Oğlum kovuldu

Kreş de staj yaptım çok arkadaşım hala çalışıyor normal kreş olsa kovulma durumu olmaz.
Bu konuda kreş değil yaz okulundan bahsediyoruz.
Orada belirli sayıda çocuk yaz için sosyalleşmesi, aktiviteler,etkinlik,gezi gibi faaliyetlere katiliyor.bildigim kadarı ile ücretsiz.tek bir hoca ile 10-15 çocuk birkaç saat beraber vakit geçiyor.
Ama yaptığı etik değil.
Ne yaramaz çocuklar var ama böyle yapılmaz.cocuklari daha çok etkiliyor.

Alt komşumun torunu.kinamak gibi olmasın ama ben hayatım da öyle çocuk görmedim.bir kez evine gelmislerdi.esim de evdeydi kovmasin evden diye çok uğraştım.bahsettihim çocuk şuan 6 yaşında hâlâ çok yaramaz.ve kreşler açıkken gidiyordu.o bile kovilmadiysa ileride kreşe gittiğinde çocuğunuz kovulmaz merak etmeyin.

O anneler nasıl yıpranıp çabalıyor,ordan oraya koşturuyor bilseler ah..Anlayışlı güzel insanlar iyi ki varlar.

İnşallah

Devlet okullrında bu kadar kolay mı ya cocugu okuldan atmak.
E ne bekliyorlar?3 yasında cocugun kenarda oturmasını mı?
Benim kızımda fazla hareketli,eylül icin kayıt yaptırdık özel bi krese .Müdüreye biz biraz hareketliyiz,yani fazlaca yorabiliriz sizi dedim.
İsimiz bu ,2 yasında cocugun da isi kosturmak siz takmayın kafanıza dedi kadın.
Sikayet ederdim ben olsam ögretmeni.

Israr etmişsiniz ama öğretmen kabul etmemiş
İyi ki de etmemiş
Sonra çocuğunuza baskı yapabilirdi. Özgüvenini zedeleyebilirdi.
O öğretmenden uzaklaşması daha hayırlı olmuş.
Her saat çığlık çığlığa ağlayan, asla tek bir etkinlik bile yaptırmayan, kendi yapmadığı gibi sınıftakilerde yapmasın isteyen çocuk oldu sınıfımda
Pdr bile çözümsüz kalmıştı.
Ama aklımıza kovmak gelmedi

Doktorun dediği raporu neden almadınız?
Şurup haricinde çocuğunuz için neler yapılabilir araştırdınız mı?
Oğlunuzun uyku saatiyle ilgili bir konu açmıştıniz, normale girdi mi onlar?
Hiperaktif çocuklara spor faaliyetleri iyi geliyor, belediyelerin kurslarına bakabilirsiniz. Oğlunuzla ilgili size düşen kısımları okuldan önce yapmanız gerekiyor.

Öğretmenin çocuğu istememe gibi bir hakkı yoktur diye düşünüyorum. İlk günden çocuğu istemeyen öğretmenden oğlunuzu hayır gelmez, oğlunuzu daha zarar verebilir tavırlarıyla. Yerinizde olsam şikayet ederdim.

Son düzenleme:
Devlet okulu demek de kural konulmamış, ilgilenilmemiş, ihmal edilmiş her çocuğu emanet edip eğitmesini beklemek anlamınada gelmiyor bence. Eğitimin yüzde doksanı ailede tamamlanıyor.
Anne üzerine düşeni yapmayıp sonrasında tüm yükü öğretmene yüklememeli bence. Ben veli olarak da çocuğumun sınıfında çocuğumun yanlış bir sekilde etkileneceği çocukları istemem açıkçası.

Bir sağlık probleminden kaynaklı ise her türlü kabülüm ama sırf aileninin bencilce çocuk sahibi olma güdüsünden kaynaklı bir problemse istemem yani. Hepimiz şapkamızı önümüze koyup hakkıyla yetiştirebilecek sayıda ve ortamda çocuk sahibi olmalıyız. Eminim çoğu insan çocuk sahibi olurken ayakkabı alırken harcadığı düşünme süresini harcamıyor. O kadar mutsuz ve eksik çocuk var ki günah değil mi onlara.

Benim kızım 23 aylık.
O alarmı görsün gider direk basar.
Pedagoji egitimi almadım ama bana normal geliyor
18 aydan beri koltuk tepelerinde gezinen,yemek yerken masaya cıkıp oturan bi kzıım var.
Yani ara ara su cocuga bi baktıralım dediğim oluyor.
Ama dru normal diyor.
Cocuklar ilk girdiği ortam falan demezler genelde.
Orda o düğmeyi gördü gider basar.

telafi programi icin olan oyun saatine mi gonderdin cocugu karpuz yoksa normal okula mi yazdirdin?

telafi icin gonderdiysen ogretmen hakli degilse sikayet edersin. ama yani kendin bile zor basa ciktigin cocugu sirf telafi var herkese acik diye okula gonderdiysen bence hatalisin.

Benim kardeşim de zamanında anaokulundan uzaklaştırma almıştı. Sonra orta okulda özel dersten kovuldu. Hoca ben bunla baş edemiyorum dedi. Ama benim kardeşimin ne kadar yaramaz olduğu çok anlatılır. Sonrasında Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden birinde okudu. Şimdi de yurtdışında çalışıyor. Yani düzelmesi için önlem alın ama bu kadar da kendinizi hırpalamayın.

Aynen r ile baslayan şurup . Günde birkere .maddi durumum malesef el vermiyor .kreşler çok pahalı .devlet okuluna yollayabilirim
Kreşten bahsetmiyorum,özel eğitimden bahsediyorum onlar daha da pahalı malesef ☹ şurup 25 mg mi günlük ? Ne zaman başladınız ?
Bizim 3 gün oldu ve bi nebze daha iyi sanki
Birebir eğitimle ve evde de belirli kurallarla bir süre sonra normale döner
Öğretmenlerin bana söylediği anne olarak kıyamadın ama tepene çıktı gerekirse bina inletsin ama yine senin koyduğun kurallar geçerli olsun...
seninki daha küçük
O yüzden söylüyorum ipleri tamamen onun eline verme
Ben sırf sussun diye hep pes etmiştim hic iyi olmadi yani...dışarda onu kimse idare etmez çünkü

Dedigim gibi 4 yaşa girdiğinde tekrar gidicem oraya .bı sorun olsun istemiyorum .tekrar böyle bişiyle karsilasirsam ozamn gereğini yaparım şimdi başka yerden eğitim görmesi için ugrasicam

Hayır vaktiyle uğraşın ki o zamana tekrar aynı sorunla karşılaşmayın. Şu an ki sorumlular bir kaç ay sonra bile orada olmayabilir ama başka yerde görev yaparken aynı sıkıntıyı yaşatabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…