Oğlum ile Baş Başa Tatil

Geçen sene 4 gün 5 yıldızlı deluxresort otelde 5 bine kaldık bz ya.. Konum önemli bodrum çeşme hayal bu paralara elbette.
Bodrum ucuz ki. Boy boy çeşit çeşit her bütçeye uygun otel var bodrumda. Niye herkes pahalı diyor hiç anlamıyorum. Biz 2-2.5 saatte gidebildiğimiz için pandemi öncesi hafta sonu bile giderdik, bodrumda çok fazla otelde kaldım o yüzden. Türkbükü pahalıdır, kalitesi düşüktür,isim satar. turgutreis ucuzdur eh iştedir. Güvercinlikte bodrumun en güzel otelleri vardır ama pahalıdır mesela. Yalıçiftlik hem ucuz hem denizi güzel hem oteller güzeldir.

Bir de otelden ne beklediğine, ne istediğine bağlı. Ben güzel deniz ve güzel alkol istiyorum mesela. Bana adını sanını bilmediğim içkiyi, tadı kaçmış sifon birayı dayamasınlar, kusura bakmayın tekila veremiyoruz demesinler. Tatilden anladığım hayvan gibi içmek çünkü

Belirttiğiniz otel istediğim tarihler için 3200 civarı fiyat belirliyor gayet makul ama yemek konusunu göz ardı edemeyeceğim ben de.
Aslında çok olumsuz tablo çizildi yorumlarda ama isteğimi karşılayan pek çok otel buldum fiyat olarak da bütçeme uyuyor.

Bu arada bence bulunduğunuz lokasyon da önemli. Benim için mesela alanya, manavgat, side tercih edilecek yerler değil. İzmirden arabayla gitsem 10-12 saat, uçakla bile gitsem 6-7 saatim yolda geçer. Ankarada yaşasam sorun olmazdı mesela manavgatta bir otel tercih etmek. Buna da dikkat edin ki çocukla koca gününüz yolda geçmesin.

Vardır emin olun. Ama işte bir kaç eksiği olur.
Mesela ulaşımı biraz sıkıntı olur. Yol gitmek gerekir. Kiminin aktivite seçeneği azdır. Kiminin animasyonu gürültüsü rahatsiz edebilir. Kimi denize sıfır olmuyor ama çok yakın olup servisi oluyor her gün. Kiminin odası dar oluyor biraz eski kalıyor.
Kimi çok kalabalık olduğu için tercih edilmez gibi gibi..

Siz ne istiyorsunuz tam olarak bunlardan taviz vereceğiniz yön hangisi?

Ben yemekten taviz vermem ama odasi küçük olabilir misal.. ya da havuzu denizi guzel olsun taviz vermem ama aktivitesi, eğlencesi eksik olabilir ..

Bakin gecen hafta soyle bir otelden tam bütçenize uyan fiyat aldım mesela. 5 yıldızlı değil ama özellikleri guzel. Yorum okumadım sanirim. Alkolsuz olması benim için daha bile iyi. Kullanmadığım bir şeyin fiyat sisirmesi olmasın..
Sizde neler olmazsa olmaz düşünün.

Eklentiler

• Screenshot_20210612-164033_WhatsApp.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 126
İsmi neymiş ki otelin?

Bence çocukla the land of legends. Siz anlatmasanız bile dönüşte oğlunuz ballandıra ballandıra anlatır
Biz Land Of Legends’a İlk açıldığı sene günü birlik gittik. İnanılmaz eğlenceliydi. Yurtdışındaki six flags, universal...eğlence parklarına benziyor. Sonra Fettah Tamince’ye ben hızlı roller coster al dedim. Turizm fuarlarından biraz sohbetim var kendisiyle. Fotograf yollamıştım yurtdışında bindiklerimden. Ertesi sene getirmiş. Amerika’da roller coster olayı aşmış bir biçimde. Burgu yapanlar, baş aşağı gidenler.
çocuğum olsa benim de ilk götüreceğim yer Land Of Legends olurdu.

Marmaris siteler bolgesini tavsiye ederim. Gecen sene 4 gece kaldik ve tam 5 bin bile degildi. Bu sene ne kadardir bilemiyorum ama o bolge cok pahali degil.
Bizimki 4 yildizli oteldi. Konforu, temizligi, acik bufesi, denize sifir olmasiyla biz cok memnun kalmistik.
Hos ben cocuk sesi cok sevmedigim icin yetiskin otel sectik ama mevkide cocuklu gidilecek cok otel var.
Internet sitelerinden bir göz atmanizi tavsiye ederim.

Not ettim. Livaneli dediniz. Teşekkürler

Neden eşinizi de götürmüyorsunuz ya.
Ben de senelerdir tek başıma çalıştım, evin yükü hep omuzlarımda oldu.
Ama ne eşimi böyle bir şeyden mahrum etmek isterim ne de çocuklarımın gözünde "parayı annemiz kazanıyor, babamız işe yaramaz" profili çizmek isterim.
Babalarına böyle davranırsanız ergenlikte oğlunuzla başa çıkamadığınızda babalarını da takmamalarına neden olursunuz sanki.
Siz bilirsiniz elbette, ama eşinize de yazık

Böyle bir durum yok eşim de çalışıyor neden parayı ben kazanıyorum imajı çizeyim.
Oğlum henüz 4 yaşında babası da gözünde kahraman ben de bu algısını hep desteklerim.
Ama eşim parayı sakınır ben de harcama taraftarıyım ve bu şekilde kullanacağım.
Onu götürüp de modumu düşüremem çünkü kulp bulur. Böylesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…