Durum öyle gösteriyor ama bu çok fena bi şey değil mi? Hiç mi aklına gelmez çocuğun kafası karışır diye .özellikle öğretmiş olabilir mi?
yani çocuk annesinin kim olduğunu biliyor. hep de 26 aylık kalmayacak sonuçta.
Asla korkmam çocuklarım söz konusu ise ama öyle fesat ki benim yanımda ben babaanneyim diyor. Sözde uyarıyor ama durum ortada yani.Duzelır bu durum korkmayın. Kaynananız söyletmis belli ki, kadını arayın bence.
Bi daha böyle bisey gorursem göndermem size dıyın.
Dıyın Allah askına korkmayın su, evladınıza annen benim diyebilen kotu ve cahil insanlardan
Durum öyle gösteriyor ama bu çok fena bi şey değil mi? Hiç mi aklına gelmez çocuğun kafası karışır diye .
banada öyle geldi önceki gidişlerinizde de gizli saklı öğretti mi acaba diyeDurum öyle gösteriyor ama bu çok fena bi şey değil mi? Hiç mi aklına gelmez çocuğun kafası karışır diye .
biraz abartmamış mısınız? sanki kadın küfür öğretmiş gibi.ilk defa 2 defa 1 er saatliğine babası ve kardeşiyle kaynanamın yanında durdular hiç te zaruri olmayan bi nedenden dolayı ah öyle pişmanım ki
Anlamadım ki. Deneyim mi acaba ben neden dedirttiremiyorumAllah Allah ne ilginç
26 aylık daha 2 yaşını bile yeni geçmiş çocuk nasıl hemen ikna oldu ki acaba
Bana da artık ismimle hitap ediyor buna takılıyorum. tüm annelere anne dese bizden duyuyor derim ama Anaanne diyebiliyor çünkü hep öyle söyledik.benim oglum da anneme donem donem anne diyor anneannesi oldugunu bildigi ve soyleyebildigi halde. bence takilacak bir durum yok.
Abartmadım aslında sadece çocuğumun doğru olarak bana anne demesini ve başına gelen varsa nasıl düzelttiklerini öğrenmek istiyorumbiraz abartmamış mısınız? sanki kadın küfür öğretmiş gibi.
olabiliyor böyle durumlar ben de küçükken babaanneme anne, anneme yenge diyormuşum.
aklım biraz erince düzeltmişim.
kafası karışmaz merak etmeyin.
Kalp kalbe karşı, aynı şeyi düşünmüşüzEvet uzucu ama unutma o daha cok kucuk. Kim anne kim babaanne cok iyi biliyor aslinda. Ama iki saatin icinde bunu ogretmis olmalari mumkun gelmedi bana. Acaba babasi ona anne dedigi icin taklit ediyor olabilir mi? Sana da adinla seslendigi icin o da aynisini yapiyordur. Benim oglum da bana babasi adımla seslenince o da tekrar ediyor hemen cunku. Bir de ilk anne falan demeye basladiginda o da karistirirdi. Sonra sonra duzeldi. Simdi kim kimdir cok iyi biliyor. Babaanne zor telaffuz edildigi icin kisaca anne diyor da olabilir.
Siz de uyarin direkt kayinvaldenin yaninda. Hayir oglum o babanin annesi senin annen benim sen benim karnimdan ciktin o babaanne anne benim ben ben dohe soyleyin gozune baka baka. Daha once de boyle hikayeler anlatiyordu diyorsun demek ki boyle aptal bi zevk aliyorAsla korkmam çocuklarım söz konusu ise ama öyle fesat ki benim yanımda ben babaanneyim diyor. Sözde uyarıyor ama durum ortada yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?