Ultrason mu bakmadım yorumlara 14 sayfa olmuş. Maşallah bebeğe
Ultrason mu bakmadım yorumlara 14 sayfa olmuş. Maşallah bebeğe
Allah sağlıklı evlat versin.cinsiyeti önemli değil anne de geç...ayrıca şimdiden böyle sinir oluyorsan allah yardımcın olsun.daha bebek alışverıslerine karisacak.isimine karisacak.bebek dogacak yemesine icmesine karisacak.kilosuna karisacak.vücudundan gelen hormonlarin yönettigi sütüne azmis cokmus laf edecek.aylarca ayni babasina benziyo laflarina da hazir ol.çocuk 4-5yasina gelene kadar sabret.sonra rahat edersin
yani %50 şansı var sonuçta 10 tane seçeneğimiz yok ya erkek ya kız :)))Zaten sinirlendiğim konu çok baskı yapması. Haklıysa da halkı bir tesadüf olmuş olur bişey bildiğinden de değil yani.
O 40 hafta hesaplaması, son adet tarihine göre hesaplandığından öyle çıkıyor. Yani ilk tarihi doktorlar, gebeliğin ne zaman oluştuğunu bilemediklerinden son adet gününü alıyorlar.kv desen benimki de öyle diyorum ki hamilelik 40 hafta yani 10 ay
yok diyor 9 aybilimsel olarak bu böyle diyorum ama benimkide hep inadına olduğu için kendimi ifade etmek için çabalamıyorum
yani %50 şansı var sonuçta 10 tane seçeneğimiz yok ya erkek ya kız :)))
evet baskı insanı sinir ediyor oo bu daha hiçbişey çocuk doğunca gör sen eğer gerçekten baskıcı bir insansa. şimdiden önlemini al cinsiyeti neyse ne bu konuda konuşulmasını istemiyorum d ekestirip at ilerde sana daha fazla karışamasın. şu anda yaptığı şey ilerde yapacaklraının bir işareti.
canım cinsiyet tahmini çok yapılıyor hormonlardan dolayı biraz daha hassassın galiba
benim görümceminde kızı oldu biraz evli olduğu insan dar görüşlüydü problem etti
oda bana sürekli seninde kızın olacak diyordu
ama yazık bilmiyordu ki evlat evlattır
kızı erkeği olmaz
sağlıklı olsun yeter ki
ben cinsiyetini öğrendiğimde ona söylemedim bile üzülür diye
kv desen benimki de öyle diyorum ki hamilelik 40 hafta yani 10 ay
yok diyor 9 aybilimsel olarak bu böyle diyorum ama benimkide hep inadına olduğu için kendimi ifade etmek için çabalamıyorum
evet biliyorum ona göre hesaplandığınıO 40 hafta hesaplaması, son adet tarihine göre hesaplandığından öyle çıkıyor. Yani ilk tarihi doktorlar, gebeliğin ne zaman oluştuğunu bilemediklerinden son adet gününü alıyorlar.
gebelik 10 ay demişsiniz ya, ondan öyle dedimevet biliyorum ona göre hesaplandığını
neden alıntıladığınızı anlamadım
bütün gebelik boyunca zaten son adet tarihi alınıyor
40 hafta kaç aya denk geliyor?gebelik 10 ay demişsiniz ya, ondan öyle dedim
40 hafta x 7 gün =280 gün40 hafta kaç aya denk geliyor?
işte dediğim gibi 9 ay tam dolduruluyor ve 10. ayda oluyor40 hafta x 7 gün =280 gün
9 ay x 30 gün = 270 gün + 10 gün = 280 gün
Rüyasında görmüş guya:) çok istiyordu ikiz olsun. Ben çalışıyorum nasıl bakayım diyordum bakarız diyordu o kadar anlayissizlarki bazi konularda. Akademisyenim ben evde de çalışmam gerekiyor ama onlar için kariyer fasa fisoİkiz olayı iyiymişdr.a sormadı mı ikincisi nerde bunun diye ne yiyip ne içiyorlar da bu hale geliyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?