- 8 Mart 2019
- 7.543
- 36.836
- 548
- 40
Verdiğiniz bilgi biraz yanlış olmuş, ab vatandaşları çalışma ve yaşama hakkına sahip, almanca bilmesine veya iş bulmasına gerek yok. Adres kaydını yaptırdıktan sonra legal olarak sıkıntı yaşamaz. Sonrasında vergi nosunu alması yeterlidir. Ayrıca elini sallasan türke çarptığımız almanyada pekala türk restoranlarında vs çalışabilir, devletin sağladığı almanca kurslarına giderek almancasını ilerletebilir.Avrupa vatandaşları vizesiz almanyaya gelebiliyor.almancalari varsa iş bulabilirlerse ikamet edebiliyorlar.kizda hiç almanca yok
Kız nikahlı degilse, dil bilmiyor ve çalışmıyorsa orda nasıl yaşıyor tam anlamadım prosedür nasıl işliyor ki ? Bide çok iyi araştırın bence ALLAH korusun dolandırıcı falan olmasın neler duyuyoruz
Öyle değil maalesef devletin kapısına gittik yardim için.Evet çalışma ve oturma izni var.Ama almanca arıyor işyerleri.Devlette Ab de den gelen kişilere hemen devlet desteğinde bulunmuyormusVerdiğiniz bilgi biraz yanlış olmuş, ab vatandaşları çalışma ve yaşama hakkına sahip, almanca bilmesine veya iş bulmasına gerek yok. Adres kaydını yaptırdıktan sonra legal olarak sıkıntı yaşamaz. Sonrasında vergi nosunu alması yeterlidir. Ayrıca elini sallasan türke çarptığımız almanyada pekala türk restoranlarında vs çalışabilir, devletin sağladığı almanca kurslarına giderek almancasını ilerletebilir.
Konunuzdaki diğer detaylara gelirsek, başkasının çocuğunu üstüne almak bulgaristanda bile neredeyse imkansız. İşin aslını öğrenmeden başınıza dert almayın.
Kız nikahlı değil oglum henüz ev açacak durumda degil
Ben Almanyada öğrenciydim , sonrasında stajyer mühendis olarak bulundum ama eğitim bursu dışındaki yardımları bilmiyorum. Fakat en basiti kuzenim, almanca bilmeden gitti ve araba fabrikasında işe başladı. Çokta imkansız değil iş bulma. Ücretsiz almanca kursu alan kişileride biliyorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. ❤Öyle değil maalesef devletin kapısına gittik yardim için.Evet çalışma ve oturma izni var.Ama almanca arıyor işyerleri.Devlette Ab de den gelen kişilere hemen devlet desteğinde bulunmuyormus
O zaman nereye gidecekki bu sorumlulugu alip almayacagini konusun oncelikleKız nikahlı değil oglum henüz ev açacak durumda degil
Adamın çocuk parası alabilmek için anneye ihtiyacı yok. Bu işte bir terslik var. İyice araştırın. Oğlunuz 22Mrb
Bizim durum çok karışık ve acil önerilere ihtiyacım var. Oglum geçenlerde bana gelip intten bir kızla tanıştığını ve onunla görüşmek istediğini anlattı.Bende sokaklarda tanımadığı bir insanla bulusmasın diye bize gelmesine izin verdim.Biz almanyada yaşayan bir aileyiz.Buarada oglum 22 kız ise 19.Neyse bu kız 10 gün önce geldi bize ve geldiğinde öğrendimki kız bulgaristanda yaşayan türklerden ,bu kız ailesi tarafından bir adama nikahsız veriliyor ve bu adamla almanyaya geliyor.Adamin bir çocuğu varmış ve bu çocuğu bu kızın üstüne kaydetmişler.Yani kız cocugun annesi görünüyor.Cocugu annesi terk etmiş ve adamda çocuk parası alabilmek için bu bizim kızın üstüne yapmış.Yani kız çocuklu görünüyor.Kiz bu adamdan şiddet görmeye de baslamis ve benim oglum çik gel demiş.Kiz şimdi bizde fakat almancası olmadığındadan iş bulma imkânı düşük ,iş olmadanda ikamet etmesi mümkün degil.Simdi dün geldi oglum bana ,kızla evlenmek istediğini söyledi.Hic tepki göstermedim eşimde göstermedi.Sadece daha çok erken olduğunu biraz daha beklemelerini söyledik.Kizi asla bırakmak ve geri göndermek istemiyor.Kizin birlikte olduğu adamda peşini aramıyor zaten.Kizin bize söylemesi adam kıza elini sürmemiş yani karı koca ilişkisi yaşamamışlar.Dogrumudur ben bilemem.Cikmaza girdim ,kizi geri göndermeye birşekilde ikna etsek, ki çok zor görünüyor ,oğlumu kaybetmekten kız giderse bunalıma girmesinden çok korkuyorum.Oglum çok duygusal ,dün babasının boynuna sarılıp beni ondan ayırmayın diye hüngür hüngür ağladı.Neyapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?