Oğlum ile Baş Başa Tatil

Bu gibi kalemler de önemli isteklerini kısıtlamam çünkü dikkat çektiğiniz için teşekkürler
4-5 gün daha fazlası zor olacaktır
Bütçeyi maksimum 5 bine kadar açabilirim
Herşey dahil bir otel bakın o yüzden. En azından otele verdiğiniz dışında bir şey çıkmaz cebinizden. Birde alkolsüz hd oteller var, çok azlar ama denk gelirse fiyatı daha uygun olabilir. Tek başınıza çocukla alkol almayacağınızı varsayıyorum.

Bodrum turgutreis tarafındaki oteller daha küçük ve nispeten uygun fiyatlı oluyor. Bir bakın isterseniz. Tek problem otellerle plaj arasından yürüyüş yolu geçiyor. Tamamen kapalı tesis değiller. O yüzden fiyatlar bir tık daha düşük.

Uhd otellerde istediğiniz zaman yiyip içebiliyorsunuz. Verdiğiniz parayla orantılı her şey.
Evet uhd dede kaldım hatta tercihimizi islami otellerden yana kullandığımız için ve bu sektör geçmiş yıllarda bu kadar yaygın olmadığı için inanılmaz fiyatlarla tatiller yaptık ama dediğim gibi o kadar özellikten faydalanmadığım için bana gereksiz geldi,daha düşük ücretlerlede tatillerdede sürekli yemek saati takip et vs daha çok stres oluyorum o yüzden herşey dahil vs tarzındaki oteller bana pek hitap etmiyor

Çocukla en rahat hd otel olur ama. Kadın zaten yanında çocukla ordan oraya gezemeyecek. En azından uzatır ayağını dinlenir.

Tek kişi günlüğü 1000 liraya gelecek düzgün bir otel yok diyorsunuz yani.
Alkol alırım oğlum uyuduktan sonra dozunda bir zararı olmaz.
Bu durumu araştırayım gerekirse bütçeyi arttırım

Tek kişi için minik bir indirim yapıyorlar ama yine 2 kişiye yakın bir fiyat çıkıyor. Atıyorum iki kişi gecelik 1000 liraysa tek kişi 925 lira gibi

Şimdi ets den daha önce gittiğimiz bir oteli denedim. 1 yetişkin 1 çocuk 7.024 tl
2 yetişkin 1 çocuk 7.024 tl
75 lirayı bile indirmiyor
İster 1 ister 2 kişi git odaya parayı alıyorlar.

Konu sahibesi sen eşinide götür ufak çocukla tek başına dinlenemezsin.

Tek kişi günlüğü 1000 liraya gelecek düzgün bir otel yok diyorsunuz yani.
Alkol alırım oğlum uyuduktan sonra dozunda bir zararı olmaz.
Bu durumu araştırayım gerekirse bütçeyi arttırım

Bunlar benim daha önce kaldığım oteller. Sizi tatmin edeceklerdir sanıyorum. Küçük oteller ama rahat edersiniz. En sonrakinin adı ve işletmecisi farklıydı ben kaldığımda, kalitesi şu an ne durumdadir bilemiyorum. Bir de tarih girmedim fiyatlar gerçeği yansıtmayabilir.

4 yıldız her şey dahillere bakın. Çocukla her şey dahil iyi olur. Biz Antalya'da 4 yıldız otellerde tatil yaptık, çok da memnun kaldık.

O minicik indirimi de kaldırmışlar yani. Yalnız tatil yapmayın diyolla.

Götürmeyeceğim izni yaz sonu o da faydalansın diye bekleyemem iki kişilik yatakta yanılırım daha iyi

Götürmeyeceğim izni yaz sonu o da faydalansın diye bekleyemem iki kişilik yatakta yanılırım daha iyi

Siz gıcık kapmışsınız adama
O zaman arkadaşların dediği gibi mutlaka herşey dahil bakın. Çocukla çok masraf çıkar çünkü diğer türlü.
Rus vatandaşı olaydınız 4 bine krallar gibi tatil yapardınız

