- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.230
- 113
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Tek kişi için minik bir indirim yapıyorlar ama yine 2 kişiye yakın bir fiyat çıkıyor. Atıyorum iki kişi gecelik 1000 liraysa tek kişi 925 lira gibi5 yıldızlı otellerde tek kişilik oda var mı bilmiyorum ama sanmıyorum yani siz çocuk küçük ücretsiz olduğu halde bile iki kişilik oda tutacaksınız 4 bin lirayada zor.
Daha küçük yıldızlı yerlere bakın bence.
Tek kişi için minik bir indirim yapıyorlar ama yine 2 kişiye yakın bir fiyat çıkıyor. Atıyorum iki kişi gecelik 1000 liraysa tek kişi 925 lira gibi
Bence de. Hatta eşten de 4 bin alsın mis gibi tatil yaparlar 8 bineİşte odaya zaten ödeyecek parayı eşinide götürsün bence çocuğa baktırsın tatil boyunca
Uhd otellerde istediğiniz zaman yiyip içebiliyorsunuz. Verdiğiniz parayla orantılı her şey.Şimdiden iyi tatiller ama kendinizi 5 yıldızlı otel diye şartlandırmayın. 5 yıldızlı otelin kullanmayacağınız birçok özelliği oluyor. Evliliğimin ilk yılları hep 5 yıldızlı otellerde tatil yaptım ama sonraki yıllar 3yıldızlı otelde bile çok keyiflizamna geçirdim. Hatta bu yıl direk havuzlu aqua parklı apartmı ayarlasak moduna geçtim. İstediğim saatte yemek içmek sürekli biryerlere yetişmek istemiyorum.
Otel önerisi veremeyeceğim, pek bilgim yokKonunun başlığını yazarken gelini ekarte edip oğluyla tatil yapmayı amaçlayan kayınvalide profili çağrıştı zihnimde ama bu defa saf dışı edilen cebinde akrep taşıyan koca olacak.
Ben atanmaya uğruna kaba etlerimden ter akıta akıta üst üste koyduğumda boyum kadar kitaplar devirip kpssye hazırladığım o buhranlı dönemde tek motivasyonum vardı atanınca beş yıldızlı güzel bir otelde tatil yapmak
Çocukluğumuzda magazin programları çok popülerdi. Tüplü televizyonumuzda dönemin manken ve şarkıcıların tatillerini izler magazincilerin selülitlere yaptığı zomlara bile özenirdik.
Atanmam ve evlenmem paralel oldu. Eşim de tatile para harcayacak biri değil ne balayına gittik ne de bir tatile bu 6 yıl zarfında.
Çocuğu, bütçeyi, darbeyi, koronayı, izni bahane edince bir tatil görmedi bu gözler.
Bu yıl tatil için para biriktirdim. Ona da söyledim ''Tamam gidelim öyleyse araştır rezervasyon yaptır iznim şu tarihte dedi.
Peki dedim. Ben bu tatili araştıracağım, rezervasyon yaptıracağım biriktirdiğim parayı ortaya koyacağım bavulunu da ben hazırlayacağım tabi ve zatı muhterem de teşrif buyuracaklar. Rüyasında görebilir.
Şimdi sizden 1 yetişkin 1 çocuk güzel bir tatil yapacağım otel önerisi rica ediyorum. Bütçe 4000
Ama gidip memnun kalayım ki ballandıra ballandıra anlatayım. Gittin de ne oldu bensiz kadın başına zorlanırsın paranla rezil oldun vs gibi kına yakmasına vesile olacak durumlar yaşamayalım.
Ultra lüks istemiyorum gerek de olmayacak çünkü çocuğumla imkanlardan çok da istifade edemem.4000 ballandıra ballandıra anlatılacak beş yıldızlı otel tatili için maalesef düşük bir bütçe bu sene için. Geçen hafta 2 kişi için 5 gün baktık 12-15 bin arası orta halli oteller.
Siz tatil sitelerine girin, bütçenize göre otel beğenin buraya yazın biz de biliyorsak yorum yapalım. Daha sağlıklı olur sanki. Çünkü vereceğimiz otel fiyatları bütçenize uymayacak muhtemelen.
Bu arada umarım tam istediğiniz gibi bir tatil yaparsınız.
Eşimi kıskandırmak değil amacım ama bu konuda bir çabası olmaması planıma dahil olmasını engelliyorOtel önerisi veremeyeceğim, pek bilgim yokLakin eşinizle olan düşünceniz beni şaşırttı.
Bunca zaman hayalini kurduğunuz tatili kendiniz için değil de, eşinizi kıskandırmak veya ona bir şeyler ıspatlamak için istiyorsunuz gibi
Yani gidip memnun kalmazsanız eşinize rezil mi olacaksınız
Bence rahat olun ve sadece kendi isteklerinize odaklanın. Sizinle gelmeyecekse, memnun kalmasanız bile çok güzeldi dersiniz, nereden bilecek ki
Not: Umarım çok güzel bir tatil geçirirsiniz.
Tam pansiyonda çocukla rezil olursunuz. Otel parası kadar ekstra parası ödersiniz çıkışta. Çocuk bu çünkü su isteyecek, meşrubat isteyecek, dondurma isteyecek. Her biri için normal fiyatın 10 katı yazılacak hesaba. ki tam pansiyon da bile dediğiniz fiyata zor.Ultra lüks istemiyorum gerek de olmayacak çünkü çocuğumla imkanlardan çok da istifade edemem.
Tam pansiyon yemeği iyi havuzu denizi iyi olacak bir yer yeterli.
Deneyimlerle tercih yapmanın daha iyi olacağını düşündüm.
Anı biriktirmek isteyen buna fırsat yaratır bakın ben yapıyorum mesela.Bence cocugunuz icin babasıda gelsin tatiller onlar icin hep ani
Illa.para ayirmak.istiyorsaniz kendi parani sen ver diyin madem
Bu gibi kalemler de önemli isteklerini kısıtlamam çünkü dikkat çektiğiniz için teşekkürlerTam pansiyonda çocukla rezil olursunuz. Otel parası kadar ekstra parası ödersiniz çıkışta. Çocuk bu çünkü su isteyecek, meşrubat isteyecek, dondurma isteyecek. Her biri için normal fiyatın 10 katı yazılacak hesaba. ki tam pansiyon da bile dediğiniz fiyata zor.
Kaç gün düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?