- 14 Temmuz 2022
- 180
- 61
- 13
- 23
- Konu Sahibi Tombulkedi
-
Linçleyelim demiyorum ama mutlaka kötü niyetle yapmamıştır anlayışı sonra daha kötü sonuçlara yol açabilirÇocuğu savunanlar mı puahahajahahhajajaja küçücük bebeği linçleyecek değiliz herhalde. Koca adam değil.
Bir veterinerde şahit olduğum bir durum geldi aklıma. Bir anne yanında küçük kızıyla birlikte veterinerle konuşuyordu. Kedi sahiplenmek istiyorlar. Veteriner ben tavsiye etmiyorum. Çocuk 7 yaşına gelene kadar sahiplenmeyin çünkü farkında olmadan eziyet eder hayvana, yanlış tutar, canını yakar bilmez demişti.Çocuklarda 7 yaşına kadar vicdan merhamet gibi duygular gelişmez. Yaptığının sonuçlarının bile farkında değil. İyi misiniz? Kendi çocuğunuza Allah’ın cezası dediğinizin farkında mısınız? Kötü kalpli olan siz gibi duruyorsunuz daha çok.
Cezaya falan gerek yok. Yaptığının nelere mal olabileceğini anlatıp balkona file taktıracaksınız.
5 yaşındaki çocuğun kötü olduğunu söylüyor. Nasıl kötü zihniyet bunlar yaÇocuğu savunanlar mı puahahajahahhajajaja küçücük bebeği linçleyecek değiliz herhalde. Koca adam değil.
Kendi evladınıza Allahın cezası diyebilmekde çok can yakıcı bir durum....Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm)
5 yaşında ki yeğenim de köpeğimizi ıslatır mesela. Ben anlatırım rahatsız oluyor yapma etme diye ama o dönüp diyor ki serinlesin diye yapıyorum .
Oglunuz kotu kalpli, 2 cocukla 4 kedi (simdi 2 tane kaldi) ve 1 kopek buyuttum. Hicbirini asagi atmayi dusunmediler, aksine cama falan yaklasan olursa (ki tel var) onu ordan uzaklastirdilar. Cocugu pedagoga, kediyi de veterinere acil goturunAllah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm)
Çocuğu da sahiplendirsinNe çocuğa davranmayı biliyorsunuz ne de kediye bakmayı. Bir de çocuğu dövdüm diyorsunuz çok doğru gibi. Kediyi sahiplendirin çocuğunuzu dövmeyi ve hakaret etmeyi de bırakın
Bir veterinerde şahit olduğum bir durum geldi aklıma. Bir anne yanında küçük kızıyla birlikte veterinerle konuşuyordu. Kedi sahiplenmek istiyorlar. Veteriner ben tavsiye etmiyorum. Çocuk 7 yaşına gelene kadar sahiplenmeyin çünkü farkında olmadan eziyet eder hayvana, yanlış tutar, canını yakar bilmez demişti.
çocuğun önüne TV aç, ne bulursa izlesin, youtube'da asla yaşına uygun olmayan içeriklere baksın. akşamları da kafa kesmeli filmlerde dizilerde anne babasina eslik etsin, hatta benzerlerini yapınca anasi babasi alkış tutsun kahraman vs diye. zaten dayak, hakaret, ihmal.. sonra çocuklar kötü kalpli. (konu sahibi için demiyorum. kötü diye lanse edilen çocuklar için diyorum)Aynı yaşta oğlum var ve çocuğa nasıl davranılması gerektiğini iyi biliyorum. 5 yaşındaki çocuğa kötü diyen bir zihniyet ile tartışacak bir şeyin yok bu saatten sonra
Henüz bir şey olmamış .muhtemelen iç kanama geçirmiştir.Bu konu çok tehlikeli bir konu lütfen dikkat edin .
Yine ki kediye bir şey olmamış.
Ölebilirdi de.
Cocuk yarin bir gün kendisi de atlamayı deneyebilir ne de olsa bir şey olmuyor diye.
Ürkütücü bir konu.
Kediye de çocuğa da bir şey olmasın.
Kediye gosterdiginiz sefkati ve sevgiyi oglunuza da gosterin hic bir sorun kalmaz.Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Siz kıskanan coçuklari ne yapıyorsunuz. ? Bu sorumluluk ve bilinç size annenizden doğar doğmaz mi verildi , yoksa sonradan mı öğrendiniz? Çocuk neyi biliyor da neyin acımasızlığını yapsın. Biz çocuklar yanında birini diğerinden çok bile sevmiyoruz ki aman birbirlerini kiskanmasinlar. İlerde anladıkları zaman zaten onlar da iyi bir birey olacaklar . Kıskançlık nedir şimdiden bu tarz duygulara düşmesinler diye. Bu tarz şeyleri ebeveynler öğretmez mi ? Anlatırsınız çocuk da alır. 1 de almaz 10 da almaz 100 de almaz ama 1000. Defa da alır . Hemen anlamadı diye o cocuk acımasız ve kotü mü ? O yüzden kötü kalpli olan da , acimasiz olan da siz ve sizin zihniyetiniz!Ya halen çocuğu savunanlar var çocuklar çok acımasızlar kiskanmıştir belki de
Allahin cezasi oglum mu dediniz? Hem de sadece 5 yasindaki birine?Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı.Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya
Evet öyle birşeyler söylemişti hatta göstererek böyle koluyla gövdesi arasına alır kedinin boynunu bu yaşlardaki cocuklar rahat taşımak için diye.Evet bu yaşlarda sıkıp boğabilirler de ya Allah korusun
Aklımdan geçen buydu ama konu sahibi belki tedavi olur da anneliği öğrenir diye yazmadımÇocuğu da sahiplendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?