Rezervasyonu yurt dışından yaptırmanın yollarını arıyorum

Antalya’da otel çalışanıyım. Oda+Kahvaltı Haziran fiyatımız 600 tl. Etkinlik olarak Sadece açık yüzme havuzu var.
4000 tl çok unutulmaz bir tatil yaşamak için az bir rakam. Herşey dahil baktım şu an bir otele kişi başı bin tl yazıyor.
Artan döviz kurları, yurtdışındaki pek çok destinasyonun uçuşları kapatması, kovid dolayısıyla yaşadığımız kapanmalar... sebebiyle çok zor bir kış geçirdik. Bu da haliyle sezon fiyatlarına yansıdı.
erken reservazyon yaptırsaydınız yine indirim yakalardınız ama son dakikaya kalmışsınız.

4 bine anca zaten güzel tatiller artık 40 bin :)

Tarih derslerini Rusların sıcak denizlere inme politikalarını dinleyerek geçirdik ama sonuç olarak inmişler

Doğru dürüst 5 yıldızlı oteller sezona göre geceliği 2bin-4 bin arası oluyor zaten. Sizi üzmek istemem ama ballandırarak anlatacak bir tatil için hillside, rixos diyeceğim onlar da bütçenizin çok üzerinde.
Oğlunuz kaç yasında? 4 gün dediğiniz 3 gece 4 gün mü yoksa 4 gece konaklama mı? 4 geceyse en azından 3 geceye düşürmeyi düşünür müsünüz? Ay olarak da temmuz ağustosu hiç düşünmeyin derim. Eylül 15 sonrası iyi. Veya şu an iyi (15 Haziran’a kadar Rusya ve İngiltere Türkiye’ye gidişi engellediği için çoğu otel 15 Haziran’a kadar fiyatı düşürdü) bir de Akdeniz mi Ege mi tercih edersiniz? Ege ne yazık ki daha pahalı

Neden bu kadar imkansız denmiş anlamadım:)
Her şey dahil otel seçeneği cok fazla.
Ünlülerin oteli olması gerekmiyor.
Bazen 5 yıldız olur ama eksikleri olur bazense 4 yıldızlı otelden cok kaliteli hizmet alırsınız.

Konaklama ücretlerinde tarihler çok önemli.
Agustos daha pahali misal.
Bir arkadaşım daha bu hafta 5 yıldızlı bir otelde ultra HD olarak 2600 e kaldı. Eşi ve 1 kızı ile.4 gece fiyati

https://royalatlantis.com.tr/resort

Otel adini da vereyim bari.
Dün biten tatili için ise yorumu şu:

Kızlar otelden ayrıldık bugün.otelin tek beğenmediğimiz şeyi yemekleri oldu.5 yıldızlı otele göre menüleri lezzetsizdi.Öyle yemek yiyen bir aile olmadığımız için çok sorun etmedik ama bi daha gelir miyim gelmem sırf bu yüzden de olsa yoksa denizi havuzu diğer şartları güzeldi.

Benim için de yemek cok önemli valla. :)
O sebepten tercihim olmaz.

Altinkum bungalov diye bir yer buldum gecen 5 yildiz değil ama yorumları cok iyi 7 gece 5 bin küsür fiyat çıkardılar. Her şey dahil.
Açıkçası odaları hoşuma gitmedi onun da..

Bir sene Balıkesir de elbis diye bir otele gittik. Tam pansiyon denize sıfır cok uygun fiyatliydi. 5 yildiz değil ama yemek lezzeti cok iyiydi misal. Ancak fiyatları yükselmiş artik.

Kısacası araştırın bulabilirsiniz.
Iyi tatiller dilerim.

Oğlunuzun yaşı küçük anlawigim kadarıyla. 7 12 yasa kadar ucretsiz oteller var. Mutlaka onlara bakin. Daha lüks bir otelde çocuğa para ödemeden haftalık 4000 e cok rahat bulursunuz. 4000 tl iki kisi yerine tek kişilik olunca cicek gibi bi tatil yaparsınız. Olumsuz bir şeyle karsilasirsaniz anlatmayin

Geçen sene 4 gün 5 yıldızlı deluxresort otelde 5 bine kaldık bz ya.. Konum önemli bodrum çeşme hayal bu paralara elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…