53::KK53::KK53:

Ben olsam başka çarem yoksa böle yapardım sanırım :cool:

halasiylami beraber kutlaniyor?? 24 yasinda?
ilk hala oglu zannettim sonra algiladim.
baya sacma olmus bence, koca kadin kucucuk cocuk neyi beraber kutlayacaksinzi tam olarak.
biz ogluma evde kendi aramizda kutlamak istiyoruz diyin bence, en kisa yol.

halasiylami beraber kutlaniyor?? 24 yasinda?
ilk hala oglu zannettim sonra algiladim.
baya sacma olmus bence, koca kadin kucucuk cocuk neyi beraber kutlayacaksinzi tam olarak.
biz ogluma evde kendi aramizda kutlamak istiyoruz diyin bence, en kisa yol.
görümcemin böyle bir talebi olmadı hepsi hepsi kaynana dan kaynaklı maalesef eşimde istemiyor hatta biz pasta almayalım madem istiyor lar onlar alsın pasta yı gelsin dedi

Çocuğunun doğum gününü kendi arkadaşlarıyla kutlayacağını söyle. O küser, o laf eder diye kendi çocuğunun güzel gününü kaçıracaksın.

Eşinin ailesine 'sadece kendi arkadaşları olacak' deyiver. Dolayısıyla onlar kuzenleri oluyor. Eşin de bu seferlik anasını değil de kendi çocuğunu ön planda tutsun.

Ayrıca dikkat et de bu hala ile birlikte doğumgünü kutlama işi aile geleneği haline gelmesin. O potansiyel var o ailede ve eşinde.
Kocam da şaşırdı artık

Acaba hiç lafını etmesem mi ki kocama

Kutlamaya gelince çok düşünceli kv,merak ettim hediye konusunda da o kadar ince mi düşünüyor.Çocuğun seveceği ,istediği birşey mi alıyor,uyduruktan bir hediye mi?:cool:Bu arada görümcenizle çocuğunuzun aynı gün doğması ne tesadüfmüş.:confused:.Ben bu sene kimseyi çağırmadan aile arasında kutladık,çok rahat oldu,ne yorgunluk ,ne sıkıntı.:KK69:

Ay görümcemle oğlum arasında birgün var deyince kaynananla beraber doğum yaptınız sanmıştım :D
Meğer görümce 24 yaşındaymış , ufak çocukla ne alaka yani. Ayrı kutlasın kocasıyla
Sende bence eşini ve oğlunu al dışarda kutla
Ben 1 yaş partisini bile yoğun istek üzerine yaptım yoksa yapmayacaktım, bi daha da yapmayı düşünmüyorum.
Oğlun büyük sanırım senin, evde yap arkadaşlarını çağır. Aileleri çağırma
Anneanne - babaanne çok hevesleri varsa kendi evlerinde düzenlesinler birer parti

eşinize de kv.nize de
halasının ilk evladı özenerek birşeyler yapmak ister emrivaki yapmayalım ben istemiyorum deyin...
hele birde ilk doğumgünüyse diğer çocuğun ilk doğum günü hevesi falan vardır... karıştırmayın beni kadına da emrivaki yapmayın deyin... onu düşündüğünüzü ima edin...

bu bir dert degil lakin eşimin ailesiyle benim ailem görüşmüyor
bu sebebten geçen 2 dogum gününde de ayrı iki kutlama ve pasta aldık
parasında degilim ama huzursuz oluyorum
sırf bu sebepten bu sene küçük bi pasta alıp üçümüz kutlayalım diye düşünürken
eşimin ailesi halasıyla beraner kutlayalım dediler sizin evde (görümcem ve oglum arasında 1 gün var ) hadi dedim sorun degil ama
bu sefer benim ailemede ayrı bi kutlama yapmak gerekecek geçen yıl oglum küçüktü ve farkında degildi bu sene farkında herseyin
nasıl yaparda sıyrılırım bu işten bilmiyorum
eşime desem hemen yanlış anlayacak tır işte bacımdan dolayı istemiyorsun diye (görümcem 24 yaşında ve yeni evli )
mecbur hazırlık ve ikramlık yapılacak eltim sagolsun lafını eder böyle şeylerin
e yapsak ailem yapmasak eşim de bende rahatsız olacagız
bir araya gelin desek olmayacak
geçen yıl markette satılan pastalardan 2 ayrı alıp atlatmıştık ama
bu sene oglum örümcek adamlı pasta istiyor arkadasları da gelsin istiyor vs yaparım sorun bu degil beni geren eltimin yorumları kaynananın emri vakisi ve 2 ailenin arasındaki gerginlik ne yapsamda eşimi kırmadan bu olaydan kurtulsam
kendiniz kutlayın.bikaç arkadaşı da çağırın.
kimsenin kaprisini de çekip durmayın.
çok kutlama heveslisilerse kv ler alsın gelsin bi pasta bi akşam da beraber kutlarsınız.
aslında dışarıda bile yapabilirsiniz.çocuklar için minik bir organizasyon.

Birşey diyeyim S Sargoz sanırım ben oğlumun doğum günü var şu saate buyurun derdim. anneme de ayrı derim kv'mede !
Bir zahmet her iki taraf ve diğer gelecekler aralarındaki kırgınlığı dışarda bırakıp gelsinler evime, oğlumun doğum gününe
Ne o öyle her iki tarafta ayrı kutlama yahu ! buna can dayanmaz ekstra masraf ve temizlik of çok fena şimdiden düşüncesi bile kastı beni.İyi yaşları olsun yavrunuzun.....

Back
X