Doğuma Hazırlık oglum icin isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

anissina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
63
0
86
İstanbul
merhaba arkadaslar, 3 yasinda bir oglum var, kisa bir sure sonra ikincisi geliyor. ilk oglumun adi ulas ikinci icin ates nasil sizce? baska onerileriniz varsa paylasin lutfen.

Uras veya Aras ismide uyar Ula$'a diye düsünüyorumm

saglicakla gelsin bebi$in canim

Çocuguna ateş diye bi isim koyma bence. Çocuga koyulacak isim kadar taşıdıgı anlamda çok önemli..

çağdaş, savaş, barış

sonları uyuyor diye dedim ama insan ismine çekermiş barış ya da çağdaş daha iyi olabilir

ben isimlerin uyumlu olmasından çok anlamlarına önem verdiğim için ulaş - ateş kulağa hoş gelse de ateşi tercih etmezdim sanırım canım :S
insan ismiyle yaşıyor, isimler karakterimizi bile etkiliyor

madem insan ismini taşır umut diye tanıdığımı anlatıyım şimdi 8 yada 9 yaşında

amcamın torunu ismi umut çok zeki herşeyi çok çabuk anlıyor daha okula başlamadan etrafda ki çocukların nereye gittiğini sorup oklula yazmaya saymaya ddiincede okula başlamadan saymayı öğrenmek için kalem kağıt falan aldırmıştı ama paylaşım okula başlayıncaya kadar yoktu yeni yeni başladı bide kötü huy ailesine amcamlara kök söktürüyor valla bak yanımızda bak dışarı çıkmış peşinde koşturuyor herkesi çocukları dövüyor dışarıda ama okulda kuzuymuş hocaları bu çocuk mu bunları yapıyor diyormuş ama tam bir canavar ama çok zeki yha maaşşallah

merhaba arkadaslar, 3 yasinda bir oglum var, kisa bir sure sonra ikincisi geliyor. ilk oglumun adi ulas ikinci icin ates nasil sizce? baska onerileriniz varsa paylasin lutfen.

Ateş bence güzel bir isim. Ama sıradan gelebiliyor bazılarına. Rüzgar ve Doruk en sevdiğim erkek isimlerinden beğenirsen listene alabilirsin bence.:128:

arkadaslar yorumlar icin cok tesekkur ederim, ama hala isim bulamadim. Kerem ismini de dusunmeye basladik. yurt disindayiz bir de telaffuzu kolay olsun istiyoruz, baska akliniza gelen bir isim olursa paylasin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…