Oglum intten tanistigi kizi istiyor

selmam

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
34
20
288
İzmir
Mrb
Bizim durum çok karışık ve acil önerilere ihtiyacım var. Oglum geçenlerde bana gelip intten bir kızla tanıştığını ve onunla görüşmek istediğini anlattı.Bende sokaklarda tanımadığı bir insanla bulusmasın diye bize gelmesine izin verdim.Biz almanyada yaşayan bir aileyiz.Buarada oglum 22 kız ise 19.Neyse bu kız 10 gün önce geldi bize ve geldiğinde öğrendimki kız bulgaristanda yaşayan türklerden ,bu kız ailesi tarafından bir adama nikahsız veriliyor ve bu adamla almanyaya geliyor.Adamin bir çocuğu varmış ve bu çocuğu bu kızın üstüne kaydetmişler.Yani kız cocugun annesi görünüyor.Cocugu annesi terk etmiş ve adamda çocuk parası alabilmek için bu bizim kızın üstüne yapmış.Yani kız çocuklu görünüyor.Kiz bu adamdan şiddet görmeye de baslamis ve benim oglum çik gel demiş.Kiz şimdi bizde fakat almancası olmadığındadan iş bulma imkânı düşük ,iş olmadanda ikamet etmesi mümkün degil.Simdi dün geldi oglum bana ,kızla evlenmek istediğini söyledi.Hic tepki göstermedim eşimde göstermedi.Sadece daha çok erken olduğunu biraz daha beklemelerini söyledik.Kizi asla bırakmak ve geri göndermek istemiyor.Kizin birlikte olduğu adamda peşini aramıyor zaten.Kizin bize söylemesi adam kıza elini sürmemiş yani karı koca ilişkisi yaşamamışlar.Dogrumudur ben bilemem.Cikmaza girdim ,kizi geri göndermeye birşekilde ikna etsek, ki çok zor görünüyor ,oğlumu kaybetmekten kız giderse bunalıma girmesinden çok korkuyorum.Oglum çok duygusal ,dün babasının boynuna sarılıp beni ondan ayırmayın diye hüngür hüngür ağladı.Neyapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var

Normal bir durum degil. Oglunuz calisiyor mu? Kendi para kazaniyor mu? Evlenecek,ev acacak gucu var mi? Oturun konusun bunlari yapabilecek miymis? Kiz karikoca iliskisi yasamamis olsa da kagit uzerinde evli,gercek bir evlilik yasayabilmesi icin once bosanmasi lazim. Bu meseleler hallolmadan sizinle kalmasi mumkun olamaz. Bunlari anlatin oglunuza

Başınıza çok büyük işler açabilir yalnız bu olay. Bence kıza evet yardım edin ama evlenmeye yaşları çok küçük. Çok duygusal davranıyor oğlunuz belki bu çaresiz kimliğin altındaki kadınla ileride hiç anlaşamayacak mutlu olmayacak.
Öncelikle iş arayın ne olursa olsun sonra kalacak bir yer devletin sağladığı imkanlar vardır belki, kızın kendi ayakları üstünde durmasına yardımcı olun . Ama evlenmek olmaz müsade etmeyin şartlar normal değil. Zaman geçsin biraz herkesin hayatı otursun kişilikleri otursun tanısınlar biraz birbirlerini siz de kızı tanıyın. Yalan mı söylüyor doğru mu bilemeyiz

Bir uzmandan yardım alsanız?
Oğlunuz size ilk söylediğinde sakin kalabilmeniz takdire şayan
inş herkes adına en hayrlı olan Sonuca ulaşırsınız

Benim bir tanıdığım var. Onlarda benzer bir durum içindeler. Ilk yanlış kızı eve almak olmuş. Oğlunuz kızın çocuğu olmadığını nerden biliyor? Emin mi? Ve daha 20 yaşında. Daha kendi ayakların üzerinde duramazken ne evlenmesi. Bence siz bunun arkasını araştırmadan dikkat edin oğlunuz gidip gizlice evlenmesin onunla

Yaşlar cok kücük, eğitim de yok. Durum üzücü. Oğlunuz için destek alın lütfen baska çare yok

Kızın annesi babası, kimi kimsesi hiç mi bir akrabası yok....
Onlardan biriyle konussaniz.
Bir anne olarak sizi anlıyorum, durumunuz zor..
Allah yardımcınız olsun.

Bulgaristan deyince aklıma dolandırıcı kadınlar geldi direkt. Bu işte bir iş var oğlunuz aptal olmasın kendine gelsin.
Aynısını ben yazacaktım sen yazmışsın arkadaşım .
Nedense bana biraz alengirli ve öyle zor durumda kalmış bir ‘kız’ hikayesi gelmedi bu olay . Bulgaristan ab olduğu için evet serbest dolaşım hakkı var ama öyle kolay değil elin çocuğunu kendi üstüne kaydettirmek . Almanya’da yaşıyorum ve Doğum yaptım 1500 tane kağıdı küreği var siz de burdaymışsınız sevgili konu sahibi bence bi araştırın . Tabii oğlunuza ılımlı yaklaşın orası ayrı ama işin peşini bırakmayın bence .

Kız nikahlı degilse, dil bilmiyor ve çalışmıyorsa orda nasıl yaşıyor tam anlamadım prosedür nasıl işliyor ki ? Bide çok iyi araştırın bence ALLAH korusun dolandırıcı falan olmasın neler duyuyoruz
Avrupa vatandaşları vizesiz almanyaya gelebiliyor.almancalari varsa iş bulabilirlerse ikamet edebiliyorlar.kizda hiç almanca yok

Back
X