- Konu Sahibi Tombulkedi
-
Alçak falan değil standart balkon. Kedi atladığından beri balkona çıkmıyor. Kucaklayıp götürmüş atmış
Ne çocuğa davranmayı biliyorsunuz ne de kediye bakmayı. Bir de çocuğu dövdüm diyorsunuz çok doğru gibi. Kediyi sahiplendirin çocuğunuzu dövmeyi ve hakaret etmeyi de bırakınAllah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm)
Evden atmasın tabii ki o kadar değil ama çocukların çok acımasız olabildiği de bir gerçek. Yani doğan kardeşini atıp öldüren bir çocuk vardıÇocuğu evden atsın o zaman. Beş yaşındaki çocuğu savunduğumuz için özür dileyelim biz de.
Ya halen çocuğu savunanlar var çocuklar çok acımasızlar kiskanmıştir belki de
Hayvanları da cocukları da çok severim ama çocuk mu hayvan mı dendiğinde kesinlikle çocuk önde gelirAllah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm)
Allahin cezasi tombulkedi, daha evladina şefkatle yaklaşmak nedir bilmezken burada kediye merhamet şovu yapıyor. bu kadın nasıl bu kadar kötü kalpli olup da utanmadan bir de gelip burada çocuğuna iğrenç sözler sarf ederek konu açabildi anlamıyorum? hiç bir haklı gerekçesi var mı? insanlar nasıl böyle arsiz inanamiyorum ya
zavallı çocuk. şimdi kalbi kırık, annesi krizi yonetemedigi için kediye karşı daha da kıskanç ve öfkeli, bir o kadar yalnız. ayakları yürüyor ama kalbi aksak. muhtemelen annesi daha önceki uyarmalarinda da bu kuzunun kalbini toprağa çalmıştı ama bu sefer betona çarptı.
Açıkçası ben olsaydım ben de kızardım, çocuğumu haşlardım. Böyle bir şeye sinirlenmeyen anne olamaz herhalde, keşke öyle pamuk şeker kıvamında gezebilsek. Daha önce çimene düşmüş bir şey olmamış, çocuk bunu kodlamıştır başka türlüsünü akıl edememiştir nerden bilsin betonu… açıklayın, gösterin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?