Oğlum kedimizi balkondan attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru, benim dayılarımdan biri m*nyak bildigin. Küçükken 6-7 yaşlarında köyde kedileri toplayıp patilerini sobaya basarmış, buzdolabına kedileri kuşları kapatırmış . Hala da gülerek anlatır eğlencelerini, bir tahtası eksik derim ben ondan bahsederken. Görüşmem de zaten

5 yaşındaki çocuk yalnız balkona çıkıp kendi de düşebilirdi.
Balkonda file olması gerekiyor kediye bakamıyorsanız sahiplendirin yazık hayvana.
Benim kardeşim 10 yaşına gelene kadar neredeyse annem balkon kapı kulplarını pencere açılma kulplarını sökmüştü Allah korusun bir şey olur diye.Sizde bu ne rahatlık

Allah'ın cezası ne demek ya. Yavrunuz o sizin

Niye? Hayvanınki can değil mi? Çocuğun ne gibi üstünlüğü var?

çocuk büyük ihtimalle kıskançlıktan kediye zarar vermek istedi. ona daha fazla ilgi gösterin. çocuklar da kötü kalpli olabiliyor özellikle aile bireylerinden şiddet ya da hakarete düzenli olarak mağruz kalanlar. ilerde sevgisiz ve acımasız bir çocuk olmasını istemiyorsanız önce kendinize çekidüzen verin sonra da balkonunuza kedi filesi tarzı koruma yöntemleri taktırın

Eeee çocuk bu kafası basmamıştır. Ayrıca kediyi atlarken gördüm ee ben de atlattım demiş yani çocuğun kötülük yapma amacı yokmuş ki

Acaip olan taraf sizsiniz, evde evcil hayvan var çocuk var ama balkondan uçan uçana ... ya çocuğu ve kediyi denetimsiz dışarı çıkarmicaksınız, ya da balkon duvarını yükselteceksiniz. BU arada çocuk ben de uçucam diye kendini de atabilirdi fakrında mısınız?

Evet tabii önlem almaları gerekirdi. Çocuk “çimene” düştü değil, zaten daha önce düştü diye düşünüyor

Belkide bu sefer onu nasil yaptigini görmek istedi. Sans eseri kendi de atlayabilecegini düsünmedi. Her yaz kac cocuk balkonlardan veya camlardan düsüyor. Allah esirgesin

Bu nasıl bir canilik ya
Allah'ım o hayvanlara özellikle köpeklere öyle bir güç vermiş ki, ona taş atana dönüp bir ısırsa parçalar öldürür onu. Ama hayvan kendi gücünü bildiği halde öyle yapmıyor. İnsanın canı can da hayvanın canı patlıcan mı hiç anlamıyorum. Benim için ikisi de eşit.

Balkonunuzda file olmalıydı hem çocuk hem kedi için. Çocuk size açıklamış, küçük bir çocuğun gözünden bakınca mantıklı bir sebep, kötülüğüne yapmadığı belli. Neden sonuç ilişkisini düzgün kuramamış. Evinizde bir hayvan beslemek istiyorsanız ve bir çocuğunuz varsa ona göre önlem alacaksınız. Çocuğun hala hayvana zarar verme eğilimi varsa, hayvanı sahiplendireceksiniz. Böyle bir ortamda kalmak o hayvana haksızlık çünkü. Ki kediler hafiftir ve düşme anında vücutlarını çok güzel ayarlarlar, balkonun yüksekliğine göre az hasarla kurtulmuş olması mümkün, ya o balkondan vücut kütlesi fazla olan çocuğunuz atlasaydı ? Kediye ayrı üzüldüm çocuğa ayrı. Çocuğunuzla alakalı konuşma ve davranış biçiminiz üzerine bir daha düşünün lütfen. Kelimeler çok güçlüdür, Allah korusun.

Ya kediyi başkasına sahiplendirin ya da balkona koruma falan taktırın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya çocuk yapabilir güvenmemelisiniz kötü kalp iyi kalp nereden bilsin

Çok abartı geldi yazdıklarınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…