Oğlum olacakmış :/

Allah sağlıklı evlat versin.cinsiyeti önemli değil anne de geç...ayrıca şimdiden böyle sinir oluyorsan allah yardımcın olsun.daha bebek alışverıslerine karisacak.isimine karisacak.bebek dogacak yemesine icmesine karisacak.kilosuna karisacak.vücudundan gelen hormonlarin yönettigi sütüne azmis cokmus laf edecek.aylarca ayni babasina benziyo laflarina da hazir ol.çocuk 4-5yasina gelene kadar sabret.sonra rahat edersin

Ahahahahhahaah baya da varmış o zamana kadar cinnet geçirmiyim?
İsime,alışverişe valla hiç birşeye karışamaz çünkü zaten pek bişey de almicak :)
3 yıllık evliyim beni her gördüğünde "şunu alacaktım ama beğenmezsin diye vazgeçtim" der.
Benim ilk çocuğumun ismine gram sevmediğim kaynanamı karıştırmam

Zaten sinirlendiğim konu çok baskı yapması. Haklıysa da halkı bir tesadüf olmuş olur bişey bildiğinden de değil yani.
yani %50 şansı var sonuçta 10 tane seçeneğimiz yok ya erkek ya kız :)))
evet baskı insanı sinir ediyor oo bu daha hiçbişey çocuk doğunca gör sen eğer gerçekten baskıcı bir insansa. şimdiden önlemini al cinsiyeti neyse ne bu konuda konuşulmasını istemiyorum d ekestirip at ilerde sana daha fazla karışamasın. şu anda yaptığı şey ilerde yapacaklraının bir işareti.

canım cinsiyet tahmini çok yapılıyor hormonlardan dolayı biraz daha hassassın galiba
benim görümceminde kızı oldu biraz evli olduğu insan dar görüşlüydü problem etti
oda bana sürekli seninde kızın olacak diyordu
ama yazık bilmiyordu ki evlat evlattır
kızı erkeği olmaz
sağlıklı olsun yeter ki
ben cinsiyetini öğrendiğimde ona söylemedim bile üzülür diye
kv desen benimki de öyle diyorum ki hamilelik 40 hafta yani 10 ay
yok diyor 9 aybilimsel olarak bu böyle diyorum ama benimkide hep inadına olduğu için kendimi ifade etmek için çabalamıyorum

kv desen benimki de öyle diyorum ki hamilelik 40 hafta yani 10 ay
yok diyor 9 aybilimsel olarak bu böyle diyorum ama benimkide hep inadına olduğu için kendimi ifade etmek için çabalamıyorum
O 40 hafta hesaplaması, son adet tarihine göre hesaplandığından öyle çıkıyor. Yani ilk tarihi doktorlar, gebeliğin ne zaman oluştuğunu bilemediklerinden son adet gününü alıyorlar.

Baskıcı biri değil de daha çok inatçı benim dediğim doğru anlamında sürekli inatlaşıyor. Onu oek dinleyen yok çocukları bile çok kaale almıyor yani baskı kurabilecek birisi değil. Sadece her konuda inatlaşır. Ben yabancı uyrukluyum,benim memleketimle alakalı bir konuda inatlaştı :) bilmediği bişey hakkında nerden biliyorsun bilmediğin şeyler hakkında yorum yapmaya bayılıyosun dediğimde ise tv da görüyoruz diyor :)

Aynen her önüne gelen cinsiyet tahmini yapıyor valla :) ama o konuda takılmam sadece kv çok dile getiriyor beni her gördüğünde oğlun olucak diye 50 kez söylemesine sinirleniyorum onun yüzünden de artık cinsiyet tahmin edenlere de tahammülüm kalmadı

O 40 hafta hesaplaması, son adet tarihine göre hesaplandığından öyle çıkıyor. Yani ilk tarihi doktorlar, gebeliğin ne zaman oluştuğunu bilemediklerinden son adet gününü alıyorlar.
evet biliyorum ona göre hesaplandığını
neden alıntıladığınızı anlamadım
bütün gebelik boyunca zaten son adet tarihi alınıyor

İkiz olayı iyiymiş dr.a sormadı mı ikincisi nerde bunun diye ne yiyip ne içiyorlar da bu hale geliyorlar acaba
Rüyasında görmüş guya:) çok istiyordu ikiz olsun. Ben çalışıyorum nasıl bakayım diyordum bakarız diyordu o kadar anlayissizlarki bazi konularda. Akademisyenim ben evde de çalışmam gerekiyor ama onlar için kariyer fasa fiso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…