- 4 Temmuz 2022
- 426
- 625
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tombulkedi
-
Siz iyi misiniz? Beş yaşında çocuk onun zarar göreceğini anlamayabilir. Çocuğu neden aglatiyorsunuz, cezalar veriyorsunuz. Güzelce anlatamıyor musunuz?Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm)
Alçak falan değil standart balkon. Kedi atladığından beri balkona çıkmıyor. Kucaklayıp götürmüş atmışMal mısınız acaba? 5 yaşındaki çocuk korumasız balkona nasıl tek başına çıkıyor. 5 yaşındaki çocuğun kediyi kaldırıp atabilmesi demek balkon demiri/duvarı alçak demektir. Evde kediniz var bir de normal bir şey gibi önceden atladığını söylüyorsunuz balkonda neden koruma yok file yok?
Daha önce bin kere güzelce bu konuyu anlatmıştım oysa ki....Siz iyi misiniz? Beş yaşında çocuk onun zarar göreceğini anlamayabilir. Çocuğu neden aglatiyorsunuz, cezalar veriyorsunuz. Güzelce anlatamıyor musunuz?
Hayvanı bi veterinere götürüp gösterin iç kanama kırık çıkık olmasın.Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm)
Çocuğu evden atsın o zaman. Beş yaşındaki çocuğu savunduğumuz için özür dileyelim biz de.Ya halen çocuğu savunanlar var çocuklar çok acımasızlar kiskanmıştir belki de
"Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi."Daha önce bin kere güzelce bu konuyu anlatmıştım oysa ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?