Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günah almayın belki cocuk babaane demeye çalışırken diyemiyodur anne kolayına geliyodur.Benim oğlumda 28 aylık nerdeyse 8 aydır anneanne diyor ama babaane demek zor geliyor bazen anneanne bazen baba bazen anne hatta bazen de annebaba diyorMerhabalar
Oğlum 26 aylık artık birçok kelimeyi söylüyor herkesin ismini ya da sıfatını ayırt ediyor hatta kardeşinin ve kendisinin eşyalarını bile ayırt edebiliyordu. Geçen haftalarda ilk defa 2 defa 1 er saatliğine babası ve kardeşiyle kaynanamın yanında durdular hiç te zaruri olmayan bi nedenden dolayı ah öyle pişmanım ki . O günden beri oğlum bana adımla kaynanama da anne diye sesleniyor. Evlerimiz ayrı haftada 1 2 görüşüyoruz sabit bir şey yok istersek gidiyoruz . Daha önce kendi yeğenleriyle ilgili böyle şeyler anlattığı çok oldu . Bu çocuk 2 saatte nasıl kabul etti bu kavram değişikliğini anlamıyorum. İşin diğer tarafı da gerçekten evde bile bana adımla seslenirken telefonda bile ona anne demesine çok üzülüyorum. Anne li şarkılar söylüyorum hep annem diye sesleniyorum resimlerimizi gösteriyorum ama yok olmuyor. Var mı başına gelen nasıl düzelecek bu durum gerçekten çok üzülüyorum .
Ozellikle öğretmiştir sana bunu yapmaya utanmayan kadina bence rezil et bi kavga cikar papucun ucuz olmadigibi anlasin susup oturunca kendini yersinMerhabalar
Oğlum 26 aylık artık birçok kelimeyi söylüyor herkesin ismini ya da sıfatını ayırt ediyor hatta kardeşinin ve kendisinin eşyalarını bile ayırt edebiliyordu. Geçen haftalarda ilk defa 2 defa 1 er saatliğine babası ve kardeşiyle kaynanamın yanında durdular hiç te zaruri olmayan bi nedenden dolayı ah öyle pişmanım ki . O günden beri oğlum bana adımla kaynanama da anne diye sesleniyor. Evlerimiz ayrı haftada 1 2 görüşüyoruz sabit bir şey yok istersek gidiyoruz . Daha önce kendi yeğenleriyle ilgili böyle şeyler anlattığı çok oldu . Bu çocuk 2 saatte nasıl kabul etti bu kavram değişikliğini anlamıyorum. İşin diğer tarafı da gerçekten evde bile bana adımla seslenirken telefonda bile ona anne demesine çok üzülüyorum. Anne li şarkılar söylüyorum hep annem diye sesleniyorum resimlerimizi gösteriyorum ama yok olmuyor. Var mı başına gelen nasıl düzelecek bu durum gerçekten çok üzülüyorum .
Cazip geliyordur simdi farklı söylemek onaMerhabalar
Herkesin aile iliskileri farkli. Sizinki boyle demek ki. Ben babama ya da anneme adiyla seslensem terligi yerdim kafama heralde.27 yaşındayım anneme de babama da genelde ismi ile hitap ediyorum.
Evimizide bir kere bile sorun olmadı . Ne kadar önemsiz şeylere değer veriyorsunuz ya , ona desin ne olacak yani?
Insanlar unvanlara degil duygulara takılırsa daha derin ve güzel ilişkiler kurulur diye düşünüyorum.Herkesin aile iliskileri farkli. Sizinki boyle demek ki. Ben babama ya da anneme adiyla seslensem terligi yerdim kafama heralde.Anne ve baba sonucta onlar. Adiyla seslenilir mi? Benim dogurdugum bana niye adimla seslensin yahu? Annesiyim ben onun. Arkadasim mi da o bana adimla seslensin?
Bakin bizim aile iliskilerimizde de bu boyledir. Abla abi anne baba vardir. Isim yoktur. Herkes de farkli. Yani herkes icin onemsiz degil bu durum.![]()
Iste bana gore de o duygu anne baba diyerek olusuyor. Yani anneme ayse babama ali dersem bende o duygu olusmaz. Annem babamda da olusmaz his falan.Insanlar unvanlara degil duygulara takılırsa daha derin ve güzel ilişkiler kurulur diye düşünüyorum.
Babalık isim degil bir histir bence . O yüzden çocuğum bana anne demiş dememiş zerre umrumda olacak bir konu değil .
Ne istiyorsa onu soylesin.
Ne gerek var bu kadar nefrete terslemeye. Onun annecim demesiyle annesi olacak hali yok. Sizsiniz çocuğun annesi çocuklar zaten bunu doğar doğmaz öğreniyorlar. Yani ne bileyim bu görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış gibi oluyor.Bile isteye öğretmiş kesinlikle. Benim kaynanam da inadına inadına annecim annecim deyip duruyo.
Anne deme babannecim ya da söyletmek istediğin sıfatı söyle çocuğa eğer sana anne derse unutana kadar göstermem dedim. O an babannecim dedi peşinden yine annecim annecim.
Eşime de söyledim çok sinir oluyorum söyle annene söylemesin diye ama diyemedi tabi. Şimdi bu konuyu okuyunca iyice delirdim bidaha annecim derse fena bozacam kadını iyice bilendim