- 18 Mart 2021
- 11.895
- 62.150
- 548
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
O anneler nasıl yıpranıp çabalıyor,ordan oraya koşturuyor bilseler ah..Anlayışlı güzel insanlar iyi ki varlar.bende bunları yazarken kendi okulumuzdan yola çıkarak söylüyorum. kesinlikle sizin gibi yıllarca güzellikle anacağım her birini.
herkesin çocuğu uslu akıllı olmak zorunda değil. kaldı ki herkes çocuğunun uslu olmasını ister ama olmuyor. beş parmağın beşi bir değil.
önemli olan krizi iyi yönetmek.
Kreş de staj yaptım çok arkadaşım hala çalışıyor normal kreş olsa kovulma durumu olmaz.
Bu konuda kreş değil yaz okulundan bahsediyoruz.
Orada belirli sayıda çocuk yaz için sosyalleşmesi, aktiviteler,etkinlik,gezi gibi faaliyetlere katiliyor.bildigim kadarı ile ücretsiz.tek bir hoca ile 10-15 çocuk birkaç saat beraber vakit geçiyor.
Ama yaptığı etik değil.
Ne yaramaz çocuklar var ama böyle yapılmaz.cocuklari daha çok etkiliyor.
Alt komşumun torunu.kinamak gibi olmasın ama ben hayatım da öyle çocuk görmedim.bir kez evine gelmislerdi.esim de evdeydi kovmasin evden diye çok uğraştım.bahsettihim çocuk şuan 6 yaşında hâlâ çok yaramaz.ve kreşler açıkken gidiyordu.o bile kovilmadiysa ileride kreşe gittiğinde çocuğunuz kovulmaz merak etmeyin.
Benim için sorun yok sadece sorunu etrafınızda aramayın gene onu yapıyorsunBibibella istisnasız her konumda sorun çıkarıyorsun böyle yapmaya devam edersen göz ardi edeceğim seni .
sayılarız az kalmış olsa da dünyayı ayakta tutan o iyi insanlarO anneler nasıl yıpranıp çabalıyor,ordan oraya koşturuyor bilseler ah..Anlayışlı güzel insanlar iyi ki varlar.
Devlet okullrında bu kadar kolay mı ya cocugu okuldan atmak.Kızlar dünden beri okadar üzgün okadar mutsuzum ki anlatamam. Oğlum 3 yaş 7 aylık . Anaokulunda yaz etkinliği başlamıştı.bende yazdırdım hemen sadece 1 gün daha doğrusu 3 saat orda kaldı.yavrum okadar sevinmiştiki o oyuncakların içinde .hatta ben onu almaya gittiğimde gülümseyerek hoşgeldin dedi bana .sonra olan oldu .öğretmen istemedi çocuğumu çok yaramazmis. Bende biliyorum yaramaz ama bı gundede çocuğun uyum sağlamasını bekleyemezsinizki ? Kosturuyormus okul icinde alarma falan basmış .nekadar dil doktuysem banamisin demedi .şuan anlatırken bile bogazim düğüm düğüm oluyor..oğlum o bı günde bile çok sevmisti orayı .aynı gün psikiyatri ye götürdum durumu anlattım oğlum bı günde kovuldu dedim doktorda şaşırdı güldü falan. Aktivite ve dikkat bozukluğu tanısı koydu ve şurup yazdi.benimle benzer durumu yaşayan varmı .şimdi benim oğlum böyle diye hiçbir yerde barinamayacmi
Sikayet etmicem zaten de ogretmende sanki biraz haksızlık yaptı bize ilk günden uyum sağlamasını beklemek çok saçma. Hiperaktif çocuk diye eğitim hakkında engellenmez şimdi .ben gerekirse disardada beklerdim ama öğretmenimiz uğraşmak istemedi sanırım busuru çözüm sundum ama kabul etmedi
Benim kızım 23 aylık.Doktoru vs bilemem ama öğretmen özetle baş edemiyorum demiş
İlk günden fazla hareketli bulmuş
Lakin koşturma vs neyse de 3 yaş 7 aylık çocuk ilk girdiği ortamda alarma vs neden basıyor
Çevrenizde büyük çocuklar mı var
Alarma basınca ne olacağını vs nasıl biliyor
Hiç mi kurala uymuyor
4 çocuk var araba oynanacaksa o gidip koşuyor mu konut alıyor mu yapma etme vs
Çok mu girişken, yoksa umursamaz mı yani sadece onun istediği olsun şeklinde mi hareket eder
Ben bu yaşımda ilk girdiğim benden başka tanımadığım 5 kişi olan ortamda bu kadar rahat olamam
Konuşmaya ilişkin notu şimdi gördüm
Zaten düzenli doktorunuz yok mu hemen psikiyatriste götürdüm şurup verdi yazmışsınız
Kreşten bahsetmiyorum,özel eğitimden bahsediyorum onlar daha da pahalı malesef ☹ şurup 25 mg mi günlük ? Ne zaman başladınız ?Aynen r ile baslayan şurup . Günde birkere .maddi durumum malesef el vermiyor .kreşler çok pahalı .devlet okuluna yollayabilirim
Dedigim gibi 4 yaşa girdiğinde tekrar gidicem oraya .bı sorun olsun istemiyorum .tekrar böyle bişiyle karsilasirsam ozamn gereğini yaparımşimdi başka yerden eğitim görmesi için ugrasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?