- 14 Ağustos 2018
- 21.136
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.018
- 598
- Konu Sahibi Tombulkedi
-
Doğru, benim dayılarımdan biri m*nyak bildigin. Küçükken 6-7 yaşlarında köyde kedileri toplayıp patilerini sobaya basarmış, buzdolabına kedileri kuşları kapatırmış . Hala da gülerek anlatır eğlencelerini, bir tahtası eksik derim ben ondan bahsederken. Görüşmem de zatenAllah aşkına o balkona bir file yaptıramadınız mı acaba?? Hani bu kadar hayvan seviyorsunuz ya! İç kanama geçirir anlamazsınız lütfen onu veterinere götürün.
Çocuğunuzu da bir pedagoga götürün, bugün kediyi atan yarın kendini de atabilir. Ayrıca o çocuk cam açık bir şekilde balkona neden ulaşabiliyor? Olan kediye olmuş cidden.
Ayrıca çocuklar gayet kötü kalpli olabiliyor. Kaç tane sokak köpeğine taş atan çocuk gördüm bir bilseniz...
pardon, onu eklemeyi unutmuşum. anne de alsın çocuğu atsın balkondanOff Allah aşkına dramatize etmeden çözüm sunun bir kere de.
Allah'ın cezası ne demek ya. Yavrunuz o sizinAllah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm)
Hayvanları da cocukları da çok severim ama çocuk mu hayvan mı dendiğinde kesinlikle çocuk önde gelir
Çocuğunuzun neden bu kadar kötü kalpli olduğunu sorguluyorsunuz ya muhtemelen kedisine "yavrumm" diyen oğluna da "Allahın cezası" diyen bir annesi olduğu için bu kadar kötü kalpli (!) olmuştur.
Lütfen o çocuğu da kediyi de sizden daha iyi bakacak birine emanet edip acilen bir psikologa gidin
Acımasız olabiliyorlar. Her çocuk öyle değil eksik yazmışımYa halen çocuğu savunanlar var çocuklar çok acımasızlar kiskanmıştir belki de
pardon, onu eklemeyi unutmuşum. anne de alsın çocuğu atsın balkondan
Evet tabii önlem almaları gerekirdi. Çocuk “çimene” düştü değil, zaten daha önce düştü diye düşünüyorAma hayvan daha önce de düsmüsse ondan sonra yetsikinler yine önlem almamis demek ki. Düsen cocuk da olabilirdi
eyvallahEgzajere edin edin size de bu yakışır.
Evet tabii önlem almaları gerekirdi. Çocuk “çimene” düştü değil, zaten daha önce düştü diye düşünüyor
Bu nasıl bir canilik yaDoğru, benim dayılarımdan biri m*nyak bildigin. Küçükken 6-7 yaşlarında köyde kedileri toplayıp patilerini sobaya basarmış, buzdolabına kedileri kuşları kapatırmış . Hala da gülerek anlatır eğlencelerini, bir tahtası eksik derim ben ondan bahsederken. Görüşmem de zaten
Ya kediyi başkasına sahiplendirin ya da balkona koruma falan taktırın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya çocuk yapabilir güvenmemelisiniz kötü kalp iyi kalp nereden bilsinAllah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm)
Çok abartı geldi yazdıklarınız.Allahin cezasi tombulkedi, daha evladina şefkatle yaklaşmak nedir bilmezken burada kediye merhamet şovu yapıyor. bu kadın nasıl bu kadar kötü kalpli olup da utanmadan bir de gelip burada çocuğuna iğrenç sözler sarf ederek konu açabildi anlamıyorum? hiç bir haklı gerekçesi var mı? insanlar nasıl böyle arsiz inanamiyorum ya
zavallı çocuk. şimdi kalbi kırık, annesi krizi yonetemedigi için kediye karşı daha da kıskanç ve öfkeli, bir o kadar yalnız. ayakları yürüyor ama kalbi aksak. muhtemelen annesi daha önceki uyarmalarinda da bu kuzunun kalbini toprağa çalmıştı ama bu sefer betona çarptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?